Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 930
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Не би трябвало да има запетайка

# 256
И според мен няма.

Ползването да става.

# 257
  • В светлината на слънцето
Не, няма запетайка.

# 258
  • София
Има ли значение запетайката, след като ползването става само при затворена врата  Mr. Green

ПП Спомних си преди години бяхме на море в Албена - тогава децата бяха малки - на година и половина и на 4 и половина, та там ползването на климатик ставаше само при затворена врата на терасата, но не и затворена врата на стаята - срещу нас имаше едни румънци или и аз не знам какви, които пушеха в стаята и ползваха климатика, при затворена врата на терасата и при отворена на стаята, че явно иначе е ставало лисичарник - в нашата стая не се дишаше, нищо, че вратата беше затворена  ooooh!

# 259
Поне климатик сте имали, а нашият в сградата нещо се е сдухал и днес бяхме на крачка да броим жертвите, паднали в бой. Tired

# 260
  • София
Според мен не.

# 261
  • Варна
Rosi, много се радвам, че все пак има надежда - пожелавам ви много кураж и както казват момичетата, с определен режим всичко може да е както преди.

И при нас ваканцията тече с пълна сила. Чете си книги от списъка, не знам 5 или 6 поред, вече съм го оставила на собствената си отговорност  Joy. Знам само, че сега чете "Робинзон Крузо" и много му харесва, защото вечер иска да ми разказва разни пасажи.

Аз обаче съм се замислила върху раницата за училище. Досега бяхме с Херлиц, но имаше дни, в които толкова се пълнеше, че несесера му беше в сака за физическо. Иска ми се новата раница освен това да е тийнейджърска. В нета ми харесаха Дакин, но не мога да се спра върху размера, замислям се за 33 л. Някоя от вас случайно да има раница с такъв обем, за да ми подскаже дали е удачна (страх ме е да не е много голяма)?

# 262
моите са при баба си, но скоро се връщат. Можах да се сдобия с четирите основни учебника за 4 клас, много съм доволна. Това ще ме улесни много за есента. Иначе сега Деян ще довърши тетрадките за упражнения по бг и математика, останали от 3 клас. Баба му му дава разни задачки с по едно неизвестно, и малко дроби. Тя е била учител, знае си там какво да прави.
обаче ще преснимам и лятната програма на Евростар, все от полза ще ми е. Знам, че домашното ни обучение е хаотично, затова мога да си позволя още няколко идеи  Mr. Green

да попитам, някои посещава ли лятната програма на Лъвчетата в момента? Трябват ми отзиви.

# 263
  • София
да попитам, някои посещава ли лятната програма на Лъвчетата в момента? Трябват ми отзиви.
на шефката децата я посещават - те са на 8 и на 5 години. Шефката е доволна, каза, че големия се научил да плува - сутрин имат тенис, следобяд плуване, като е лошо времето играят в някакво клубче, ядели от храната там. Аз мисля моите да ги пращам края на август и началото на септември, че за там нямаме нищо  Peace

# 264
и аз за тогава се интересувам, но понеже ще  е само за седмица и нещо, се чудех дали има смисъл. А и хич не ми  е близо. Но пък ми се иска някой да ги поюрка, да потичат здраво....

# 265
тити, не сме я ползвали никога, но доста деца от детската градина посещаваха лятната програма и родителите бяха доволни. Малкият наесен ще е в първи клас, но от бившата му група вече продължава да има записани деца на тази програма. Обаче не е пряко мнение все пак, само по разкази на пробвали говоря. Thinking

# 266
ясно, благодаря, засега всички отзиви са добри, явно си знаят работата. Ще им звъня.

# 267
    Привет,момичета!
   Нищо ново при нас,дететнце продължава да е в Гърция с леля си,кара си кефа той,докато ние с кака му се сдухваме от работа.
   Похвали ми се,че не са пипали таблети и компютри откато са пристигнали,толкова е готино!Предполагам и книги не са пипали,ама н искам да питам! Mr. Green
   При нас ,в Монтана ,снощи такъв град ни удари,колкото яйце.Такова чудо за 40 години не съм виждала!

# 268
Привет и от мен. Hug
Бях ви поизгубила, но имах доста ангажименти напоследък. Започнах работа/ след седем години гледане на деца Crazy/. Реших ,че на стари години ще уча. Отидох на кандидатстуденстки изпит без подготовка и взех ,че изкарах 5. Май ще ме приемат.

Милото направо беше в потрес.

Роси прегръдка и целувки от мен. Всичко ще се оправи Praynig Мисли положително.

Аз последните две години бях в страшна депресия ,пролеми в семейството, но сега нещата се оправят.

Вече почвам да се отчайвам с моето дете. Прочете три книги по задължение. Сега реших да му дам Тримата мускетари, детската версия. Пак ми се оплаква ,че не му е интересна. ooooh!
Ако знам ,че ще чете от Киндъл веднага купувам.Всичко ще купя стига да почне да чете.
Още ходи на англ. ,ходи и на гребане + четенето. Друга не го карам да прави. Но скоро ще започнем по български да работим.

Това е от нас. Весела ваканция на всички!

# 269
  • София
Не виждам цена за Лъвчетата, може ли някой да сподели на лични?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт