К.О.Т.К.И.-те [тема 6]

• 22 658
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ама пък знае, че по новите наредби Ви се пише с главна буква  Laughing

# 91
И кое е това култово място?! Че като го гледам Люската, доста опит има по отношение на храната и може би трябва да му се доверим Laughing
СБонева, благодаря за просветлението!

# 92
Хаха, Ети
Скрит текст:
Балкански хан Таркан на бул. Ситняково.

# 93
# 94
М,да тръгна влака... travelще го гоним с автобуса Mr. Green

# 95
  • Велико Търново

Хайдеее, мятаме се на влака и отиваме на гости на Шебечето. Mr. Green

# 96
И така става.

# 97
  • София
Току-що го прочетох в правописната и не мога да не споделя:  Laughing

Събирам си аз вариации на Истанбул. До момента имам:
Цитат
Истамбул, Изтанбул, Изстамбул, Истънбул
Без майтап.

А влакчето до Солун е много идейно. Хем може да се натресем лесно на гости  hahaha, хем се получава лесна връзка към нискотарифните линии от Солун.  Laughing Аз се вълнувам от разни островчета, които се явяват вътрешни линии и има предлагане.  Laughing

Николия, как стои въпроса с транспорта от гарата до летището? Предполагам, че има уреден градски транспорт?

# 98
За екскурзионна цел Българите не ни устройва много, много. Две нощувки за лудо трябва да се платят. Колко ли е продължителността на пътуването в едната посока?

# 99
  • Бургас / UK
Привет момичета  Hug
Само да кажа,че заради работната събота,Варна отпадна.Пак ми мина котка път,но има време...ще дойда  Mr. Green

вкусТно-то на тази невероятна двойка просто ме разби  hahaha
Влакчето за Солун е много добра идея и не е много скъпо като гледам.Шебече,  Hug дръж се,че идеееем  Mr. Green

# 100
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Има автобуси за летището да, макар въпроса да е малко сложен за не гръцко-говорещи. Иначе нощувките в хотелите са супер скъпи, а не знам защо, при положение че туристи няма много  newsm78

Иначе, за влака знам от месец и малко, ща ви чакам да заповядате, ако още съм тука.

# 101
Ще взема за малко да спра да чета истанбулската, че съм започнала да звуча като чичко ни hahaha

# 102
  • София
Сега качих една част от снимките на о-в Крък, Риека, Опатия и Загреб не са с много добро качество, но пак са нещо. Утре ако имам повече време ще до разкажа.  Wink

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 18:32 от ***Mimeto***

# 103
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Обаче ИНстаНбул няма Mr. Green,туй кат инстантно кайве ми иди. Crazy

Мустафа даде бърза и лесна рецепта за домашен гюлляч.Само гюлсуюту с какво да заменим,то
незаменимо-
Смесват се 100 гр. царевично нишесте със 100гр. пшенично брашно.Прибавят се и 400мл прясно
мляко плюс няколко капки розова вода-за кухненски цели.Разбърква се много добре.Загребва се
с малко черпаче и в незалепващ тиган се правят като малки палачинки,но тънки.Поставят се на
студена дъска да изстинат,разрязват се на 4.После се прави крем от мляко и захар като заедно се
слагат да заври на котлона със щипка канела,да се посгъсти,заливат се корите и се ръсят с натрошени лешници и квото искЪтИ/ по Пипи Mr. Green,зрънца нар или смлян антепфъстък.

Мимето,тебе душе съм те гледала по някоя Тв,честно! Crazy
Забравила съм да напиша да се сбъдне всичко на Беличката,пожелано в църквата на Първия ден!
Миме,Фемито та издирва и по мейла вече! ooooh! Shocked Laughing
Обаче на това момче Чаатай фен от Медджезира дето му дадох указания как да стигне до Тузла
верно отишло,намерило къщата,видяло и актьори- от Езел- Баръш Фалай-дето се ожени за дъще
рята на Вуйчо,сега в този сериал играел адвокат-от добрите май! Mr. Green Crazy Crazy
Имало и други фенове имало ,дебнат там,на гюме!  bowuu Mr. Green Mr. Green Wink
Туй дизи било римейк на О.С. Party
Сбонева,и аз се каня на Чемайфаче,ама скоро няма да стане! Heart Eyes

И друго щях да пиша,ама забряйф ко беше? newsm78 Party Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Ааа,да.Направила съм клипче-маалко така от Гьозтепе паркъ. Crazy

# 104
Сега качих една част от снимките на о-в Крък, Риека, Опатия и Загреб не са с много добро качество, но пак са нещо. Утре ако имам повече време ще до разкажа.  Wink

https://www.facebook.com/profile.php?id=1728217047&sk=photos … 217047&type=1
Много ми хареса! И там искам!

Общи условия

Активация на акаунт