"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 74

• 31 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 45

На мен продължава да ми е интересно откъде знаеш дали си подхождат или не?  Hug Hug Аз например не знам дали си подхождат.  Mr. Green Mr. Green
според мен и за мен не ми стоят хубаво  Peace
[/quote]

Важното е ,че на екрана нещата им се получават страхотно!  Hug Hug Hug  Другото си е тяхна работа ! Naughty
[/quote]
 newsm10

# 46

Любовта била безкрайна,
демонично всеотдайна!
Да! Видяхме го! Така е!
Мира и Яман!!! Това е!
Любов- за всекиго мечта!
Ах, колко истинска е тя!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 47

Любовта била безкрайна,
демонично всеотдайна!
Да! Видяхме го! Така е!
Мира и Яман!!! Това е!
Любов- за всекиго мечта!
Ах, колко истинска е тя!
Бризчееее!!! Много яко !!!

# 48

Любовта била безкрайна,
демонично всеотдайна!
Да! Видяхме го! Така е!
Мира и Яман!!! Това е!
Любов- за всекиго мечта!
Ах, колко истинска е тя!

newsm74

# 49
Лека нощ,Ани.  love001  love001  love001

# 50
Бонбонка ...

# 51
Лека нощ Илина.      love001  love001  love001

# 52
  • Варна
                          Може всичките актьори да са почивали по много, но серията беше динамична и на мен ми хареса. Peace
                           Дори неприятното чувство за натрапено повторение Thinking, типично за сапунка, остана да виси във въздуха Naughty, защото Едже ханъм с тази серия разкри още едно стъпалце от неповторимата   loveuuuлюбов на гълъбчетата. Много умело гради сценаристката любовта на Яман и Мира. Няма да повтарям всичко, което вече сме изписали за тях, но ще подчертая новото високо стъпало- И ДВАМАТА СА ГОТОВИ ДА СЕ ЖЕРТВАТ ЕДИН ЗА ДРУГ. При това не само на думи- показаха ни го. И двамата рискуваха живота си в името на любимия!!!!   action032
                            Друг е въпроса, че оня психопат пак е бил с незареден пистолет.  #CrazyТо вярно, добре, че беше така иначе Яман вероятно щеше да пострада ooooh!, но някак си не ми се вързва след толкова щуротии да го изкарват пак невинно агънце #Crazy, което нищо лошо няма да направи ама самото то пострада #2gunfire. Можеше нещо по-интересно да измисли Едже абла. Дори да беше ранил Яман по-правдоподобно щеше да бъде newsm78, пък и …. оооооооооох, каква лИбооооооов щеше да има в болницата Two Hearts Two Hearts, ама нейсе.
                              Хм, щях да пиша и за други неща- Селим, Ендер, Мерт, че и онези дето ги пречукаха ама хайде да не досаждам повече тази вечер. И утре е ден  /макар и работен no/

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 00:29 от *¨*morski_briz*¨*

# 53

Любовта била безкрайна,
демонично всеотдайна!
Да! Видяхме го! Така е!
Мира и Яман!!! Това е!
Любов- за всекиго мечта!
Ах, колко истинска е тя!

newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 54
Ани,лека нощ,мило!!! Още веднъж тенкс за всичко ,което правиш за нас !!!
Мисля,обаче,че все повече се доближаваш до вратата на Крачо Клъб.... сориииии!!!

# 55
Брей човек да не мръдне за малко.  Whistling Изписали сте старата тема, че и новата върви  Party Party Party
Ани,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet прекрасна както винаги.

Ей тук беше много сладка Мира.  Peace

# 56

Метин Akdulger
@ MetinAkdulger
Bu gece TUM alkışlar @ SrnySrkyResmi Serenay Sarıkaya'ya.

Метин Акдюлгер в Туитър : Тази вечер всички ръкопляскат на Серенай Саръкая

Hug Hug Hug

# 57
Лека нощ милички и от мен.До утре.Благодаря ви за прекрасните моменти.    love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 58

Метин Akdulger
@ MetinAkdulger
Bu gece TUM alkışlar @ SrnySrkyResmi Serenay Sarıkaya'ya.

Метин Акдюлгер в Туитър : Тази вечер всички ръкопляскат на Серенай Саръкая

Hug Hug Hug

Наистина ги заслужава.

# 59
Брей човек да не мръдне за малко.  Whistling Изписали сте старата тема, че и новата върви  Party Party Party
Ани,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet прекрасна както винаги.

Ей тук беше много сладка Мира.  Peace

С много секси потниче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт