Интересен фрагман. Очаква ни хубава серия. Намекват за още една причина Курт да напусне Шура... Не умее да готви, тъпа е и всички й се надсмиват. Е как да не предпочете Айшето. Дори е по-красива.

явно съм поставила неудачен въпрос. Снощи, когато писах изобщо не ми мина през ума, че някой може да възприеме двуяко въпроса и да се почувства засегнат.
: cry:Приеми извиненията ми!
Категорично не съм искала ни най- малко да предизвиквам негативни емоции или думите ми да стават повод за нови спорове или да карам някого да се чувства виновен, че мисли по определен начин.
благодаря за линка! 

благодаря за линка с предаването с Джем. 
написала си неща, които бих написала и аз.
не съм се обидила нито от поста, нито от въпроса ти, не знам защо реши, че съм обидена. Просто отговорих на въпроса ти и обясних защо филма ми харесва . А кой с какви цели пише постовете си, не се наемам да гадая.
Моята цел е една - да гледам с удоволствие филма и да се наслаждавам на играта на любимия си актьор и неговите партньори. 

Да видим дали Шура ще успее да опитоми вълкът !

Много са красиви! 
За разлика от Шура и Гюзиде, който освен красиви са и много чаровни.
И изобщо сравненията как се целувал там и как в този филм. Леле, нали не сме на по 20 години?
Е, аз поне не съм....
благодаря за новата тема.

това е съвършено нов проект за Турция, до сега такъв не е сниман. Изгледах 7 серия с превод ... друго си е. Всичко ми се изясни, мнението ми за Сеит и Шура не се е променило - нито и е крещял, нито е охладнял към нея, просто без да иска се вкара в приключение. Но Шура наистина няма право да му говори за своята мъка, след всичко , което му се случи, наистина е неуместно ... тя самата си го каза. Хареса ми серията определено, а 8 ще ми хареса още толкова.