Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 665
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Онзи ден мои колеги коментираха една майка на 54г, която родила ин витро. Ами да, защо не. По-добре на 54г и да може да си гледа детето, да му осигури възпитание, образование, финансова подкрепа, отколкото да е 10-тото поред, което няма какво да яде или облича дрехите на предходните 9. Но няма да задълбавам, защото всеки си има мнение по въпроса.

е тук не съм съгласна  Simple Smile
каква финансова подкрепа, образование, възпитание. ..?!?
На 70 г ще е е с пубертетче .
Е, не...Сега сме млади и мислим, че не ни е дошло времето. Но хубаво и да помислим и за критическата възраст , тогава детето ни в кой клас ще е  Laughing

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 11:18 от KRISTI4

# 541
  • София
Здравейте и от мен в този студен и ветровит ден. Егати времето!
Забравих вчера да се отчета, че бях на преглед. Докторката каза, че пак сме - без забележки. Бебка е вече прехвърлила 2кг, обърната е главично (щото не знае, че ще се ражда оперативно), всичко е наред. Водите са ми малко, но съм над критичния минимум, така, че просто ще продължавам да пия повечко вода и това е. Записи продължаваме да правим 2 пъти седмично, заради увитата пъпна връв и малкото води, но засега сме добре.

И да питам:
elpet, май ти беше писала вчера за датите за раждане според нумерологията. Датите, които беше написала само за юли месец ли се отнасят или са добри и лоши дати като цяло?

# 542
  • Телиш/Плевен
Лаленце, ако случайно някакво слънчице се е осмелило да прокара при тебе, ела се порадвай в София Wear Umbrella cold
Осмели се, при това доста, но днес му е простено, понеже е празникът на Плевен, та нека празнуват хората. Flutter За мен ще има радост в някой от следващите дни и сигурно това ще ми е за последно, че ей го юни и лятото. Вашето време. Hug Hug Hug

lokosff, успех и чакаме само хубави новини! Hug

josi_josi, радвам се, че всичко с бебка е наред. Hug

За таткото - нашият имаше големи мераци да присъства на раждането, но успях да ги попаря навреме. Mr. Green Просто не му е мястото там, а и аз няма да се чувствам никак спокойна. Е, в началото ми беше малко криво, че така го отрязах, но от ден на ден се убеждавам, че това е правилното решение. Той понеже сега е в командировка и се чуваме по скайп или по телефона и ако случайно спомена, че нещо ме заболяло или ме боли в момента, следва въпросът: "Да си идвам ли? Ще раждаш ли?" Joy Joy Joy Та не е за родилна зала, миличкият ми той. Laughing

За годините аз писах, ама да си кажа, че съм на 25 и нашето бебе не беше съвсем планирано... Даже като разбрах, бях повече ужасена, отколкото щастлива, защото не мислех, че сме готови да се справим с това. После помислих и осъзнах, че няма как да си готов за такова нещо, защото никой не знае какво го чака. И 20 книги за бебета да прочетеш, твърде вероятно е точно твоето дете да е много по-различно от тези, за които пишат и пак така или иначе трябва сам да се справяш със ситуацията. Ако го бяхме планирали, щеше да се случи като станем поне на по 30 и то надали "готовността" щеше да е водеща, а това, че ще ни е време (любимата ми българска приказка Laughing). Така че няма млади и стари, всеки си взима решения и си поема отговорностите. В заключение да кажа, че много ми хареса изказването на ММ, когато му казах, че съм бременна: "Това е най-хубавото нещо, което ще ни се случи в тоя живот." Heart Eyes Напълно съм съгласна и нито за миг не съжалявам, че стана така.

Хубав ден на всички майчета! Hug Hug Hug

# 543
Лаленце ние като сме си го планували бебето да не мислиш че сме били готови. В никакъв случай и сега не съм готова. Може би за второто  Laughing  Реално няма как да си готов за нещо такова докато не ти се случи.

