Сега в момента му правя тиквичка с морков и малко ориз, вчера му правих тиквичка със зелен боб, но май нещо не у хареса...Тези дни ще му взема мрежичка за плодове и мисля да почна и с тях , тъй като до момента само зеленчуци съм въвеждала. Вие от готовите пюрета кои марки бихте ми препоръчали, то знам , че всяко бебе различни неща харесва, но все пак да си направя една сверка и с вас.. Хубав ден на всички!
За друго незнам честно казано какво да давам,то комбинации различни вече ориз със спанак,ориз с картофи и т.н. ,а спанак някой да е намирал пресен?
. За детска кухня, доколкото ми е известно, искат от 190 мл бурканчета - 30 като първоначална инвестиция.
И на мен са ми гадни.
. И аз това съм го чула от лекар, че понякога по-добре някакво успокоително, отколкото да се седи под напрежение. Дано всичко да е ок.
И аз мисля, че моята госпожица ще е с добър апетит като мен, та ще гледам да не й предам моите лоши навици. Днес дадох малко пъпеш, хареса го.
Няма такъв киселоч! Изядох си ги сама и не без физиономии. Имам чувството, че минати на пара са още по-кисели. Ще търся сладки и ще давам сурови. Днес ще е на сливи на ХИП. Сега варя тиквичка с картоф за утре. Искам да питам за чушка и патладжан - никъде не съм срещала подобни зеленчуци в пюре - вие ще давате ли? Защото и никъде не ги пишат алергени. 
10 човека ме видяха и всички искат да говорим. Чак ми домъчня за там. За няколко часа научих клюките на Института, но как само не ми дреме - аз сега си имам други занимания! Някак маловажни ми се струват вече служебните неразбории и им се чудя на хората за какво се впрягат. Не че и аз не бях така и сигурно пак ще бъда. Но не сега. 
.
. 
Препоръчани теми