НВ-ВМХ, част 78

• 35 242
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря за съветите за магнезия момичета  Pinkito, Шоки, Вив bouquet  bouquet  bouquet

Pinkito  Laughing реших че трябва да се вземат по 320 мг от уебсайтовете които Шоки ни беше пускала. В един от тях имаше и формула да си изчислиш според теглото по колко да примеаш. И на мен даже ако трябва да съм още по-конкретна ми се беше сметнало 325мг. Tова на своя глава си го вземам срещу менструални и ову болки. За първите ми подейства по-добре от ибопруфен, за вторите още не знам. Не знам да не е било случайност newsm78. Ще поживеем и ще видим Laughing Разбрах - вземам по 2, ако няма някакви ексцесии в тоалетната оставям така, ако имам намалям.

Оле сега виждам, че сте преживяли земетресение (наще пък нищо не ми казаха вчера). И мен много ме ужасяват такива природни катаклизми. Тук от как сме и ние минахме едно и помня, че доста се бях притеснила. Дано сте се успокоили вече  Praynig Hug

# 721
  • SA
Bis,  Hug отговорих ти на лични.
А за брат ти - пусни му някои от телевизионните изяви на Милко.  Laughing
При моя брат това подейства мотивиращо.
Асос, браво! Ти продьлжаваш да опровергаваш твьрденията, че жена почти не е вьзможно да отслабне месеци след раждане.

# 722
  • София
Асос, браво! Ти продьлжаваш да опровергаваш твьрденията, че жена почти не е вьзможно да отслабне месеци след раждане.
Не знам дали съм споделяла тук, но първите 2 години след като родих ми бяха единствените щастливи по отношение на килограмите - в смисъл, че тогава можех да ям ВСИЧКО и свалях, достигнах килата си от предпубертета, без спорт  Crazy  Даже тогава можех да си хапвам и храни, на които от години бях забравила вкуса и не смеех и да помириша (като спагети например). А преди това винаги съм отслабвала с много сериозни ограничения, упражнения, каране на колело, броене на калории и т.н (и разни извращения от сорта 20 дни на плодове и чай  ooooh!  Embarassed ) Ама свърши рая отдавна  Tired

# 723
По-късно днес може да направя новата тема Embarassed

# 724
Баронес, и при мен така с отслабването след раждане, ММ се шегуваше, че ако имаме трето и съвсем ще изчезна Joy Аз го отдавам на кърменето.

# 725

Общи условия

Активация на акаунт