К.О.Т.К.И.-те [тема 6]

• 22 642
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Миме, благодаря много за увлекателния разказ, жалко наистина, че е било толкова лошо времето, но ти пожелавам да имаш отново път към тази дестинация. Аз съм гледала летни снимки на езерата и са прелестни.  Heart Eyes

# 76
Момичето, много хубави  снимки сте направили  Hug  bouquet

И ние пътувахме из Румъния и ето какво съм ви избрала /Синая, Бран, Брашов и малко от Букурещ /

http://bonib.snimka.bg/travel/rum-niya.817396

# 77
Брей, не очаквах да се впечатля толкова от Румъния! newsm78
Благодаря за споделените снимки, може и разказче  Laughing
Мимето, продължавай за Хърватска, моля, много красиво Heart Eyes
Мимми, видяхте ли волния бял паун в Зоо-то. Разхождаше се навсякъде. Това е подканване за един от твоите чудни разкази и илюстрации Hug
Скрит текст:
Успях да купя всички билети за влаковете в Италия! Голям гъдел с тона дебнене! Мнооого съм доволна.
И за Истанбул чакам още, пък! Crossing Arms

# 78
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Настигнах ви  Flutter

Ети, честит рожден ден с мааалко закъснение! Много здраве, много радост и любов!  Hug Hug Hug Hug  bouquet

Честито и на именниците! Много здраве и щастие!  Hug  bouquet

Миме, ще гледам снимки, сега ще че се помъча да прочета разказа ти!

Беличке, гледах и се радвах на разказа ти. Чакам още-то за другите дни!  Hug Много си сладка, няма да се мръщиш, пък! И да ти кажа, много приличаш на една приятелка на майка ми, сааамо малко по-дълга да ти беше косата.  Hug
Я разкажи за срещата с Асамарис, че така па как се видяхте и познахте много чудно  newsm78

Асамарисче, видях снимки във фейсбук с един костюм, много ти отива!

А пък Борко какъв е сладъъъък  Heart Eyes Пу пу, ама е страхотен  Hug

Танче, хубав е проекта, харесва ми!

Хелънче, колежке по измокряне до кости  Hug И аз така, малко дъжд да капне и съм вир вода от петите до лактите  Crossing Arms Чак не ми е ясно как става тая работа...

Бонева, ама са ти много хубави снимките!  Hug Чакаме и разказ  Peace
Казвах ви аз, че Румъния е много хубава и ми се ходи, ама вие ми се поподиграхте  Mr. Green

# 79
# 80
Добро утро!
Леле колко има да наваксвам Hug
Благораря за снимките и разказите,ще чета при първа възможност Hug
Хубав ден!

# 81
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

sboneva Благодаря за разходката из Румъния   bouquet , много ми харесаха снимките, сега като се замисля от съседките само в Румъния не съм ходила не е лошо да помисля по въпроса.  Grinning

ASSAMARIS Сега разгледах всичките ти снимки обстойно, супер са.   bouquet
 Истанбул си е Истанбул и това си е, искам пак там, но се чудя къде да го вмъкна.  Grinning

ПП. Сосче тази визия е прекрасна.  Peace

# 82
Мимето, много описателен разказ. Стана ми студено и красиво Simple Smile
Мими, добре дошла!
СБонева, много хубави снимки. Ноември бях в Букурещ за няколко часа и много ми хареса. До Патриаршията ходихте ли? Коя е сградата от 87-ма снимка, защото ми присъства в магнита, който си донесох от там, но паметта нещо ми изневери.

# 83
Eti* концертна зала е това, Ateneul Român, много красива .

http://www.nasamnatam.com/slideshow/rumanski_ateneum_bukuresht-931-74.html

На мен много ми хареса в Румъния, ще ви напиша и разказче  Hug обещавам  Simple Smile

# 84
Момичета аз докато се занимавам с дечурлигата вие се изписали темата и нова сте започнали! Ще се върна назад да прочета!

Около нас има едни вълнения сега, в края на месец големия синковец завършва 1 клас и ще имат празненство и учим стихчета и песнички по цял ден! Тормози и мен и свеки по цял ден, все нещо си пее и все нещо бае!  Joy Joy Joy Тези дни ще ходим да купуваме костюмче, че не хареса нищо от това което му предложих! 

# 85
Чудя се къде са ми избягали котачките, а те вече нова тема спретнали !  ooooh!
Нещо хич не съм в час, явно !

Добър и успешен ден ви пожелавам, връщам се да чета !  Hug

# 86
Госпожата, благодаря за закуската!   bouquet

Разглеждах сайта на едно заведение и попаднах на похвала от клиенти. Та една от похвалите трябва да я споделя с вас   Sick
Явно девойката се е отдала повече на нотите пред правописа.

Скрит текст:
Тези, които не са запознати Ани Хоанг и Люси са известни поп фолк изпълнители. Т.е по-голямата част от младежта ги слушат, а може и да ги харесват

# 87
  • Варна
Котарани, написала съм ви за втория ден, ама трябва да го огледам и да подбера снимки, та, ако го чакате, имайте търпение до довечера.
Отивам да пиша двойки.

Hug Hug Hug

# 88
Хихи, Беличке, ти оценките според деня ли ги пишеш? В петък- двойки, четвъртък-петици, сряда-тройки, вторник-четворки, понеделник-контролни по всичко  Joy

# 89
  • София
Беличке  Не бъди толкова лоша, само шестици на децата. Wink

Хелънче Знам ги тези двамата екземпляри, но тази тяхната похвала, тотално ме остави без думи, по-добре да не я бях писали. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт