Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 065
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,и пътя до Пампорово не е лош.Ние често отскачаме до там,понече ни е близо,така че инфото ми е актуално   Laughing Laughing Laughing А иначе на базата бяхме през март и също останахме очаровани,много ни хареса.Само дето басейна има обена почивка,ако мога така да я нарека Rolling Eyes от 12.00 до 15.00 мисля че беше.

# 91
Извинете ме за грешките Embarassed Embarassed Embarassed малко бързах

# 92
До Пампорово пътят е ремонтиран. Базата е хубава. Ние я използвахме за начална точка и обиколихме много места.

# 93
Миналата година пуснаха списък със свободните карти за продажба,ама като не си спомням кога и къде беше Simple Smile
Някой да си спомня?
Да знам къде да гледам   bouquet

# 94
Цвети М, на сайта на агенцията го пуснаха в деня на свободната продажба.
Но и да гледаш полза няма, защото на място нещата се развиват супер бързо. Случва се дори да дублират карти и после да си оправят бакиите. За това и 1вия ден телефони почти не вдигат и централата изключва.
Утре вече по обяд ще има хора в София да се записват в списъка.

# 95
Аз точно от там видях миналата година ,че пуснаха допълнителни карти за 6 дни,но това беше на втория ден.

# 96
  • Пловдив
Като цена знае ли някой за стая 2 + 1 за Флагман или Адмирал, колко е ? Благодаря  Hug

# 97
Като цена знае ли някой за стая 2 + 1 за Флагман или Адмирал, колко е ? Благодаря  Hug
От миналата година има увеличение мисля.
За 5 нощувки платихме към 270 лв.на Флагман в стая корпус.
2012 за 9 нощувки 480 за стая/парк.

# 98
  • Пловдив
От миналата година има увеличение мисля.
За 5 нощувки платихме към 270 лв.на Флагман в стая корпус.
2012 за 9 нощувки 480 за стая/парк.
Миналата година в Несебър платихме към 460 мисля .... за 2+1

# 99
Здравейте, като чета всичките мнения и коментари явно всички имате поглед върху ВПД - тата. Ние тази година смятаме за първи път да се възползваме от базите, естествено ако имаме и късмет на 15,05,14 год.

Харесах базите в Несебър и Созопол, струва ми се че те са най - подходящи за малки деца.
По този повод бих искала да попитам:
Бунгалата в база Несебър до колкото разбирам са два вида нови - наричани вили и стари наричани унгарски бунгала?
Колко са големи вилите и за 3 - членно семейство стават ли?
В Созопол има ли бунгала или е само хотелски части? В Созопол има ли детска площадка в базата?
Какво ви е мнението за базата в Сарафово, по отзивите разбирам, че не е от най - предпочитаните и се питам каква е причината за това?

Благодаря на всички предварително за помоща! Simple Smile

# 100
 ralica_3473, в Созопол бунгала няма. Един корпус е, вила Сирена и мисля още една вила има като те са най-луксозни.
За детска площадка, мисля не.
В Сарафово е хубаво ако си в компания. Хотела е ок, има басейн, храната е поносима. Плажа обаче е кофти, има разни тръни, бодили, драки....трябва си чистене, за да се ползва спокойно. Наши приятели бяха там миналата година, не останаха доволни.

За деца, аз лично предпочитам Св.Константин и Елена и Флагман или Адмирал.
Предимството на комплекса е, че ходят основно хора с деца, или по-възрастни. Тих и спокоен е. Излизайки от хотела имаш 1алея, няколко стъпала и си на плажа.
Също е на 10-15мин. с градския транспорт от Варна. А там вече атракции и забавления за децата в морската градина, много.
Препоръчвам него, пред Несебър и Созопол. Но всеки си има изисквания, за моите си е ок.

А за картите на 15ти в свободна продажба, ако ще се ходи в София утре е деня за пътуване. И то сутринта по възможност, защото по обяд записаните вече са 40-50човека, а тази година може и повече.

# 101
Причината да се насочим към базите от Южното Черноморие е, че живеем в близост до Варна и тук на север ВПД не представляват интерес за нас!   bouquet

# 102
  • София
В Созопол има малка детска площадка и парк. Няма бунгала.
В Несебър - голяма площадка и голям парк. За трима бунгалата стават, разбира се. Вилите са по-луксозни, но са точно до басейна и е по-шумно.

За Сарафово няма обявени смени тази година.

# 103
Пуснали са картите.
Има и за Сарафово.

# 104
Да, и аз ги видях картите.
Чудя се дали изобщо да пробвам да звъня, макар че те винаги искат да говорят с военослужещия...и да се свържа, мъжо трябва да е до мен, а на 15ти е цял ден на работа, на 16ти дежурен.

Общи условия

Активация на акаунт