# 544
Avencis,нямам против да седнем навън,на кафето на книжарницата.Само времето да даде ръка.

Значи събираме се вътре,пред сектора с Българска кухня и може да се изнесем към терасата

Ок, утре в 14 в Мола, горе на Българската кухня Simple Smile Там съм  Hug

# 545
  • Пловдив
 Grinning Hug Здравейте! За МОЛ Пловдив съм "ЗА" и ще направя всичко възможно утре в 14,00часа да съм там и да Ви намеря Simple Smile)))
Аз съм на 37 /октомври ще ги навърша/ и освен , че изглеждам, и се чувствам млада и точно готова за мама. Можеше и по-рано да стане, но не ни се получаваха нещата просто, а се борихме около 5 години за това бебе. Вчера бях и аз на преглед и всичко е ОК и си отговаряме на седмиците и дните, уточнихме и всичко до изваждането на бебето: прегледи, изследвания, болнични, влизане за секцио, секциото и изписването даже ха ха ха  и накрая дано господ да не ни промени плановете, защото знам, че всичко е божа работа все пак Simple Smile))))

# 546

За годините аз писах, ама да си кажа, че съм на 25 и нашето бебе не беше съвсем планирано... Даже като разбрах, бях повече ужасена, отколкото щастлива, защото не мислех, че сме готови да се справим с това. После помислих и осъзнах, че няма как да си готов за такова нещо, защото никой не знае какво го чака. И 20 книги за бебета да прочетеш, твърде вероятно е точно твоето дете да е много по-различно от тези, за които пишат и пак така или иначе трябва сам да се справяш със ситуацията. Ако го бяхме планирали, щеше да се случи като станем поне на по 30 и то надали "готовността" щеше да е водеща, а това, че ще ни е време (любимата ми българска приказка Laughing). Така че няма млади и стари, всеки си взима решения и си поема отговорностите. В заключение да кажа, че много ми хареса изказването на ММ, когато му казах, че съм бременна: "Това е най-хубавото нещо, което ще ни се случи в тоя живот." Heart Eyes Напълно съм съгласна и нито за миг не съжалявам, че стана така.

202uu
Ние с ММ се познавахме от 6 месеца като забременях с Лео и бебето беше повече от непланувано Laughing.
josi_josi, датите които елпет написа са си по принцип кармични и то с тежка карма и са за по принцип, не само за юли

# 547
  • Пловдив
dida771 ,мислех че си по-малка,даже от мен по-малка.Аз съм на 33

# 548
Ееее не, ето пловдивските мами пак ще се срещат, а ние софийските само се ослушваме. Кога ще си чукнем и ние среща, кога питам?  Naughty
Да попитам Моник@ и другите, които знаят какво трябва да има в багажчето за прием в ТК, аз знам за нощница, джапанки, гащи, превръзки за родилки, мокри кърпи и пакет пелени за бебето. Изпускам ли нещо?

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 11:53 от sweetpie

# 549
здравейте ! Ох тоя форум ме подлудява от вчера. Едва влизам грррр!!

Абе и аз много им завидях на пловдивските мами. Ние няма ли да се организираме(София?)? Аз викам другата седмица да се престрашим и да се видим, какво ще кажете?  Rolling Eyes А и тъкмо времето ще е малко по-добре..УЖ!

Пайче, браво за новините. Представям си как ти е паднал камък от сърцето! А за таткото - както ти го чувстваш, така най-добре. Ти си познаваш мъжа.

За годините - аз другата седмица ставам на 30 и в компанията съм първата с бебе. Какво да ви кажа...просто вече все ражда по различно време и не мисля че 20 е рано или пък 40 е късно. Божа работа.

lokosff: Стискам палци за прегледа, всичко ще е наред!

Мравчето : Тези подложки в ДМ в кой район са?? Колко са големи горе-долу  и какво точно представляват? Непромокаема част отдолу и мека отгоре ли?

# 550
Ееее не, ето пловдивските мами пак ще се срещат, а ние софийските само се ослушваме. Кога ще си чукнем и ние среща, кога питам?  Naughty
Да попитам Моник@ и другите, които знаят какво трябва да има в багажчето за прием в ТК, аз знам за нощница, джапанки, гащи, превръзки за родилки, мокри кърпи и пакет пелени за бебето. Изпускам ли нещо?

Уупс това съм го изпуснала.  Изпускаш чаша и прибори, кърпа и естествено разни там лични принадлежности, ама то това е ясно. Само не съм сигурна кое влиза в първия багаж и кое във втория  Thinking Освен това всичко трябвало да бъде в найлонови пликове  Flutter Ще бъдем много изискани с пликчетата от била  Joy

# 551
  • София
Благодаря за отговора bebe2. На мен ми предстои обсъждане с док кога ще правим секциото и не съм проучвала дати и т.н., но в главата ми се върти 23ти юни от самото начало. Видях, че го няма в "лошите" дни. Е, аз не знам какво ще е мнението на доктора де, той може да иска да е по- късно, но да питам за всеки случай Simple Smile

Ние с ММ се познаваме от 14г, от 4 сме заедно и той все повтаряше, че не сме готови за деца, как той бил млад още (и двамата ще навършим 29 това лято, първа младост сме, няма що), пробвахме само веднъж и то като на шега и съм забременяла веднага. Като му показах положителния тест мълчаливо той ме погледна, попита "баща ли ще става", аз само поклатих глава и това беше (сама не знаех на кой свят съм и не можах думичка да кажа), той си наведе за момент главата, после ме погледна и видях, че са му пълно очите, толкова се беше развълнувал. Е, не се разплака, но аз този поглед не съм го виждала досега и съм сигурна, че е бил връх на емоцията при него. От този момент нататък съм сигурна, че това е бил правилния момент да забременея. Нямам капка съмнение за това. Остава ми само да се надявам, че ще бъдем добри родители.

# 552
първи багаж: превръзки/лигнин, джапанки, нощница,  носни кърпички, тел,  обменна карта, лична карта, картон + шоколад или нещо подобно за естествено раздане
втори багаж: кърпа, нощница, малки кърпи (за компреси на гърдите), бельо, сапун, четка..., зарядно,  прибори за хранене, вода, помпа за кърма (ако), памперси, мокри кърпи, ръкавички ако са на беб дълги ноктенцата, евентуално залъгалка
за припознаване на детето: копие от брак или нотариално припознаване от бащата при липса на такъв
трети багаж: при изписването дрехи за мама (и обувки) и за бебе

# 553

Ние с ММ се познаваме от 14г, от 4 сме заедно и той все повтаряше, че не сме готови за деца, как той бил млад още (и двамата ще навършим 29 това лято, първа младост сме, няма що), пробвахме само веднъж и то като на шега и съм забременяла веднага. Като му показах положителния тест мълчаливо той ме погледна, попита "баща ли ще става", аз само поклатих глава и това беше (сама не знаех на кой свят съм и не можах думичка да кажа), той си наведе за момент главата, после ме погледна и видях, че са му пълно очите, толкова се беше развълнувал. Е, не се разплака, но аз този поглед не съм го виждала досега и съм сигурна, че е бил връх на емоцията при него. От този момент нататък съм сигурна, че това е бил правилния момент да забременея. Нямам капка съмнение за това. Остава ми само да се надявам, че ще бъдем добри родители.
супер история, чак и аз се развълнувах Heart Eyes

# 554

Няма да се притеснявам значи на 22,05 от възрастта си.Само не разбрах кой ще ходи ? newsm78
някъде в 2 поста гледах това, а за какво и къде ходене става въпрос? newsm78 че нещо май съм изпуснала,а уж чета всичко bowuu

Общи условия

Активация на акаунт