Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 117
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Онзи ден ММ ходи в командировка до София и минал през агенцията.Взел карта за една негова колежка за Сарафово, но се оказало, че картите които са останали за там били за нереновирани стаи, без хладилник, телевизор и климатик  Rolling Eyes Колежката му все пак се съгласила и така ....
Имало и карти по 7 дена за Маяк  Thinking

От два дни звъним да видим за върнати карти, ама няма начин просто - не ги вдигат тия телефони и т'ва си е.

Ние май се ориентираме към Чайка на палатки  Grinning newsm41

# 256
  • Пловдив
Преди 5 години за пръв път отидохме на море в Сарафово (частно, картите на МО, нещо не ни се нравят), та от тогава всяко лято сме там, дори и не си помисляме за другаде hahaha
Плажа е с черен пясък и дооооста пари, но пък самото местенце е повече от чудесно Heart Eyes - няма я лудницата, типична за нашето черноморие Simple Smile

За самата база не мога да се изкажа, защото сме я виждали само от вън, но пък си имат отделен плаж

# 257
Преди 5 години за пръв път отидохме на море в Сарафово (частно, картите на МО, нещо не ни се нравят), та от тогава всяко лято сме там, дори и не си помисляме за другаде hahaha
Плажа е с черен пясък и дооооста пари, но пък самото местенце е повече от чудесно Heart Eyes - няма я лудницата, типична за нашето черноморие Simple Smile

За самата база не мога да се изкажа, защото сме я виждали само от вън, но пък си имат отделен плаж

И аз не съм ходила на военна станция в Сарафово, но както каза сладкото мъниче, плажа не е никак зле( особено ако искаш да избягаш от тълпата), а ако мн ви притеснява тъмния пясък Поморие е само на няколко километра и там пясъка е светъл, но пък и лудницата на плажа си е голяма.

# 258
Не съм съгласна, че в Поморие пясъка е светъл, особено на южния плаж е направо като кал.Е към Варна и нататък е друго нещо.

# 259
Приятели бяха на Сарафово миналата година.
Изобщо не бяха доволни, плажа пред станцията е бил много зле. Пълен с трънаци, драки и т.н., мъжете 2дена са чистили. За децата не е било хич подходяща.
Храната еднообразна и не кой знае колко добра.
Но пък всяка година има голям наплив за там, незнайно защо (вероятно за там остават най-много карти и после ги взимат).

# 260
и аз днес минах през агенцията. Потвърждавам , има карти само за Сарафово, в стаите без хладилник и екстри. Отказах се, хладилника ми е важен.

# 261
  • Елин Пелин
Онзи ден ММ ходи в командировка до София и минал през агенцията.Взел карта за една негова колежка за Сарафово, но се оказало, че картите които са останали за там били за нереновирани стаи, без хладилник, телевизор и климатик  Rolling Eyes Колежката му все пак се съгласила и така ....
Имало и карти по 7 дена за Маяк  Thinking

От два дни звъним да видим за върнати карти, ама няма начин просто - не ги вдигат тия телефони и т'ва си е.

Ние май се ориентираме към Чайка на палатки  Grinning newsm41

Здравейте,

pettesa, и ние звъняхме поне два пъти за върнати карти за Чайка, ама...няма върнати карти, даже май вече няма и никакви свободни за там. Ние определено сме на палатка, на същото място  Simple Smile. Миналата година също не можахме да се вредим за бунгало и пробвахме на палатка. Не беше зле  Simple Smile

# 262
Бабчето, ние сме си къмпингари по принцип, но по балканите. До сега на море не сме били, но мислим да пробваме.Всичко си имаме - голяма палатка да ходиш прав вътре, надуваеми матраци, минибар, тента, маса и столове.Колата ни е комби с багажник и от горе.Въобще всичко е на 6. Единствено ме притеснява как ще тичам из гората след малкия  Crazy Crazy Crazy, а ако случайно завали - как ще го удържам в палатката или тентата  Laughing  Ама то в бунгалото ще е същата работа, а тя палатката ни е голяма колкото бунгало.
Иначе къмпинга е един път (особено банята), няма друг такъв - признала съм го  Peace

# 263
  • Пловдив
pettesa, за палатките на Чайка пак ли се минава през агенцията или може направо на място?
И по колко дни може да си изкарате така? Питам дали са пак по 10 дена или може по-малко.
Ние имаме карта за бунгало, но се интересувам за един колега на моя - дали ще могат да дойдат за няколко дена на палатка, докато ние сме там.

# 264
pettesa, за палатките на Чайка пак ли се минава през агенцията или може направо на място?
И по колко дни може да си изкарате така? Питам дали са пак по 10 дена или може по-малко.
Ние имаме карта за бунгало, но се интересувам за един колега на моя - дали ще могат да дойдат за няколко дена на палатка, докато ние сме там.
Ние по предната година бяхме на бунгало, а нашите (майка и татко) дойдоха на палатки при нас и понеже умишлено си избрахме крайно бунгало (32), което гледа срещу парка за палатките, палатките бяха точно до бунгалото и си бяхме заедно на верандата - хранехме си се там и нашите ползваха нашата баня, хладилник да не мъкнат и пр., никакъв проблем. За палатките може да си плащаш и ден за ден на място.Не се минава през агенцията, защото няма смисъл, не знаеш дали въобще ще си намериш място за палатката и т.н.  Peace

# 265
Милички,

в много теми досега се дискутира само и само почивни станции и условия + цени.
Бунгала или станции, стаи, удобства, цени, доредяване за карти, телефони и т.н.
Ако наистина сте съпруги на военнослужещи помислете за реалността, а именно:
-работни условия за сержанти и офицери;
-съответстващо заплащане, компенсации, кариерно развитие;
-обкръжение от хора(колеги);
-перспектива и възможност за пенсиониране.
Казвам го от най-добри чувства, жена съм, 20 години съм в армията (на ниво старшина) и това са важните въпроси, които вълнуват военните и вашите мъже. Не бъдете егоисти.  В противен случай само използвате мъжете си. Която от вас иска нека ми пише на лични, отворена съм за въпроси.
Приятна вечер!!!

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 21:57 от ДидиС

# 266

...Казвам го от най-добри чувства, жена съм, 20 години съм в армията ...

Явно си чела през редовете , защото другата основна тема за размисъл тук освен почивките е - колежките ... Wink

# 267

...Казвам го от най-добри чувства, жена съм, 20 години съм в армията ...

Явно си чела през редовете , защото другата основна тема за размисъл тук освен почивките е - колежките ... Wink

О.К. Айде, по-смело, без недомлъвки. Може тук или на лични.

# 268
ДидиС, нещо не ти схванах насоката на включването...
Дойде да ни начукаш канчетата и да обясниш какво интересува нашите собствени мъже ли?
И като си от 20г. в армията я кажи дали по устав жените могат да ходят с вечерен грим на работа и маникюр от по 1см в крещящ цвят?

# 269
  • Велико Търново
ДидиС,  и аз не те разбрах. Съмняваш се дали сме наистина съпруги на военослужещи... Квалифицираш ни като егоистии и използвачки... хм, ... определено не сме ти "милички" ..

Не пишеш от вчера във форума, но въпреки това, не си наясно, че не може току така да налагаш теми за размисъл и дискусии.  

Която от вас иска нека ми пише на лични, отворена съм за въпроси.
Ама моля ти се, няма нужда!

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 00:01 от Тонитa

Общи условия

Активация на акаунт