Отговори
# 210
Актьора играещ Миша и който умря, ще вземе участие в ПО(другия проект на Едже).

Много ми хареса актьорът, и освен това, искам да продължи разобличаването на Петро, но едва ли ще го съживят.

Нермин Безмен е писала във ФБ: DAY IS THE MOURNING DAY... MAY GOD OPEN HIS HEAVENS TO THOSE GIANT HEARTED MEN WHO HAVE TASTED THE BITTER DEATH IN THE HANDS OF RUTHLESS, CARELESS SYSTEM.

# 211
  • София
Актьора играещ Миша и който умря, ще вземе участие в ПО(другия проект на Едже).

Точно вчера се пошегувах в темата на Кайъп, че му е ред да го вземат и него там, а то да взема наистина да позная.  Joy  Joy

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 22:35 от zarani

# 212
Май само аз съм гледала филма. Връзката ми беше идеална. Имаше много смешки, които предизвикаха оживление във форумите и се стигна до там, че повече се пишеше отколкото се гледаше филма. Т.е. общуването беше по-важно от филма. Къванч отнася много критики, заради вялата и безцветна игра към Шура. Лично аз не съм съгласна . За мен от самото начало той не я обича и намирам играта му  за  естествена и логична. Странен е за тези, които са го намирали влюбен. Студен и дистанциран, с празен  погледа , не  дължи  никакви обяснения. Отношение към любовница, която  ти е омръзнала.  Като изключим инфантилните сцени, в които го вкараха по сценарии, каква игра може да покаже,  който и да е друг на неговото място. Две сцени заслужават внимание. За мен ги изигра много по-истински,  отколкото фалшивата романтика. Сцената на ревност и предложението за женитба.  Имах усещането, че Къванч играеше себе си.  Така се отнася и с жените в живота . Не понася никакви претенции  към него.  Гледаше с изумление Шура, когато   му повиши тон. Коя е тя, та ще му иска обяснение. Изумлението премина в досада и отегчение. Без да каже и дума, обърна гръб и излезе от стаята. Демонстрация на пълно безразличие. По-добре да се беше развикал.
Това може би обяснява и връзките му с по-големи жени в живота. Заради разликата във възрастта,  те нямат никакви изисквания към него  и се отнасят Любвеобилно и разбиращо. Като майки. И той е спокоен покрай тях.
И втората сцена с предложението. Преданият, кучешки поглед  на Шура към Курт, невярваща на очите си. Браво на Фара! Три години  е мълчала, търпяла, не е смеела да му каже, че иска да узаконят връзката им. Всеки друг женски персонаж във филма се държи по-достойно. Дори и баронесата. Знае какво иска и как да го постигне. Само Шура търпи унижения.  Съвсем различна е пред Петро.
Като цяло серията беше наивна. Наистина е странно, че Къванч се е съгласил да участва в толкова слаб проект. Това би направил човек, който е решил да скъса окончателно с киното. Или поне задълго да се сбогува с него. Но защо не с някоя запомняща се роля.

# 213
# 214
Привет дружки!  Hug
BELL  Heart Eyes отново прекрасен колаж! Много ти благодаря за красотата, която внасяш в темата!  bouquet
Лагуни  Heart Eyes благодаря и на теб, прекрасна Шура!  bouquet
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes радвам се, че намери сили да ни напишеш няколко реда. Разбира се, че сега не ти е нито до филм, нито до тема ... изобщо не се притеснявай, когато си в състояние, тогава пиши, дори и само едно  wavey Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Диме , Валя, Наде  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Изгледах серията, хареса ми. Въпреки, че не разбрах доста неща, но ми хареса. Някой разбра ли, защо Уилям уби братът на Аля  newsm78 Без превод не ми стана ясно ... Когато Шура им разказваше как са се запознали с Курт Сеит - върна ми старите, хубави спомени от Русия ... все още ми липсват снимките там. Гюзиде вече май всички я разбраха, че е залитнала по Джелил, не само мъжът и. Много се издава, да видим какво ще стане. Пак ни заблудиха с фрагмана ... вместо да чуе какво говорят Лола и Петро, се оказа, че е чула Сеит и Али. Интересно какво чу, защото по едно време се усмихна ... Много въпроси, а няма отговор, докато добри души не преведат ...
Лека и синеока!  Hug

# 215
Гледах филма снощи от "а" до "я". За щастие връзката не ми прекъсна нито веднъж.
Съжалявам Шура. Съжалявам и Курт, заради вината, която изпитва, но не мога да приема тази вина за оправдание, че до момента не е узаконил връзката си с жената, която иска...Трябваше трети човек да го подтикне към предложението за женитбата...Аз си мислех, че той ще го направи, за да увери Шура, че я обича и че съмненията, които изпитва спрямо баронесата са неоснователни. Уви!

Къвач си играе ролята много добре. Наистина не разбирам крайно отрицателните оценки на подругите за работата му. Драмите му бяха толкова силни и въздействащи. Романтиката действително отсъства в момента, но това е сценария на госпожа Едже.

http://vogue.com.tr/video/vogue_mayis_2014_birkan

# 216
Здравейте и от мен.

Исках само да ви осведомя, че Вики са изтрили каналите на Курт Сеит, Кузей Гюней и Карадайъ изцяло поради оплакване от Ай Япъм.

Това за протокола.
Иначе 8-ма серия е преведена и утре ще бъде налична. Hug

# 217

gphilipova, благодарности!  newsm51

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 00:04 от sinq laguna

# 218

Лагуни, Hug благодаря ти за този колаж.  bouquet
И на мен снощи нета беше перфектен.
Между другото Шура вече преглътна не една и две горчилки, как издържа, милата, никак не разбирам. И последното, което чу  Сеит да споделя с Али, съвсем я попари...
И как да не е искала този брак, напротив- показа си, че това е чакала със свито сърце от години. И пак е в изходна позиция сега! Sad
Прочетох в днешен пост, че "гроздето било кисело, ама нейсе"...Та искам да кажа, че чаках този проект на КТ с огромно нетърпение, особено след недоразумението Кузей, и не виждам защо, дами, трябва да гоните заклети негови почитателки, когато не пишат оди за възхвала по негов адрес?
Не ми е кисело, а ми е горчиво от това как не се получават очакваните от мен (и планирани от екипа) резултати. От прогнозата, че на екран ще видим вдъхновяваща и запомняща се любовна история, няма убедителен на 100% момент, освен сънищата ... Thinking
Е, ами чувствам се жестоко излъгана! Cry Все още искам да видя как над онази смутна, но велика  епоха, властват с играта си най- талантливи, всеотдайни, раздаващи се до последен дъх, оригинални, интерпретиращи, импровизиращи, безапелационни в убеждаването си професионалисти, че точно така трябва да се играе... Ама не! Любимият ми актьор не ми е убедителен, дори и в това, което умее най- добре: играта с очи, мимики и т.н. И страдам от това, не ми е никак лесно, но ще продължа да го гледам, независимо от гореизложеното! Защото искам да намери амплоато си, от което избяга в последните години!

Госпожата, царство й небесно на близката ти  Sad

# 219
Гледах филма снощи от "а" до "я". За щастие връзката не ми прекъсна нито веднъж.
.Аз си мислех, че той ще го направи, за да увери Шура, че я обича и че съмненията, които изпитва спрямо баронесата са неоснователни. Уви!

Hug
За мен, той изобщо не искаше да се жени. И причината не са думите на бащата, не я обича просто. Ако имаше   чувства, щяха да го покажат.  Сцената от миналата серия е показателна. Дори и секс не желае с Шура. Дърво. И по-добре, че не се случи сватбата. Тя нямаше да промени нищо, само узаконяват връзката си пред обществото.

# 220

За мен, той изобщо не искаше да се жени. И причината не са думите на бащата, не я обича просто. Ако имаше   чувства, щяха да го покажат.  Сцената от миналата серия е показателна. Дори и секс не желае с Шура. Дърво. И по-добре, че не се случи сватбата. Тя нямаше да промени нищо, само узаконяват връзката си пред обществото.

Амиии....Че то е много лесно тогава. Малък ли е Истанбула, защо му е да живее с Шура?
Баронеси, Айшета, колкото си щеш жени...
За какъв дявол стои, завалата той, в една стая с тази толкова нелюбима Шура? newsm78
То бива благородство и самопожертвователност, но пък да прекараш значителна част от живота си с човек, който не обичаш, без да си му длъжен дори, си е жив мазохизъм...

# 221
shaane...нямах предвид Киво, харесвам го много!
По-скоро критикувах критиките към книгата, сценария и режисурата. Актьорите правят това, което се иска от тях...
Къванч си е Къванч! Heart Eyes....аз го харесвам много и в Кузей, въпреки всичко...

gphilipova, благодаря ти МНОГО за инфото за ВИКИ...тъкмо щях да им пиша. Жалко. Rolling Eyes Не съжалявам, че превеждах последните няколко серии на Сеит...по-скоро ми докривя за почитателите на Карадая, знам че доста хора го следяха...Здраве да е!
БЛАГОДАРЯ за 8-ма серия в АСИ!  bouquet

Въобще на всички благодаря....  bouquet Днес ми бяхте много полезни. Peace

# 222
Да, Ели, за съжаление отрязоха и последната възможност на феновете на Хулиганът да догледат втори сезон с превод. Sad

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт