Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 087
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ще останете доволни от Сарафово, кой блок сте? Моите мрънкат пак там да ходим.

Звънете периодично през 10-на дни, карти се връщат, все ще изскочи нещо.

# 166
  • Пловдив
И ние сме от късметлиите....
Днес след два дни лудо звънене, моят мъж се е свързал и резултата. Фрегата 11.07. - 21.07.
Предпочитах Флагман или Адмирал, но нямало налични карти. Фрегата- Фрегата, важното е че успяхме да се вредим  ooooh!
Успех на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 167
  • София
Мире, за Фрегата май е останало нещо за юли и август (2+1), ама с малкия не ме устройват стълбите  Rolling Eyes

Иначе Фрегата не е толкова зле,  всичко друго се преживява, а стаите са хубави и просторни и тези 2+1 определено за двама възрастни с две деца си стават идеално, понеже имат една спалня и едно нормално единично легло. За плаж има и други варианти, който не иска стълби и блъсканица може да ходи на 5 км. на Кабакума - много хубав плаж Peace

Ето малко снимки на ФРЕГАТА - http://pettesa.snimka.bg/sea/fregata.611636.24502293

Благодаря  Simple Smile

# 168
  • София
ESTELITA ще се радвам да се запознаем Simple Smile
Аз за стъпалата до последно се противих, но засега нямаме друг избор. Никак не ми е приятно да влача чанти, дюшеци и пояси от точка А до точка Б ... Нооо се надявам да има други предимства на Фрегата. Как са стаите там? Храната? Нашата карта е за стая с три легла. Тераса имат ли стаите? Хладилник? Климатик? Simple Smile А също се чудя дали имат sea view Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз като бях 2010 г.В тази дето бяхме спалня на 3 ет. имаше балкон,климатик, телевизорче,мини бар,а не хладилник и реновирана беше стаята,храната беше като на адмирал,флгман и маяк еднаква.Морето се виждаше от 3 ет.

Благодаря Simple Smile

# 169
За тези които са взели карти сега, до кога им е срока за плащане?
Да знам след колко дена да звънна да видим какво се е върнало. Simple Smile

# 170
До края на другата седмица.
След  изборите може да звъниш Simple Smile

# 171
До края на другата седмица.
След  изборите може да звъниш Simple Smile

Мерси. Simple Smile
Ще видим дали ще има нещо интересно....ако не, тази година ще сме основно по балканите. Simple Smile

# 172
Предлагам една форумска среща на Пампорово или Рибарица  Grinning
Бойкот на морето.

# 173
Цвети М, ние на Рибарица задължително ще отидем (ходим си всяка година по няколко пъти) за 4-5дни.

# 174
ние също сме на Рибарица и тази година, стига да успеем да се вредим за карта. Миналата година също бяхме там и много ни хареса.  От Варна сме и морските карти не са ни приоритет Simple Smile

# 175
Не знам дали е ново или за определени бази,но на Пампорово ни питаха колко дни сме ползвали по социална програма,дори го написахме на адресната карта.
Ще резервираме и ние за някоя планинска база ,като не остана за морето Simple Smile

# 176
Не е ново това с дните. Просто преди не следяха толкова стриктно.

# 177
Знам,че имаме право на 10 (при нас 20),но знам ,че на другите места не питат.Във Флагман никога поне не са.
Та за това казвам,да знаете.Може тази година да са по-стриктни.

# 178
Знам,че имаме право на 10 (при нас 20),но знам ,че на другите места не питат.Във Флагман никога поне не са.
Та за това казвам,да знаете.Може тази година да са по-стриктни.
И във Флагман питат последните 2 години винаги сме отбелязвали в бланката колко дни са използвани.  На Рибарица също.

# 179
Нас на Флагман не са Simple Smile
Май зависи кой пита.

Общи условия

Активация на акаунт