Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 343
  • 724
  •   1
Отговори
# 240

Joy Joy Joy От известно време научава новините последен ...

Аз малко разбъркано ги почнах последните събития, но взаимоотношенията между Нилюфер и Метин  са ми честно казано леко извратени при все, че са научно обяснени със Стокхолмският синдром / там дори дните в плен са били още по малко - само 5 /.

Затова ме извинете, но не мога да ги обсъждам. Нилюфер предаде сестра си заради Метин/Фатих.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 19:47 от Марта_49

# 241
  • Пловдив

Заключиха Елиф. Тръгнаха на акция...

# 242

А на мен пък заключването ми хареса. Simple Smile)Малко и беше като наказание за това, че ги изложи на риск с предупреждението си (нищо, че те не знаят).  Дабре, че го направиха, инак кой знае какви щеше да ги надроби Елифче "в акция". Тя, докато е мирно и тихо положението се дъни, камо ли при престрелка. 

# 243

Да си кажа и аз, че не държа да обсъждам поведението на Нилюфер и Метин. Не ми се нравят
някак си.
Предпочитам в осма серия вниманието ни да бъде насочено директно към финала т.е. към
целувката на Елиф, която се оказа истинска. Какво стана с нашето момиче ?  Спомнете си как му
обясняваше, че никой няма да повярва, че той може да й бъде гадже, че никога не би избрала такъв, като него. А сега ? Сама го целува и прави самопризнания.
Той пък , за да не остане назад и каза, че тя е последната жена на която би обърнал внимание.
Но си траеше докато го целуваше под предлог, че си мисли, че тя се преструва.
Пак питам - защо не се дръпна ?  Защото му хареса и защото е привлечен от нея.
Ех, но чак утре ще разберем какво оправдание ще измисли и въобще как ще се държи от сега
нататък. Чакам с нетърпение утре - 20 часа.

# 244

Безпредметното блъскане по заключената врата явно я успокои, защото започна да разсъждава трезво и да се моли за благополучния изход на акцията.

Бързо действаха тримата спасители ... Всъщност подкреплението кога дойде? И дали заловиха онези двамата, които дезертираха от Метин?

Досега в престрелка са ранявали Хюсеин четири пъти, това е петото.

Интересно дали Йомер и Пелин са ранявани при акции ? Не си спомням да е споменавано като факт, освен един път Йомер каза, че двамата с Пелин са си поверявали не само къщите, ами и живота. Пазили са си гърба взаимно.  Пелин всъщност е наистина добър приятел. Въпреки, че Арда и препоръчва да се държи  и като жена ... Той пък  Grinning

Комет  Two Hearts ти акцентирай върху целувката, пък ние бързичко ще те настигнем ...  newsm03

# 245

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug

Heart Eyes Благодаря на ВСИЧКИ, които са  влезли в темата! Heart Eyes
 И всеки е дал нещо от себе си за да зарадва останалите,
 разбира се, че кой  каквото може и му доставя удоволствие, това е направил.  

Two Hearts
Скрит текст:

www.youtube.com/watch?v=7nd70pAUQUk&feature=youtu.be
Kara Para Kucaklamak

# 246
# 247
  • Пловдив

Маниерът на Йомер - безмълвните знаци... Стрелба.

# 248

Продължавам с акцента . Grinning Grinning Grinning
Не знаем в действителност как ще реагира комисар Йомер на обяснението на Елиф, но като че ли
очаквам да започне да я убеждава, че се заблуждава. Като аргумент да изтъкне факта, че от известно време са почти всеки ден заедно и вероятно това я е подвело.
Може би ще й обяснява, че е невъзможно това да са истински чувства, а по скоро са станали добри
приятели и т. н.
Но Елиф ще се опита да го опровергае и тогава, какво следва ???????????????????????

# 249
  • София
Привет на всички!  wavey

Марица,  Hug много, много благодаря за превода на преразказа и диалозите на Септемврийския проблем!
  newsm51

# 250
За първи път "образователната" лекция на Таййар ми хареса.

От сега нататък всяка сутрин - ранно ставане ... за този дълготраен  ефект   newsm47

Скрит текст:

Тануша  Two Hearts Дилеми  Two Hearts

Комет - как какво следва ? Идва Бахар с мини колата си  и спира точно до тях ...  Joy Joy Joy

# 251
 Joy Joy Joy Мартичка, аз пък бих минала изцяло БЕЗ образователните напъни на Таяр. И то с голяяяямо удоволствие! Simple Smile))

# 252
Скрит текст:
За първи път "образователната" лекция на Таййар ми хареса.

От сега нататък всяка сутрин - ранно ставане ... за този дълготраен  ефект   newsm47

Скрит текст:

Тануша  Two Hearts Дилеми  Two Hearts

Комет - как какво следва ? Идва Бахар с мини колата си  и спира точно до тях ...  Joy Joy Joy[/b][/color]

Мартичка, аз мисля в перспектива какво ще става .

# 253
Комет, това е сериозно признание от страна на Елиф. За краткото време заедно тя го опозна и след като той спаси сестра и се превърна вече и в  неин герой.

Всъщност ми се струва, че сега и двамата ще се избягват на първо време, защото ще има някаква неловкост помежду им. Нито ще има онова непринудено държане  / макар, че си разменяха доста ... цветущи изрази/ бяха естествени. Сега ще прецизират всичко - най-вече поведението си един спрямо друг.

# 254

НОВА СНИМКА - КРАСОТА! Grinning  Heart Eyes Grinning

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 22:07 от Tanusha_

Общи условия

Активация на акаунт