babyface76
зелено човече Аз може би съм за Четвъртък! Дано не изникне нещо. А за плодовете, може би ще ги дам по метода на ЗВБ- дано имаме успех. Засега въведох тиква и картофче с пюре.
С Ерго бейби ли се разнасяте?
)))))))))))))))
Тази седмица моят направи и първа баня в морето /ММ се престраши и го топна, аз не смея/, иначе топим само крачката. Аз пък усилено дебелея - то не са банички, не са палачинки, пици, сладоледчета - чревоугоднича си отвсякъде. Ще му мисля друг път
Пандичка ни направи страхотна фотосесия и скоро ще я видите
. За водата в пюретата аз не мрънкам, то и аз си слагам доста вода иначе много гъсто става и малчо не го яде.
.Започнах да захранвам на 5 месеца и все още не съм въвела всички зеленчуци.Яде по 120 грама зеленчуково на обяд, ама не мога да кажа, кое му е любимото, той всичко си плюе по малко.След седмица ще започна да въвеждам и плодове, пък да видим как ще е.
.Не иска вече да стои в количката, иска все да го носят и да разглежда, или да е на земята и да се опитва да пълзи.Ръцете и краката вечно в устата и така си я кара човека
.
, че бях предупредена от потребители, от лекарката и кварталния ни аптекар, че вкусът бил "много различен'. Детето го пие щото ми е кротко, ама не му е много вкусно и пие по малко, та покрай това увеличих млеконадоя направо. И то след доста проблеми с кърменето от самото начало, когато детето отслабна повече от 10 % и въпреки големите ми амбиции трябваше да прибегнем да АМ. В 5-а седмица имах запушени пори на гърдите и една акушерка ме поздрави, че съм изкарала 5 седмици, а аз взех че започнах вече 7-и месец с кърмене. Направо си се поздравявам. Иначе от захранването- засега давам няколко лъжички оризова каша сутрин. 
Но си ви чета. Бяхме на моренце и беше супер. Аз и бебка се мотахме с Тони и нейния беб, но и до плажа стигахме чат пат. Каката я бяха поели наште. 
хич не го хареса,че и накъдрих 2 буркана и ги хвърлих.Ние от 2 седници се захранваме,но още до цяло бурканче(125мл) не можем да изядем все малко остава и после си се нацоква доволно,купешки пюрета не съм купувала с изключение на тиквата,че не мога да я намеря на пазара,а утре най-вероятно ще пробвам да му дам авокадо,че и на каката ще трябва,с нея пък имаме проблеми с кръвното доста е пълна и има главоболие и кървене от носа
По колко се дава първи път авокадо и по принцип как се дава - самостоятелно или в комбинация с други плодове зеленчуци?