Отговори
# 150

Здравейте!  Hug

Терзийска, Дъга, благодаря ви за фрагманите и превода!   bouquet  bouquet
Благодаря и за всички коментари!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 151
Момичета, това видео в което баронеса Валентина  разказва на Нермин Безмен историята на Курт Сеит и Шура аз ли съм го пропуснала или не сме го виждали досега?

http://vk.com/video-59313557_168928608

Няма да мога да дочакам превода на Фрагман № 4, защото цял ден пътувах, така че ще е чак утре вечер след работа. Всичко съм приготвила, само да сложа думичките по местата.
Добре ни подгряха за епизода този път. Ще бъде динамичен и много интересен. То и време не остана.

Диме,  Hugмнението ми за сериала напълно съвпада с написаното от теб. Удоволствие е човек да те чете, наминавай по-често.

БелHug, все пропускам да ти благодаря за красивите колажи.
Наистина си майстор.

Дива Hug, тенкс за гифчетата. Уловила си наистина най-интересните моменти .

Благодаря на всички за споделеното!

Госпожата Hug, липсваш ни. Чакаме те през новата седмица.

Спокойна нощ!

# 152
момичета, фрагман 4 на руски

Диме, поздравления за днешните постове!

Лека нощ на всички!

# 153
Привет ,момичета ! Hug Hug Hug
Кой каза ,че нямало любов м/у Сеит и Шура ...бързо да си признае... Naughty Joy Joy Joy
Изгледах на екс 5,6 и 7 серии...Не ,че някога съм се съмнявала в чувствата им,де... Naughty просто продължих да се наслаждавам на любовта им...и как да не повярваш на едни прекрасни сини очи ,които грейват при вида на Шура  Wink...брех ,тоя Къванч ...направо ме очарова... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy За Фарах какво да кажа...тя ми е любимка отдавна... bowuu
За Петро пък съм без думи #Cussing out...така и все още НЕ мога да разбера ...влюбен ли е наистина в Шура или пък толкова много мрази Сеит...май  newsm78....сама ще си отговоря...щом уби най хладнокръвно и Осман... ooooh! #Crazy...катил...дано си получи заслуженото... Praynig
Не разбрах само какво стана с другия брат на Сеит... newsm78...в Алуща остана,нали...жив ли е... newsm78
Няма да се повтарям...само ще кажа ,че чакам следващите епизоди с нетърпение... bowuu
Диме  Heart Eyes ,дружкееее...страхотен пост... Peace
За преводачката на трейовете...Дъга...
Белчееее  Heart Eyes...продължавай да твориш... Peace

АААа...пропуснах нещо ooooh! ...нейде из турската преса прочетох ,че наесен моят любимец Ерко ще си партнира с Перлита /Сонгюл Оден/ в нов сериал...МОЛЯ  Praynig,ако някой е попаднал на по подробна информация ,моля да сподели...ще почерпя... bowuu Joy Joy Joy

# 154
  • AMS
Диме, Hug Фенче, Hug Бел, Hug Neidjal, Hug Нервакова,  Hug Miss60, Hug Airra Hug Ванче, Hug Терзи, Hug Валя, Hug  Благодаря ви!!!

Госпожата, Hug притеснена съм, така като не те "виждам" по обичайното време. Чакам те.  Flowers Sunflower

Дъгичка, Hug Hug виждали сме го, но покрай тези празници и лошия нет ...  Laughing

Писах за него няколко пъти.

Сега имам голяма молба към теб. Когато ти остане свободно време!, ако може, да го преведеш.

Ако пък не можеш, аз само за протокола.  Rolling Eyes

Както и този откъс, който е пропуснат в 7-ми епизод.

Има с озвучаване на руски - от 88:00 до 92:00 мин.

https://vk.com/videos-59313557?section=album_52454260&z=vide … 43%2Fclub59313557

Svet_sz,  Hug Другият брат - Махмут, жена му Хавва и бебето останаха в Алуща. За сега Сеит не знае какво се е случва с тях, но се надява, че са живи.

# 155
Добро утро !  Hug

Скрит текст:

Благодаря ви, момичета, вашето внимание, ми стопли душата !  newsm51

Тези дни, за съжаление, са тъжни за моето семейство, затова и не ми се пише .
Скрит текст:
/ Рано, тази сутрин, почина моята свекърва, отиде си един много добър и всеотдаен човек !/

Благодаря от сърце на всички, които пишат в темата - за споделените мнения, за красивите колажи, за актуалните снимки и трейлъри ....за това, че правите темата жива и интересна - БЛАГОДАРЯ !  newsm51  love001 newsm51

Скрит текст:
Благодаря

Благодаря ти, любов. Че в душата ми тихичко мина.
Че на пръсти промъкна се, а остави всевечни следи.
Благодаря за това, че превръщаш във пролети зимите,
и след теб е по-светло, по-цветно, по-мое, нали…
За това, че разбрах всеки смисъл на твойто очакване.
За това, че мълчах, че се смеех, и болях, и летях.
Благодаря ти, любов. Всяко толкова тихо проплакване
е надежда за свят, в който няма самотност и страх…
За това, че крилете ми винаги поникват по двойки.
За мигът, в който аз преобръщах небета в сърцето си.
И за всичката смелост през дните ми. Колкото толкова.
Благодаря ти, любов. Че те имах. За вечност. До себе си.
За това, че и ти с необятен замах ме създаваше също.
Че укрепваш духа като щит, с всеки устрем на волята.
И че винаги имам гнездо, във което се връщам.
А пък ти съществувай. Сега. И завинаги. Моля те..

Мира Дойчинова – irini

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4075992

Прегръщам всички по домова книга !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 07:01 от gospojata

# 156
Добро утро  Hug
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Скрит текст:
много съжалявам, мило ... Да почива в мир ... Praynig
Диме, Дъга, Валя, Дива, Свет  Hug Hug Hug Hug Hug

Страхотно играят всички ... очарована съм съм от актьорския каст  Peace
А приятеля на Нермин е много очарователен мъж.
Хубав ден, момичета!  Hug

# 157
Добро Ви утро. kaffeetrmker_2
Госпожата, spoko моите съболезнования. Cry
Валя, благодаря ти   bouquet за четвъртия фрагман с руски субтитри.

# 158
Добро утро,момичета ! Hug Hug Hug

Госпожата Heart Eyes...много съжалявам за загубата ви...Да почива в мир . Sad  И...аз наскоро загубих свекърва си...но ...такъв е животът...рано или късно се разделяме с любимите ни хора...Кураж,мила ! Hug

# 159
Момичета, добро утро

Госпожата, съжалявам
Скрит текст:
доколкото разбирам, имаш утеха - свекърва ти е имала осмислен живот и е оставила хубави спомени, вечна й памет

Благодаря на всички за хубавите думи и интересните разсъждения. Струва ми се, че както излитащият самолет се откъсва от земята, така и нашият сериал се откъсва от литературната основа. Нямам нищо против, ако го направят добре, ако сценарият е интересен, и ако Сеит убие Петро.

Още един гадняр имаме, не станаха ли много? Доколкото виждам от снимките, Яхия ще се противопостави на английския офицер. Чакат ни отново драматични събития. Минава ми през ума, Айше едва ли само ще мълчи и ще гледа тъжно. Ако се активизира, в каква посока? Тя мрази англичаните, вярно, но ревността й дали няма да я направи враг на своите...

# 160
Станаха Валя, Петро ни е предостатъчен злодей в историята ooooh! а сега и появата на английския офицер. ooooh!
Дано в най-скоро време падне маската на Петро, защото най-страшно е да си носиш змия в пазвата и да не подозираш, че е такава. Cry
Не ми се мисли какво може да сътвори Айше подтикната от ревността. Tired
Понеже комшиите са абсолютни моралисти в по-голямата си част и като нищо Едже може да ги ожени разчупвайки сюжета за да не изглежда Шура в очите на драгите турски зрители като метреса.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4075992

# 161
Ако Едже реши, нека ги ожени. За мен е важно да се запази някаква достоверност в пресъздаване на епохата и образите, а не толкова да се следва биографията на истинския Сеит.

Силно впечатление ми направи един коментар от руския форум, описващ Шура като декабристка.
Скрит текст:
През декември 1825 г. избухва въстание срещу царя, много от революционерите са били от благороднически семейства. Въстанието е потушено, някои от ръководителите му са екзекутирани, много други изпратени в Сибир. Декабристки са техните жени, доброволно последвали съпрузите си в изгнание.

Наистина, Шура заслужава тази висока оценка.

https://vk.com/farahzeynepabdullah

# 162
Госпожата моите съболезнования Нека душата и почива в мир

# 163
  • БГ
Привет,дами! wavey wavey wavey

Госпожата , мила приятелко, съжалявам за загубата ви.Тежка е раздялата с добър човек и никога не сме подготвени за нея,но любимите ни близки все ще са живи,докато ги помним.Вечна им памет!

Валя, и аз го прочетох този коментар. Доволна съм,че руските момичета така високо оценяват животът на Шура.Заслужава го!

Впрочем аз очаквах да поочукат английските окупатори от онова време комшиите.Нямаше как национализмът им да не бъде погладен по главичката.А вероятно и националната съпротива от онези години ще изкочи в някой епизод.
Нямам против - нека си се похвалят,че май доста от тях позабравиха борбата на Ататюрк и какво им донесе тя,та чак се бяха запътили към ЕС.
Аз пък й се чудя на тази Айше - къде се пъне и се набутва между шамарите.Явно това,че Сеит още не е женен й дава кураж,ама къде е сега моралът на туркинята.Тя май е готова да постъпи точно като Шура - ще запретне полата. Crossing Arms

Обаче съм възхитена от осанката на нашия аристократ - такава изящност,гъвкавост,стойката на главата,гарнирана от погледа му - красота направо! Heart Eyes Heart Eyes

Наде  bouquet Светле Hug

# 164
Привет 55 и на появилите се след мен.

Nermin Bezmen İkiz Aynası'na konuk oldu (Kurt Seyit ve Şura'nın yazarı)
Ако знаехме какво говорят щеше да е супер.

Общи условия

Активация на акаунт