Отговори
# 90

Почему Кыванч Татлытуг расстался с Азрой Акын?

Один из зрителей спросил Джема Татлытуга: "Кыванч Татлытуг и Азра Акын, которые провстречались около 11 лет, очень подходили друг другу, почему же они расстались?"
Мда, какво се чудят. Франсето открадна Къванч от Азра. И това турците не могат да му простят. Да зареже  Мис Свят заради една чужденка. И в пресата, и по форумите имаше кампания срещу него. От това пострада имиджа му.  Надолу по всички анкети. И това е една от причините за ниския рейтинг и на филма, само какви глупости  са с по/висок рейтинг.
Може би историята с Башак е постановка. Да се реабилитира Къванч в обществото. Късно и без резултат.
Писаха, че франсето е в Истанбул за премиера на филм. И от един месец е с ново гадже. Турски баскетболист. Много вероятно е да е пратен от Къванч, също бивш баскетболист. Откъде иначе франсето ще познава спортисти. Да й кавалерства докато е в Истанбул.
За мен са заедно.
Приятен ден!

# 91
Здравейте и хубав ден на всички! wavey

Руските ни дружки са ни осигурили киното за съботната вечер.

8 епизод с руски субтитри

http://vk.com/feed?z=video28209997_168805461%2F25d3f73c186ed811bb

Огромна благодарност на екипа на http://vk.com/kurtseyt_official     

Приятно гледане!

# 92
Здравейте. 55

Дъгичке, благодаря ти за линка с руски субове но на мен по никакъв начин не ми позволява да се регистрирам. Писах си и с други момичета и при тях е същия пробем.
Има ли друг сайт с преводите на сериите с руски субтитри и ако има може ли да го публикувате в темата?

# 93
Добър и приятен ден с тези двама невероятни красавци!  Hug

Дъга, благодаря за всичко, което си поставила в темата! Hug  bouquet

Наде, ето тук също качват сериите. http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/172 … sskom-yazyke.html

# 94
Наде Hug
Обикновено по другите сайтове ги качват малко по-късно. В момента го свалям и ще се опитам да го кача в докс и ще сложа линк. Само че не знам кога ще стане,че все още разчитам на хотелски нет. Ако не бързаш много, почакай. Иначе не знам защо имате проблем с регистрацията в руския сайт. При мен нямаше никакъв проблем преди време.

Лагуни, Hugи аз ги харесвам много тези двамката.
Тези двамата също.  Hug

# 95
И тук сколасвам да се запиша след десетина дни отсъствие,
като онова човече от минута е много "няма време"  Sad
сега няма да коментирам сериала , а след превода на 8еп.
но Киво си е блестящ въпреки всичко

# 96
Дъгичке, Grinning много ти благодаря за отзивчивостта но Лагунчето Grinning публикува линк за епизодите със субове.
Благодаря и на двете Ви. Hug Hug
Довечера, ще се отдам на епизода с голямо удоволствие и за пореден път осъзнах, че без превод разбирам някои неща погрешно а други въобще не са ми ясни.
След като изгледах седми епизод с бг превод разбрах колко погрешно съм разбрала доста ситуации, в които попаднаха нашите герои.
П.П. Киво и кучето са страхотни в рекламата на Мави.
За мен Къванч си е the best рекламното лице на тази марка въпреки, че сега други я рекламират.

# 97
# 98
Интересен фрагман, Терзийска, благодаря.  bouquet
Озета на предстоящия епизод.
Скрит текст:
Kurt Seyit ve Şura Episode 9 Preview
*Dark Clouds linger over the love of Şura and Seyit

Şura sees Seyit as he is leaving the home of the Baroness. Şura’s pride will not allow her to confront Seyit with this. Meanwhile Seyit with the promise that he gave to Şura, keeps his lips sealed. The disappointment that Şura feels turns to anger. As Celil tries to calm the crisis between Şura and Kurt Seyit, reality hits Seyit with a fact that he has ignored since the death of his father.

The game that Petro and the Baroness are playing together in order to break up Şura and Seyit, gets tangled for Petro. Petro can see that he is losing any chance with Şura as she is slipping away, and he takes out his anger from his closest ally. Now Petro needs someone who is stronger that the Baroness, a friend who is even more dangerous.

As the tensions between Şura and Seyit continue, for the first time Kurt Seyit is uncomfortable with the closeness between Şura and Petro. Meanwhile Seyit learns who the backer is for Rıza in order for him to purchase the Şeref Hotel. The road that Seyit uses in order to have Rıza back away, will be the wick which ignites new pains.

New Episode air’s Tuesday 13 May @ 21:30 on StarTV
Очертава се да е интересен.
Набъбва напрежение между Петро и Лола, дали Шура чу разговора им!? newsm78
От фейса.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 15:01 от Neidjal

# 99
Kurt Seyit съм сура Епизод 9 Preview
* Тъмни облаци се проточат над любовта на сура и Seyit сура вижда Seyit като той напуска дома на баронесата. Гордост сура няма да позволи тя да се изправи срещу Seyit с това. Междувременно Seyit с обещанието, че той е дал на сура, държи устните си затворени. Разочарованието, че сура чувства се превръща в гняв. Както Celil се опитва да успокои кризата между сура и Kurt Seyit, реалност хитове Seyit с факта, че той е игнориран от смъртта на баща му. Играта че Petro и Баронесата играят заедно, за да се разбият сура и Seyit, получава заплетени за Petro. Petro може да се види, че той губи всякакъв шанс с сура като тя се изплъзва, и той изкарва гнева си от най-близкия си съюзник. Сега Petro нуждае от някой, който е по-силен, че баронесата, един приятел, който е още по-опасно. Тъй като напрежението между Сура и Seyit продължат, за първи път Kurt Seyit е неудобно с близостта между сура и Petro. Междувременно Seyit научава кой е заложил е за Rıza, за да може той да закупи Şeref Hotel. Пътят, който Seyit използва, за да има Rıza обратно далеч, ще бъде фитила, който възпламенява нови болки. вторник 13 май нов епизод на въздуха е @ 21:30 на StarTV

Здравейте това е превода с гугала ,надявам се серията ще бъде интересна Hug

# 100
Госпожата,  Heart Eyes благодаря за новата тема!   bouquet

Фенче,  Heart Eyes мило, защо така наричаш моето момче - "Ушко"?  Sad   bouquet

Виждам, че се правят сравнения с героите на Къванч - едно със сигурност знам, Къванч не е целувал никоя друга, след Берен, със страстта, с която само той може! И още нещо важно - Кузей и Сеит си приличат в едно качество, и двамата са мъже на честта! Курт Сеит: "Думата ми е въпрос на чест!"  Peace

На мен най-много ми харесваше Татя, като цяло, като жена, като излъчване, като тон на гласа, като осанка, всичко. Сега, когато вече я няма, не мога да преценя коя е най-красива от останалите. По-скоро на кантара от едната страна слагам Шура и Гюзиде, а от другата страна Айше и момичето, което работи в перачницата с черната коса ( извинете ме, но съм изпуснала инфото за нея и не знам коя е, не знам и името й  Peace ). В едната половина са спокойните, като водата, нежните, тихите, финните, а в другата половина - страстните, жените, които само с един поглед могат да накарат крачетата на мъжа да омекнат,  горещите жени, огнените жени.  Peace

Още не съм гледала 8 епизод, за съжаление не знам руски и ще го гледам на турски, пък каквото разбера, разбера. И за статиите, които поствате нищо не мога да кажа, защото повечето са на руски. A в 7 епизод никъде не видях Зерин Текиндор.  Sad

# 101
Баронеса Лола веднага усети, че нещо се случва и спаси положението, поне доколкото можа. Ще речеш, че не е толкова д...а, колкото сама се представя.  Peace Отвлече вниманието от оръжията, реши, че иска да отпразнува срещата си със старите й приятели. Браво на нея! Между другото, има моменти, в които ми харесва като визия, даже в повечето моменти.  Peace

А за това, че Едже е без Мелек - не виждам проблем в това. Аз също гледам ПО и филмчето често го препоръчвам на приятели. Явно ниския рейтинг не е от безсилието на Едже, а от турския зрител, който гледа да разнообрази с някакви комедии, да се посмее, а аз си мислех, че КСиШ ще привлече огромна част от аудиторията, както се случи с ВВ.  Peace

# 102
Когато малкия попита Шура дали Гюзиде не е бременна, дали не чака бебе, погледа на Шура сякаш се размечта, сякаш самата тя мечтае за това.

# 103
Курт Сеит и Шура 9 епизод, Фрагман № 2 с бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:ea425ee315

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 19:22 от * Дъга

# 104
               Курт Сеит и Шура 9 епизо, Фрагман № 2 с бг субтитри

Скрит текст:

http://www.vbox7.com/play:ea425ee315
Супер е с превод Дъгичке, Grinning благодаря ти. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт