Отговори
# 75
  bouquet
Интересен фрагман. Очаква ни хубава серия. Намекват за още една причина Курт да напусне Шура... Не  умее да готви, тъпа е и всички й се надсмиват. Е как да не предпочете Айшето. Дори е по-красива.

# 76

Heart Eyes Hug Heart Eyes
Аз не твърдя, че всичко е ок , но пък наистина сериала ми харесва и за мен е по- добър от предходният. Епизодите гледам по няколко пъти - онлайн, с руски превод и с бг.субтитри . И го правя, за да мога да съм абсолютно наясно и да съм сигурна в детайлите, когато реша да споделя мнението си . Във всяко следващо гледане, успявам да открия нещо пропуснато, невидяно или някой детайл, който при първо четене, не ми е направил впечатление . Затова и твърдя, че филмът, въпреки ниският си рейтинг, има своите качества и ми харесва. Както вече казах, виждам и пропуските, някои неща ме дразнят, но съм решила да се съсредоточа върху това, което харесвам . Това е моят подход към серила. Peace
Нямам нищо против критичните постове, всеки има право да харесва или да не харесва филма . За мен са неприемливи, обаче, внушенията, които се налагат - тези, които не харесват и критикуват имат високи художествени критерии, пък харесващите го - амеби ! Но и това вече не ме впечатлява . Аз споделям мнението си такова, каквото е, пък дали някой го харесва, дали мисли като мен и го подкрепя, няма никакво значение .
Колкото до факта, че се обсъжда всичко друго, но не и филма, мисля че отговорът е повече от Peace
Чела съм страхотни постове, които да провокират дискусия, но изглежда това не е интересно и нещата винаги опират до ”злободневните” теми . Това също е въпрос на личен избор, за себе си имам отговор и зная причината .
И за да приключа по този въпрос, ще кажа, че аз наистина харесвам филма  и не се чувствам виновна от този факт, за да се оправдавам . Peace

Скрит текст:
Нямам време за пропилени мигове.
Нямам място за пропуснати срещи.
Каквото е тук, на момента – стига ми.
Каквото съм дала някому – все е нещо...
Каквото съм измечтала – нужно е,
за да зная – чудесата се случват.
Нямам време за нищичко чуждо.
Кротко всички свои уроци – уча ...
Нямам място за такава делба –
да деля врагове и приятели.
Всичко почва и свършва в света.
Няма граница само душата ми...
И внезапно разбрала това –
че животът е крачка напред,
ти подавам със обич ръка.
Нямам време да живея без теб.

Мира Дойчинова - irini

Госпожата,  Heart Eyes Hug  Heart Eyes явно съм поставила неудачен въпрос. Снощи, когато писах изобщо не ми мина през ума, че някой може да възприеме двуяко въпроса и да се почувства засегнат.  Cry  : cry:Приеми извиненията ми! Hug Категорично не съм искала ни най- малко да предизвиквам негативни емоции или думите ми да стават повод за нови спорове или да карам някого да се чувства виновен, че мисли по определен начин.
Относно еднокелтъчните, мога да кажа, че до сега си мислех, че за всеки е ясно, че аз подкрепям любовта на К. и Ш. и че искам да бъдат заедно, тоест - харесвам ги. Дафне също знае това и е цитирала определението под мой пост, но аз не и се обидих. Дори през ум не ми мина, че целта и е да ме обиди. Затова и не разбирам защо, както Валя, така и ти, приехте нещата по този начин. Вие си знаете. Съжалявам и се извинявам още веднъж, че мой пост стана повод за препирни. Cry

Фенче,  Heart Eyes благодаря за линка!   bouquet

Терзийска, благодаря за всичко постнато!   bouquet

Наде,  Hug благодаря за линка с предаването с Джем.  bouquet

Миси,  Hug  bouquet написала си неща, които бих написала и аз.  Hug

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:11 от sinq laguna

# 77
Лагуни,  Heart Eyes не съм се обидила нито от поста, нито от въпроса ти, не знам защо реши, че съм обидена. Просто отговорих на въпроса ти и обясних защо филма ми харесва . А кой с какви цели пише постовете си, не се наемам да гадая.  Peace  Моята цел е една - да гледам с удоволствие филма и да се наслаждавам на играта на любимия си актьор и неговите партньори.

