Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 126
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
И още няколко въпроса да ти задам.
За какви точно работни условия говориш?
Заплащане?  Или нещо друго. И как точно предлагаш това да се промени?
Може би пропускаш правата (или може би липсата им) и задълженията на военнослужещия. ..или не си си чела закона и устава.
Хайде не с този тон ако обичаш....така ще си говориш на подчинените войници и ефрейтори.

# 271
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ние пък сме си много доволни от условията и от заплащането на фона на заплащането в частния сектор. Постоянно имат курсове за разни квалификации, който желае ги кара.
И да обсъждаме тука подобни неща, всеки знае че нищо не може да се промени ..... Който не му изнася - рапорта и да се спасява.

Моя например не обича да говори за работа и това е.С ченгел да му вадя думите, може би щото е и със секретна длъжност  newsm78

Не виждам какво лошо има да обсъждаме почивните бази, единственото нещо като облага което достига до нас.

И какво значи, че използваме мъжете си, като се интересуваме само от почивните бази.
Да не би да намекваш, че съм се омъжила за военен за да ходя на евтино море  newsm78

# 272
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Да не би да намекваш, че съм се омъжила за военен за да ходя на евтино море  newsm78
А то пък едно море, едни станции... с 8 звезди  Laughing Laughing Laughing хахаха

Не мога да разбера какво точно е искала да каже ДидиС. Сега тази тема е актуална- това обсъждаме. Както сме обсъждали и много други теми, важни и не толкова важни, напред в другите теми.  И пък защо със ЛС ще комуникираме? Сякаш има нещо скрито-покрито.

И аз съм доволна от службата. Има и трудни моменти, но като цяло на фона на всичко останало в държавата, то не можем да се оплачем.Само да са живи и здрави и да няма инциденти и неприятни ситуации.

Ние никога не сме ползвали от тези карти за почивка и нямаме намерение да ги ползваме. Поне докато драстично не се покачи качеството на предлаганата услуга.

# 273
Ахахха, пак се е появил някой да ни смъмри...Добър повод да се запиша в темата, че пропуснах, само ви четях.

И още няколко въпроса да ти задам.
За какви точно работни условия говориш?
Заплащане?  Или нещо друго. И как точно предлагаш това да се промени?
Може би пропускаш правата (или може би липсата им) и задълженията на военнослужещия. ..или не си си чела закона и устава.
Хайде не с този тон ако обичаш....така ще си говориш на подчинените войници и ефрейтори.

Благодаря ти за този пост! Написала си точно моите мисли...  bouquet

Честито на всички, които са се сдобили с карти, хеле пък с нови колежки.....

# 274
 ooooh!
Все някой да се разпише не на място.
Каквото е актуално това се обсъжда тук.
Малко по-напред се пишеше за условията по занятията.Ама кой да чете,важното е да се включиш неадекватно.
Не знам какви са тези кардинални заключения ,кой ,как и кого използва.
У нас се използваме взаимно  Laughing

# 275
simpatiuh4e, веднъж да сме на едно мнение. Simple Smile

Мерси, моя мъж отново се сдоби с нова колежка. Simple Smile Очаква скоро да му я изпратят на работа. Сякаш била от свестните, но то ще си покаже....като знам, че има колеги от едно 8-10г. там и не знаят основни неща....но то който има желание, все ще научи нещо.

Сега пък ще имат ФП на 9ти юни....а ние заминаваме на почивка за няколко дни.
Та сутринта ще ходи да тича и т.н., и по обяд ще пътуваме.

# 276
  • Пловдив
и ние сме от тези, дето се използват взаимно hahaha
...ама нито той за 17 си години служба, нито аз, за моите 11 сме ползвали почивка "с привилегии" hahaha Ми като си направим сметката - там, където почиваме си изкарваме по-добре и за по-малко пари Mr. Green

...а това включване нещо и аз не можах да го схвана newsm78

# 277
Момичета, дайте малко снимки и инфо за Маяк.Знам къде е, просто сe зачудихме как ли ще е там.На Фрегата не искаме не толкова заради стълбите, а заради шума от главния път.Маяк ми изглежда на високо и някак на на кюше, и си мисля, че ще е по-малко шумно там.

# 278
Момичета, дайте малко снимки и инфо за Маяк.Знам къде е, просто сe зачудихме как ли ще е там.На Фрегата не искаме не толкова заради стълбите, а заради шума от главния път.Маяк ми изглежда на високо и някак на на кюше, и си мисля, че ще е по-малко шумно там.

Според мен е еднакво шумно.

# 279
Не и толкова шумно в Маяк, особено ако стаите не са към морето. Както вече писах - обновена е базата, храната беше хубава, приятно е. Стаите са просторни, с климатик. Ние бяхме в апартамент, без да сме резервирали, просто ни настаниха там.

# 280
Не и толкова шумно в Маяк, особено ако стаите не са към морето. Както вече писах - обновена е базата, храната беше хубава, приятно е. Стаите са просторни, с климатик. Ние бяхме в апартамент, без да сме резервирали, просто ни настаниха там.
Благодаря   bouquet

Значи има и стаи със западно изложение - това е много добре. Много искам в апартамент - но  Rolling Eyes Все пак тройните стаи големи ли са, ще има ли място за сгъваема кошара, а  и място за игра на малкия, че е свикнал с колата за бутане да обикаля нон стоп ooooh!
Някоя снимка нямаш ли на стаите  Mr. Green

# 281
Преди имаше в сайта на агенцията, но сега не ги откривам. Не мога да ти кажа за кошарка. Обади се и питай направо.

# 282
Ние си имаме и си носим кошарата, дали ще има място за нея в стаята питам ?

# 283
Стаите във Фрегата и Маяк са по широки така че няма да имате проблем за кошара

# 284
Ако е с тази големина, с която беше нашата стая - да. Но не мога да кажа всички стаи еднакви ли са.

Общи условия

Активация на акаунт