благодаря много! 
Много силен момент между Сеит и Джелил - "Няма да забравиш, но ще живееш!"
ето така обичам аз, само с поглед да се разберат кой от какво има нужда и съответно да си удовлетворят нуждите. 

ама и тя си го послъгва.
Затова и надписа отстрани на екрана от туитър беше "трудна любов/мъчна любов..."

за кого става въпрос
За артиста, който играе Джелил ли ? Ми аз така мислех, че се казва актьора
съжалявам, ако съм го прекръстила
ни дава да разберем, че отново Шура няма смелост/ или от гордост / да поговори откровено със Сеит за това, което я побърква - ревността и. А и онзи лицемер Петро само каканиже и я разстройва още повече. Хареса ми как го накара да млъкне Шура. Хубаво е, че ще чуе и разговорът между Петро и Лола. Май Шура ще разкрие истинското лице на Петро. Може би именно той ще купи хотела
Като знаем с какви пачки и кюлчета злато тръгна ... Серията ще е интересна, сигурна съм. А сега с удоволствие ще си изгледам и 8 серия.

Как ще ти се сърдя, мила, благодарна съм ти. Приемам забележката, защото е основателна. Наистина липсва тази важна фраза.

много ти благодаря!
, но ме "сърби" клавиатурата както се казва
Да отбележа, коментирам след като гледах серията с превод!
Имам няколко въпроса, разбира се, касаещи отношенията КС и Ш.
Освен, че липсва всякакъв диалог между тях, ако Ш не го беше спряла, той щеше да я подмине
Извинения от рода, отдаден на революцията, изгубил семейство и т.н в случая не обясняват неговото студено отношение към нея
Ако той и грам имаше мисъл за нея, нямаше така през глава да се спуска на явна смърт, мое мнение
Аз освен отдалечаване един от друг, не виждам любов поне от негова страна
Той я приема за даденост, а тя е готова на всичко само и само да не го обиди, премълчава това, което я тревожи
Ревнува го и има защо, той носи славата си на Дон Жуан от миналото
А, и по-скоро филма трябваше да се казва КС и революцията, примерно, тъй като много повече е отдаден на каузата, отколкото на Ш
Започвам да си мисля, че както някой беше споделил преди това, КС се стреми да изпълни бащината воля, а именно да не се жени за Ш. Може би това е причината, не знам, но така усещам нещата
Много ми е интересно да видя и вашите коментари в тяхна защита 
От двата стола, на които седи да не се окаже на земята по някое време. Докато едни са отдадени на революцията и Родината, други пак си правят тънки сметки как да разделят КС и Ш. Когато има любов или интерес, няма Революция, няма пречки
Много дребнаво поведение, много....
Мъж си търси тя според мен
Как пък веднага се представи на мястото на Ш

, а до тогава хубав ден 

Препоръчани теми