Сеит ще преспи с Айшето на 100% , надежда всяка вие тука оставете, че ще им се размине въргалянето в кревата и че Шура ще ги свари, иначе няма как филма да завърши с раздяла , за да дойдат Сеит и Мурка , ако решат да правят втори сезон.

Петро е свидетел, ще раздуха историята, може и затова да го пребие...
Петро е свидетел, ще раздуха историята, може и затова да го пребие...
Кой , ако не Петро. Нали трябва да е завършен Сатана.
. Книгата не е преведена на немски и тук не мога да я купя, ще трябва да си я набавя от Б-я.
благодаря! Много хубаво си го написала ! Наистина ние забравяме , че това са руски аристократи, не са като обикновените хора ... Точно поради това, което си изброила за възпитанието на Сеит, оценявам огромната му любов към рускинята Шура. Давам си сметка , какво му е струвало на Сеит да се опълчи на баща си заради нея ...
и аз много си харесвах Татяна, но ... нея вече я няма ... И искам отново Джелил да намери такава голяма любов, макар и съвсем различна ... Не мога да го гледам толкова съсипан, много любим образ ми е и той. 
благодаря за красотите, които правиш!
много хубави постове прочетох, благодаря ви !
Вторник е - нашият ден ! Очаквам с нетърпение серията довечера, очаквам изненади, очаквам обрати ...
беше удоволствие да се събудя с твоите споделени мисли - благодаря ти ! 

приятелко мила, да ти е жив и здрав зрелостника ! Пожелавам му попътен вятър в бурния океан на големия живот и на добър час ! Да сбъдва с лекота мечтите си ! А на вас - здраве, за да сте винаги до него, да го обичате и подкрепяте ! Весел празник ! 

честит празник!
много обичам да те чета! 
и аз искам Джелил да излезе от това състояние, и аз искам да е щастлив, доколкото може, но той не загуби само любимата жена, той загуби и нероденото си дете... Да, Гюзиде е по-мила, по-хубава от Алина, но която и от двете да избере, важното е да е от истинска любов. 
), а за да отмъсти на любимата си, за да се опита да излекува собствената си болка, за да се опита да забрави видяното, за да утеши душата си.... тоест Айше за него е кошчето за душевните му отпадъци. 

честит празник!Много късмет,упоритост и търпение за зрелостника!
всичко детско в мен вече е убито
като ви изчетох и изгледах анонсите .
Само се надявам Шура да не види тази грозна гледка.
наистина и аз не разбирам,защо винаги мъжете гасят или гладят нараненото си его в леглото с друга жена - ще е нещо свързано с биохимията им

че креватните забежки на Сеит няма да са една и две.А после ще потъва в алкохолно затъмнение,защото ще осъзнава колко несправедливо и отвратително постъпва с Шура.
поучителен пост - поздравления!

бързо оздравяване мила!
Просто стана недоразумение и лошо стечение на обстоятелствата. Може би трябваше да имат много повече доверие един на друг, макар, че толкова хора искаха да ги разделят. Според мен в доверието е силата на любовта. И не мога да си представя , че ако Сеит изневери, воден от отчаяние, то и Шура би направила същото.