, 79 годината на раждане ли е? Щото и моята.
аз съм същата. Просто е нещо страшно. Нормално пролет винаги ми е падала косата,но такова чудо не е било. Реша ли се,къпя ли се ...каквото и да е ...вечно цеееели кичури коса падат,а не по 20-30 косъма. ММ само ходи и пуфти,че навсякъде косми в нас ,а ходя с вързана коса.
. Ооообаче,ме утешиха, че година след раждането щяло да спре 
Да, можеш да кандидатстваш за прием по критерий СОП, но броят на така приети деца в група е силно ограничен, разбирай 1-5 примерно, а такива чакат десетки, да не кажа по-силна дума! И понеже по едно време и аз мислех да пробвам по този начин, бързо ме отказаха, защото комисията приемала с по-сериозни болести от дерматит или хроничен бронхит (каквото аз бях писала)...
Моите нощем се будят пред половин - един час - първо единият - за хранене, после другият - за мрънкане, тоалетна, вода или каквото се сетите.
Ще го мислим с таткото
В комбинация с продължаващото мега повръщане треперя какво ще каже кантарът на 13-ти. Знам, че поне 500гр е качила, мерих я преди 10 дни. Но нямаше и 6кг, а е от най-големите в тукашната група.

(Не съм си и помисляла, че някой може да кръсти детето си Страхил, признавам си ) 
Кога ли ще имаме непробудна нощ,вече ми е като химера.

Нали уж подготвителните са задължителни. Аз ше местя Елия в по близка градина без особенни документи. Ние ще сме подготвителна
Препоръчани теми