кажи какво се говори за Башак, не знам руски, затова и не влизам при рускините.
Башак била штучка и затейница..
.Това не можах да си го преведа, но бисексуална - да..Има снимки на Башак, публикувани в сайтовете на нейни приятелки от нощни женски клубове и плажни партита, като някои пози са откровено лезбо...Пияни ли са, дрогирани ли са...не е ясно...Ще се учудя, ако Къванч отново се яви с Башак...Не мога да си обясня тая връзка и това е. Ако е бисексуална, Къванч трябва да знае, движат се в едни среди от години...И ми се струва неестествено точна с такава жена да афишира връзка пред обществото......Може и Къванч да я е отсвирил по някакви си причини и сега тя да си отмъщава по този начин...Снимките са публикувани от нейни приятелки, с които се е забавлявала...Изглежда ми като отмъщение..
Дано мислите и чувствата излязат от пределите на тази страна,но досега не съм гледала турски сериал/не съм гледала много/ в който положителен герой да стане отрицателен,пък и всепак се отнася за любимеца на милиони.Едва ли той ще участва във сериал с толкова объркан сценарий
кажи какво се говори за Башак, не знам руски, затова и не влизам при рускините.
Башак била штучка и затейница..
.Това не можах да си го преведа, но бисексуална - да..Има снимки на Башак, публикувани в сайтовете на нейни приятелки от нощни женски клубове и плажни партита, като някои пози са откровено лезбо...Пияни ли са, дрогирани ли са...не е ясно...Ще се учудя, ако Къванч отново се яви с Башак...Не мога да си обясня тая връзка и това е. Ако е бисексуална, Къванч трябва да знае, движат се в едни среди от години...И ми се струва неестествено точна с такава жена да афишира връзка пред обществото......Може и Къванч да я е отсвирил по някакви си причини и сега тя да си отмъщава по този начин...Снимките са публикувани от нейни приятелки, с които се е забавлявала...Изглежда ми като отмъщение..
мисля, че Джелил повярва защото видя в списъка на заминаващите, а и вечерта стана свидетел на писмото, което Сеит получи и излезе веднага след като прочете. Петро му обърка главата на Джелил. А Шура до последно смяташе, че нещо се е случило със Сеит, не вярваше, че е заминал с Лола. В последствие и нейната глава се обърка по същата причина, по която и на Джелил, тогава се нарече "Глупава Шура, глупава!"
Аз коментирам това, което се случва в миналия епизод и как ми е въздействало, какво ще стане в следващия - предстои да видим . Много искам да им се случат нещата на двамата, много искам любовта им да е толкова силна, че да устои на всички гадости, на всички изпитания, напук на всички, които искат тя да не се случи...но, за момента не виждам предпоставки за това. В този епизод, Шура, която много обичам, ме разочарова- това е . 
Да не би в някоя от снимките да си го забелязала ?
Да не би в някоя от снимките да си го забелязала ?
и Фенчето,
!

Дано мислите и чувствата излязат от пределите на тази страна,но досега не съм гледала турски сериал/не съм гледала много/ в който положителен герой да стане отрицателен,пък и всепак се отнася за любимеца на милиони.Едва ли той ще участва във сериал с толкова объркан сценарий

Сигурно не си гледала КГ и затова мислиш така позитивно по повод сценариите.
За съжаление, там някои от положителните герои ги направиха по-черни от дявола, а и подмениха целият замисъл на сюжета за втори сезон, та си имам едно на ум ! 

благодаря ви!
Честит празник и на теб, мила!
за Шура и Тина. Аз също вярвах повече в Шура, а Валентина ме изненада приятно, като се опъна на леля си. Не съм гледала още 10 епизод с превод, но още след гледането онлайн споделих, че Шура ме разочарова този път, за огромно мое съжаление, тъй като много си я обичам. Да видим какво ще се случи, когато се видят със Сеит

, и аз като теб виждам чувствата на Петро към Шура- има ги, но не ги показва пред всекиго, а Лола сама е направила откритието си за тях и точно заради това Петро ще я притиска да си трае или вече си знае какво я очаква! От една партия са и двамата и си пасват в гадостите, надскачат и се допълват един друг дори. А Биркан ми е най- убедителен от актьорите, прощавайте ме за Киво, но това е за мен положението...[/b]
Керем Чатай се закопа тоя сезон. И трите му проекта, с 5 % рейтинг. Направо е пред фалит. Възможно е Айпъма да са искали предсрочен финал, нали ни в клин, ни в ръкав вкараха Нермин, която по-късно изчезна, така както се появи....И Къванч да е реагирал, защото спирането на филма е доста унизително за него...Ще скалъпят 13 серии и с това приключват...Кой мозък изобщо реши да екранизира живота на дедото на Нермин...С какво е интересен...Блестящ ум, интелект, живот, пълен с обрати и приключения... Един от хилядите емигранти след Революцията...Къде, къде по-интересни истории прочетох...Филмът не се разбирал, бил за ограничена аудитория...И какво му е елитарното...Сложни характери, заплетена интрига, или философски послания...Филмът си е класически сапунка...С недобро качество... Препоръчани теми