Резюме за 9 епизод. Peace

Dark Clouds linger over the love of Şura and Seyit

Şura sees Seyit as he is leaving the home of the Baroness.  Şura’s pride will not allow her to confront Seyit with this.  Meanwhile Seyit with the promise that he gave to Şura, keeps his lips sealed.  The disappointment that Şura feels turns to anger.  As Celil tries to calm the crisis between Şura and Kurt Seyit, reality hits Seyit with a fact that he has ignored since the death of his father.

The game that Petro and the Baroness are playing together in order to break up Şura and Seyit, gets tangled for Petro.  Petro can see that he is losing any chance with Şura as she is slipping away, and he takes out his anger from his closest ally.  Now Petro needs someone who is stronger that the Baroness, a friend who is even more dangerous.

As the tensions between Şura and Seyit continue, for the first time Kurt Seyit is uncomfortable with the closeness between Şura and Petro.  Meanwhile Seyit learns who the backer is for Rıza in order for him to purchase the Şeref Hotel.  The road that Seyit uses in order to have Rıza back away, will be the wick which ignites new pains.

http://izleyiciplatformu.com/haber/3271-dizi-ozetleri-turkce-kur … 9bolum-ozeti.html

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:01 от gospojata

# 78
Радвам се, Госпожата Heart Eyes , че не си обидена! Hug

Нещо и от мен за темичката.

# 79

Нещо и от мен за темичката.

Много ми харесва, благодаря ти !   bouquet  Да видим дали Шура ще успее да опитоми вълкът !  Peace

# 80
  • София
Най-малкото продуктите нямаше да стигнат. Joy Joy Joy

Вярно.  Joy  Joy  Joy

Лакуни, Белл, страхотни колажи творите.   bouquet Много са красиви!  Heart Eyes

На мен пък тази Айше изобщо не ми харесва. Красива е да, но има нещо отблъскващо в нея. Някак неестествена ми е.  Thinking За разлика от Шура и Гюзиде, който освен красиви са и много чаровни.  Heart Eyes

# 81
Зарани,   bouquet Hug  Белл,   bouquet Hug

Един поздрав за всички с една много любовна песен.

Приятна вечер!

# 82
Какъв е смисъла от публикуване на клипчета от ЗП тук? Поомръзна ми да гледам как Бехлюл целува
Бихтер в едър план Simple Smile  И изобщо сравненията как се целувал там и как в този филм.  Леле, нали не сме на по 20 години?  newsm78 Е, аз поне не съм....

Харесвам образа на Шура. Както Осман каза на майка си за нея - спокойна е като водата! Чиста, открита, свежа, ведра. Предана.   Лека, като присъствие.
С такива хора се живее лесно и е истински дар да ги имаш до себе си.

# 83
                           Здравейте, момичета! wavey

Назад съм с материала, но пък хвърлям по едно око на темата.Харесвам си сериала и очаквам с нетърпение следващия епизод, който обещава да е много интересен.
Дано дотогава да успея да наваксам с гледането на 7 еп. на български и 8 поне на руски. Все така ми се получава напоследък. Laughing
Всъщност днес прочетох при руските дружки, че един от преводачите от екипа е ангажиран и може би ще се позабавят. Дано поне да е преди новия епизод във вторник.

Днес като ви четох и знаете ли какво си мислех. Това е третият сериал, който гледам онлайн и извода, който съм си направила за себе си е, че това гледане без много разбиране донякъде променя начина, по който възприемам видяното. Говоря за себе си, защото за вас може да не е така.
Но пък си има тръпка в очакването и гадаенето какво са ни приготвили.

Съвсем различно е когато гледаш много серии накуп и то една след друга. Някак си възприемаш  и сюжета и замисъла на създателите му по-цялостно и впечатлението е различно. Пък и много малко серии са минали. Вчера прочетох някъде,че „Курт и Шура“ е сред сериалите, които  ще има втори сезон наесен, така че съм спокойна. Важно е и актьорите да работят спокойно и да дават най-доброто от себе си.

Госпожата  Hug благодаря за новата тема.
И за да не идвам с празни ръце, ето фрагмана с бг субтитри.
Не че има какво да се превежда, но все пак.

http://www.vbox7.com/play:85a3df04a9

Не си падам по клюките , пък и това едва ли е нещо което повечето от вас не знаят, но ще го сложа.

Почему Кыванч Татлытуг расстался с Азрой Акын?

Старший брат Кыванча Татлытуга Джем Татлытуг был гостем программы "2. Sayfa"
Один из зрителей спросил Джема Татлытуга: "Кыванч Татлытуг и Азра Акын, которые провстречались около 11 лет, очень подходили друг другу, почему же они расстались?"
Джем Татлытуг: "Я очень люблю Азру. Я знаком с ней 8-9 лет. Очень хорошая девушка. Не сложилось, так не сложилось. Всякая любовь в некоторый момент может быть разбита..", - ответил он. Рядом с Джемом Татлытугом показали фото его братишки Кыванча Татлытуга."Один тёмный ( брюнет), другой один из самых красивых мужчин во Вселенной. Поговорим теперь откровенно - Кыванч очень красивый. У нас одна мама, а отцы разные. Мой отец был очень симпатичный. Он был владельцем пекарни, девушки выстраивались в очередь к нему,"- сказал он
.

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 23:09 от * Дъга

# 84
Да се дразниш, когато истински почитатели на Къванч са недоволни от слабия филм в който участва.

Защото веднага мога да ти приведа примери от участието ти в една друга тема, където не се изявяваше като истински почитател на Къванч. Или това услужливо го забравяш ?

[/quote]
То, цялата история е смешна....Както и да е...Но, ако съм плюла по Къванч в темата, в която съм се подвизавала, и не само, ами на всяко друго място и по всяко друго време, това е най/естественото нещо, което съм направила.
Защото съм мислила така. А съм мислила така, защото не  боготворя Къванч, не го смятам за свръхчовек или извънземно. Само за красив и талантлив. Което не изключва провали в кариерата.
пп. Може ли да ми припомниш какво точно съм писала за Къванч, защото наистина не си спомням.
Ако е сериозно провинението, обещавам сама да си бия камшика....

# 85
# 86
Привет, дружки!  Hug
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes  newsm10 newsm51
Лагуни, BELL благодаря, страхотни колажи!  bouquet
Наде  Heart Eyes благодаря за интервюто с Джем!  bouquet
Дъга  Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 87

Източник:http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic23285s405.html?start=405

Актриса Седа Гювен уверена, что вместе с сериалом «Курт Сеит и Шура»
                                                 наступает новая эпоха в ее жизни.

Седа Гювен играет в сериале "Курт Сеит и Шура" роль Валентины, сестры Шуры. Она дала интервью, в котором рассказала о своих отношениях с любимым мужчиной и планах на ближайшее будущее.

- Давайте начнем с изменений в вашем внешнем виде. Вы подстригли волосы ради сериала?
- Да. Валентина после потери жениха и отца очень похудела. В те времена оспа была смертельным заболеванием, и Валентина подхватила ее. Из-за заразной болезни ей не разрешили сесть на пароход, но она все-таки добралась до Турции. Я всегда хотела обрезать волосы. Надеялась, что буду играть в фильме, где по сюжету мне нужно будет подстричься. И вот это произошло!
- Валентина в России жила в роскоши, а теперь вынуждена бедствовать. Как вы прочувствовали эти изменения в судьбе вашего персонажа?
- Это действительно огромная разница. После жизни в мраморном дворце оказаться в нищете… Даже когда мы начали снимать сцены в Стамбуле, и впервые примерила костюмы, я подумала: «Ах, Валентина, где же ты оказалась!». Когда я читала сценарий, мне на глаза постоянно наворачивались слезы. Мне правда очень интересно, что же будет в следующих сериях.
- Вы впервые в сериале играете одну из главных ролей. Как это отразится на вашей карьере?
- Роль Валентины на сегодняшний день – самая сложная из всех моих ролей. Я начала работать над образом за много месяцев до начала съемок. Я брала уроки игры на фортепиано и танцев. Потому что это все входило в программу воспитания девушек в Царской России, они все прекрасно музицировали, пели и играли на разных инструментах.
- У вашей героини на первом плане всегда здравый смысл. Похожа ли Валентина на вас в этом?
- Верно, душа Валентины руководствуется не чувствами, а разумом. Я же слышу прежде всего голос моего сердца. Но я понимаю и Валентину, ведь в жизни есть столько проблем! Но посмотрим, изменится ли ее характер после всего, что она пережила. У Валентины есть одна черта, которая больше всего похожа на мой характер: она очень любит свою семью. Я точно также обожаю своих родных. Мой брат Йигит – все для меня.
- Как вам команда сериала?
- Это уже моя третья работа с этой командой. Актерский состав тоже очень энергичный. Иногда бывает тяжело. Например, во время съемок в России было очень холодно. Но других проблем у нас нет, мы работаем в атмосфере дружбы и взаимопонимания. Работать с Фарах – тоже одно удовольствие. Я думаю, мы смогли отлично показать отношения между двумя сестрами.
- Как начались ваши отношения с Керемджемом?
- Мы работали вместе в «Здравствуй, жизнь!». В то время между нами ничего не было, тем более, что и у него, и у меня были другие отношения. Искра между нами вспыхнула прошлым летом во время съемок фильма «İksir». Мы познакомились поближе, лучше узнали друг друга.
- Кто сделал первый шаг к сближению?
- Я не могу сказать, кто это был. Да это и не важно! Мы уже десять месяцев вместе и очень счастливы.
- Как вы смотрите на брак?
- У нас отличные отношения. Они начались с дружбы, и от этого еще более искренние. Мы чудесно проводим время вместе. Все просто замечательно! Больше я ни о чем пока не думаю.
- Вы хотите детей?
- Конечно, очень хочу. Но из-за моей профессии я думаю, что сейчас не самое лучшее время для этого. Эта работа продлиться 2-3 года.
- Вы закончили Университет Marmara по специальности дизайн одежды. Как вы оказались на сцене?
- Я отправила свои фотографии в одно модельное агентство, но первое мое собеседование было на тему сериала. Тогда меня приняли на роль в сериал «'Ekmek Teknesi». Сначала мне обещали всего две серии, но в итоге я осталась там на все 13. Потом я отказывалась от многих проектов, потому что мне надо было закончить учебу. На последнем курсе я вернулась на экраны в сериале «'Elveda Derken». Тогда я и решила для себя, что нужно сделать все, чтобы стать актрисой.
- Вы думаете в будущем связать свою жизнь с модой?
- В принципе, я могу со временем открыть бутик и шить для клиентов одежду под заказ. Но пока я не знаю.. Всему свое время. Мой принцип – в каждом деле стараться быть лучшей, быть на шаг впереди других.
- Как вам кажется, ваше время уже пришло?
- Я думаю, сейчас очень важный для меня период. Играть в этом сериале для меня большая удача. Этот проект совершенно новый для Турции, и я попала в него, и у меня классная роль. Мне очень повезло!

# 88
Дъга  Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet
Ето, и Седа мисли като мен  Joy Joy Joy това е съвършено нов проект за Турция, до сега такъв не е сниман. Изгледах 7 серия с превод ... друго си е. Всичко ми се изясни, мнението ми за Сеит и Шура не се е променило - нито и е крещял, нито е охладнял към нея, просто без да иска се вкара в приключение. Но Шура наистина няма право да му говори за своята мъка, след всичко , което му се случи, наистина е неуместно ... тя самата си го каза. Хареса ми серията определено, а 8 ще ми хареса още толкова. Peace
Лека нощ! Hug

# 89
Добро утро. Hug Hug Hug

Дъгаbouquet

Приятен ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт