Някой ме беше питал като правя пюрета дали сипвам горещи зарзаватите - да, но все не ставаше вакуум. Днес забелязах, че на последните 2 пюрета е станало. Номерът е да се затворят добре капачките, а тези от пюретата са много трудни и колкото пъти да се опитвам, все накриво ги затварям. С много малко резба са. Така че или ще стане вакуум, или не. Зависи как се затвори.
Тонито, днес му давам на малкия лъжица, ама не - гледа моята ръка и не ще и да чуе сам да се храни. Само отворил голямата уста и лапа ли лапа. Ще дойде и това време - аз не бързам ни на гърне да го уча, ни да го уча сам да яде. Има време да расте.
Днес ми е тъпо на душата и понеже бях подхванала темата за моята приятелка, да я довърша -
Желая хубав ден на всички. Оползотворете го, че от утре пак валежи.

ние преди само "опитвахме" и си искахме млякото. Дотук добре. Викам ще прояде лека-полека. Обаче вече пак почна да се муси на всичко различно то млякото. Храним се и ние и на щезлонг, и гушнати - с 2 лъжици, мигар 1/4 влезе в устата. Той ми "помага" с другата, бърка с ръчички, мисля да си нарека дрехи само за хранене да са. Та обмислям и аз ЗВБ - понеже сам си гриже корнишон или плодове. Ама не за наяждане, за ядене си сика млякото .......

.Да споделя как е при нас
.По принцип тя е за късното захранване и заедно достигнахме до решението малкият да се захрани на 5 месеца, а не на 6.Започнах със зеленчук и съм дала почти всички зеленчуци, на скоро започнах с плодове, но съм въвела няколко.Та на консултацията лекарката ми каза да давам каша, направо с глутен, месо и сок