Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря на всички, които са споделили списъците за лятото! Много по-добра представа добивам за пълната картина.

Танче, в твоя списък ми правят впечатление нови книги на изд. Фют, напр. Среща в Русия е съвсем прясна. Не, че имам нещо против, аз много харесвам Фют, но се изненадах от ... как да го кажа тенденцията, не съм виждала досега.

Благодаря и за отзивите за ваканционните книжки, ще ги отмина. Май ще взема да наблегна на разширяване на общата и култура. Сега се е запалила по изобразително изкуство, пита за галерии, ще се възползвам от този интерес.

# 151
Хайде и ние в отбора на отличниците  Simple Smile
Цял следобяд празнуваме  party006 newsm35

Весела ваканция и забавен ден на детето пожелавам и на малки и на големи  Wink

# 152
  • Варна
Моят изненадващо за мен пред таблета предпочете по-голямо колело. В момента и на мен не ми е до занимания през лятото, освен да потърся плуване, че за мой срам още почти не може да плува (и аз не мога)

Много интересни заглавия видях във вашите списъци за четене. Нашият списък е доста кратък и повечето неща ги е чел или аз съм му ги чела като по-малък (Том Сойер, Мери Попинз) и трудно ще го накарам да ги чете отново. Митовете и легендите са нещо, което колкото варианта може да намери, ще прочете, освен фентъзитата, на които вече им изтървах бройката и поредиците.

Ваканционната книжка от миналото лято изобщо не пипна, така че тази година няма да го мъча с нея.

Има летни курсове по легороботика, ако някой от Варна или София се интересува. Не зная дали ще го записвам още, на първо време мързел Simple Smile

# 153
  • Варна
Честит празник на всички деца! И на тези, които все още се чувстват така  Wink!

# 154
  • 1st floor
Честит празник и от мен!!! baloni

Набелязали сме две мероприятия, които ще посетим днес, малка почерпка и малко подаръче!!!Каката вече излиза самостоятелно, та аз ще се жертвам по масовките с малкия. Ей го, не остана. Още 2-3 години и няма да ни искат! Laughing

# 155
На връх първи юни сина има  вътрешно състезание по гребане. Дано да се класира за   състезанието в Пловдив. А щерката е в Руския център, ще пее пред някакви важни клечки , а после  в  с. Лукорско  на фестивал. Ще бъде солистка.

Утре и вдругиден съм на работа. Така ,че ще празнуваме на патерица в сряда.

# 156
  • В светлината на слънцето
Честит празник на всички деца!

# 157
  • София
Честит празник, дечица!

# 158
Ето и нашия списък с книжки :

1.Старогръцки легенди и митове -Н. Кун
2.Хиляда и една нощ-арабски  приказки
3.Ян Бибиян-Елин Пелин
4.Принцът и просякът-Марк Твен
5.Чернишка-Емилиян Станев
6.Антон и Точица-Ерих Кестнер
7.Приказки-Оскар Уайлд
8.Ането -Ангел Каралийчев
9.Братята с лъвски сърца-А.Линдгрен
10.Приказки по телефона-Джари Родари
11.Приказки -Н.Райнов
12.Деца играят вън-Г. Данаилов

# 159
Здравейте,

моето гардже се справи блестящо и с училище и с Британика:).
Исках да Ви попитам какви са характеристиките на децата, защото си мисля че ако всичко е чекнато в първа колонка иде малко фиктивно, няма как да си перфектен все пак?Simple Smile

# 160
    Привет!
  На татерица,честити празник на детето!Да са ни здрави и щастливи!
   Да се отчета и аз с един пълен отличник в 3ти клас,а как само си мечтая да видя каката с такъв успех в 10ти клас!
    Вчера на волейболната среща с Плевен отборът на синът ми победиха 3-0 гейма,той игра целият втори гейм.Много му се радвахме,той се вълнуваше,но има ооооще много да се учи.Важното е,че има желание за спорт.
   Продължава с школата по АЕ,още 6 пъти имат да ходят,треировките ще си вървят цяло лято,утре е на РД на приятелчето си от класа.на 22.06 чакаме госи от Канада и вълненията са големи!
    Спокойна и весела ваканция пожелавам на децата!а аз ще ви наглеждам,защото и това лято съм без отпуск и ще работя.

# 161
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви. Имам бъдещ третокласник.  Simple Smile

Бихте ли ми препоръчали интересни и полезни помагала по ЧО и ЧП за трети клас?
Предварително благодаря и желая весела ваканция на всички дечица!   bouquet

# 162
Здравейте,

моето гардже се справи блестящо и с училище и с Британика:).
Исках да Ви попитам какви са характеристиките на децата, защото си мисля че ако всичко е чекнато в първа колонка иде малко фиктивно, няма как да си перфектен все пак?Simple Smile

Тази година нямаме характеристика.

*paper cake*
 Ние имаме ето тази енциклопедия по ЧО, много е хубава и е написана на достъпен език за децата.
http://www.book.store.bg/p14215/detska-enciklopedia-istoria-na-bylgaria.html

# 163
  Забравих да кажа за характеристиката.При нас оценката е цифрова,като отличен =1.При нас преобладава 2,което е много добре.Като я видях,на пръв поглед ми стана доста криво,но само за миг.Поле си казах,че не може да е супер идеален,а и тази му оценка не е зле.

# 164
  • София
Ето и откъсче от писмото на класната на дъщеря ми в частта му със списъкът от книги:
Приказки-Н Райнов
Меко казано- В. Петров
Приказки- Св. Минков
Деца играят вън- Г. Данаилов
Емил от Льонеберя- Е.Кестнер
Български народни приказки- Каралийчев
Хвърчащата класна стая-Е. Кестнер
Приазки и разкази- Ем. Станев
Мери Попинз- П. Травърз
Барон Мюнхаузен- Г. Брюгер
Ян Бибиян- Елин Пелин

Преди списъка госпожата е написала, както и всяка година досега : "Това са моите предложения, но можеш да четеш всичко, което ти е интересно. Записвай си какво от прочетеното те е впечатлило в Читателския дневник."
 Дъщеря ми много обича да чете и досега винаги е изчитала списъците, но сега виждам, че с особено нежелание видя Приказки от различни автори. Никога не им е била любител. Посъветвах я ако не ги харесва да не ги чете и май така ще постъпи. и на последната родителска среща класната повтори, че е важно да се чете с удоволствие и именно затова ни съветва да не насилваме децата да четат неща, които не харесват, но да настояваме да четат книги за забавление. Така и ще постъпя.

Весела и изпълнена със забавление ваканция!

Общи условия

Активация на акаунт