Дали пробва гердан за кърмене? Или пък тихо и тъмно място?Тихо и тъмно място ми е възможно само вечер, а тогава той няма проблем, защото се успива. През деня съм все навън, където е шумно и оживено - тогава е и мъката ми
Гердан също не помага - разсейва се още повече.Днес му дадох печен морков да видя дали няма да прояви повече интерес от пюре в лъжичка - интерес имаше, но май повече, за да си чеше венеца. Общо взето всичко, което става за чесане, е на почит. А да прояде все още е илюзия. Явно му е рано, но пък яко се заглежда /оня ден щеше да ми събори сладоледа от ръцете. В тази връзка успява дори като суче да си вкара пръстите в устата, за да ги смуче. Не мога да го накарам да захапе нещо друго освен пръстите си. Като вече казах си намери палеца за смучене. Честно казано предпочитам биберона, отколкото ръцете в устата. Не знам кое е по-малкото зло.
И аз съм фен на столчетата за храна, които се поставят върху обикновени столове. Имам го в списъка си за покупки още от бременеенето. Изглежда супер функционален - става за много възрасти и не заема място, лесно преносим е.
Salve, дано бързо да се оправи бебчо, че не звучиш никак добре.

Деси и Зеленкото са ти казали къде да търсиш.
.Юнакът вече е 7,400 гр. и 65 см.Много е шавлив, вече си сяда самичък.Опитва се да пълзи, много е смешен 

аз и не очаквам да яде някакви количества,но поне да се заиграваше...
А от други лекари, сестри бях чула, че по-добре да не ползвам купешкия бебешки ориз и ме поздравиха, че сама му правя кашата.
Уууу бебе мутант си имам!