Имаме напредък и с каката,за 2 седмици е свалила килограм,надявам се малко по малко да стигнем поне 40кг,лошото е че немаме апарат за кръвно и няма как да го премеря.
Така че може и да е 10 килца вече. Минали са 9 дни 

),и кръв му взеха.Не рева изобщо,въпреки че докторката му стиска пръсчето 5мин.
)))) Той си бърка в устата с ръка понякога и става мазало. Не съм се сетила за втора лъжичка, но според мен няма да знае как да я употреби.
И не само заради парите, но и проекти има, които си текат и не трябва да ги изпускам. Ако даваха обаче пълно майчинство (90%) и втората година, не знам, може би щях да си остана...
. Само като понечи да му завре парченце шоколад в устата, вече се възпротивих.

...тъй,че аз не чакам 
.Все пак нямат годинка още,но всеки според книгите си.
.

на всички.
Пък и не само безсънието и ревящото бебе, явно си се събира повече и си ни хваща следродилната депресия. Аз не вярвах, че имам, но един приятел ми прати списък със симптомите и в 2/3 познах себе си
.
Някак си нямах време да осмисля какво става, но така се получи. А пък непосредствено преди раждането се разболях от грип и ми се усложни всичко с това.
" А вместо това, аз направих грешката да ползвам темата за отдушник, с което спечелих неприязънта на доста хора. Мислех си, че и другите се чувстват така и ще ме разберат, но съм била в грешка. Само определени хора ме разбраха и получих подкрепа от тях, те си знаят кои са и съм им много благодарна.
. А по стечение на обстоятелствата това момче е кардиолог в Пирогов