Отговори
# 270
  • София
Себи, спокойна и лека работа  Hug

Сега като преспах и емоциите вече не са толкова силни си мисля, че отворения финал всъщност не е чак толкова отворен ..... добре, Кямран се усмихна тайнствено, да кажем, че Фериде се е появила,  и? Заживели спокойно и щастливо ....... още 30 серии Joy Joy Joy Май е по-добре да спрат до тука, за да не омажат всичко с някакво изсмукано от пръстите продължение  Rolling Eyes

Имахме една красива любовна история, невероятна екранна двойка и много, много тръпки и очаквания. И като всяко хубаво нещо и това има край  smile3501  Доста незадоволителен, но все пак край smile3521 И от тука нататък можем да започнем с анализите  newsm12

# 271
Добро утро. Hug Hug Hug

Алекс,  Hug мерси за кафенцето.    bouquet

Изгледах серията с малки превъртания и ми хареса, краят също - отворен финал.  Wink Загадъчно, непредвидимо като самата чучулига. Wink Съжалявам само, че не успяхме да видим периода в Анадола, ама пък може да има втори сезон, посветен на него, в което се съмнявам обаче, щото отдолу си пишеше финал. ooooh! Имам чувството, че ако гледам целият сериал, а не така на порции - ще ми хареса много повече. Може и да направя маратон или пък да изчакам да го дадат по бг телевизия, както бяха писали. Wink  Много приятно ми беше с вас, надявам се и занапред да пишем тук.  Hug Сигурно няма да е толкова често, но не ми се разделя още. Grinning

Благодаря за превода от руски.    bouquet

Спокойна неделя.   bouquet

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 18:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 272
 Hug  bouquet Hug Здравейте,момичета и Марти
Много ми е приятно сред  вас и след края на сериала ми се иска поне все още да не приключва и темата.Много ще ми е мъчно.Снеже, радвам се , че и на теб не ти се разделя с темата.Всички сте изключително интелигентни жени и Марти.Моят литературен талант е далеч не толкова цветущ,за да обсъждам на ниво с вас сериала,но беше удоволствие да ви чета.
Въпреки края,който ни представиха снощи,имаше много романтика,която ни е държала будни по цели нощи .Фахрие и Бурак са най-магнетичната двойка,която съм виждала.С този сериал ще приключа гледането на турски романтики.
Благодаря на момичетата,които превеждат за нас епизодите.Наг Наг,която ни превежда всичко,което поствате на турски,благодаря  bouquet( Наг и аз съм от Пловдив,и август месец ще бъда там.Ще ми бъде приятно ако те видя)
Прегръщам ви всички и ще ви чета колкото и да продължи темата
  bouquet

# 273
Добро утро на всичкиии  baby_neutral

Не ни се иска, но наистина всяко нещо си има начало и край.. Разумът ми казва,че наистина за всички, ще е най-добра алтернатива, ако продукцията приключи тук, с този момент, с тази финална сцена и магнетичната усмивка на главния герой. От друга страна обаче, съществуват някои въпроси, мистерии и гатанки, които са във всеки от нас, включително и от мен. Останаха неща неизяснени. От това как Фериде замина без дори да си вземе куфар и даже дипломата, до въпроса какво е станало с Нериман и бебето и ? Очаквах и поне в последния епизод на Неджмие малко да и проличи /ВЕЧЕ/ корема, но това го бяха забравили явно. Съществуват въпроси, на които не се знае дали ще получим отговор на есен. Мистерията с часовника, признавам, не я разбрах. Но да се върнем на продукцията. Да, на надписите накрая не изписаха FINAL, но ако се замислим колко трудно поглъщаеми бяха последните епизоди, не е ли по-добре да се прекратят нещата до тук ?! Аз мисля,че това е подходящ момент. По принцип харесвам идеята за отворен финал. Очаквах нещо във финалния епизод да не е както трябва, но пък не подозирах това нещо да е самият финал. Да, донякъде ти дава свобода да си мечтаеш, и да си представяш разни неща, но пък щеше да е по-хубаво да видим тея неща, или поне част от тях.
Господин Мурат - не го харесах, но не отричам, че наистина излезе честен и достоен мъж.
Радвам се за образите на Мюжгян и Юсуф, поне те намериха щастието, за разлика от много други..
А понеже аз имам чудене - момиченцето, играещо Мунисе, мислите ли,че е същото от 1 епизод ? На мен ми се стори малко по-различно и затова питам.

Хайде лек обед от мен, дами   bouquet

# 274
Рейтингът Total 2.92 - 8. място  AB 3,80 - 4 место

Марти, аз също се чудя дали Мунисе беше същата като в съня. Май наистина беше друго детеце,но пък и доста си приличаха. Може би трябват фотки да сравним newsm78

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 11:16 от little_miss_trouble

# 275
Марти, Hug  за корема на Неджмие не са го забравили, защото Гюлдже я пита нещо на сватбата, предполагам какво има в корема, защото тя отговори - бебек.  Wink Последното поне го разбрах. Grinning

# 276
това е някакъв рейтинг от снощи..

да,аз разбрах , че малката я пита, но от колко време стои така, слаба ?

# 277
Сега остава и да се качи рейтингът накрая.Ще се ядосам много,ама файда няма .
Каквото било било,но добре че имаше и истински щастливи влюбени.

# 278
l Сбогом завинаги, Жълтоглаво кралче! започна толкова добре и завърши толкова зле .... но не губете кураж, надежда и очакват нови проекти (успешни проекти) с Ef)))) копнах го от рускините.

]

# 279
  • Враца
Здравейте, чучулиги

Очаквах и поне в последния епизод на Неджмие малко да и проличи /ВЕЧЕ/ корема, но това го бяха забравили явно. Съществуват въпроси, на които не се знае дали ще получим отговор на есен.
......... но ако се замислим колко трудно поглъщаеми бяха последните епизоди, не е ли по-добре да се прекратят нещата до тук ?! Аз мисля,че това е подходящ момент.
А понеже аз имам чудене - момиченцето, играещо Мунисе, мислите ли,че е същото от 1 епизод ? На мен ми се стори малко по-различно и затова питам.

Марти, на Неджмие и личи и то много (като си сваля епизода, ще покажа снимка  Laughing Laughing)

Разговора между Неджмие и Гюлче:
Цитат
Г- это что? (Какво е това)
Н - ребенок (бебе)
Г- ты ребенка проглатила? (Ти глътнала ли си бебето?)
Н - нет,ведь может такое быть (не, нима може да бъде така)
Г- тогда аисты гнездо зделали в животе (тогава щъркелита са си направили гнездо в корема)

И момиченцето Мунисе е същото като в съня  Laughing

И аз си мисля, че е по-добре да спрат дотук. Ако продължат ще забъркат много големи каши (особено, ако оставят същата сценаристка) По-добре ще е, може би, да не получаваме отговор на висящите неразрешени въпроси

Себи, да не би тази снимка да е голямата изненада, за която се коментираше, че Бурак е казал, че ще има след последния епизод (по-точно в скоро време).  Laughing Laughing Laughing

Бих искала да благодаря на Бурак и Фахрия за трогателните моменти на нежност,  за трогателната игра с думи, очи, ръце. Изобщо - за чудесните минути прекарани със тях и с целия актьорски екип.
Много е жалко,  но приемам това скоростно приключване на сериала и този финал като обида не само към нас зрителите, но и като обида към Бурак и Фахрие. Те бяха чудесни
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви и на вас, мили момичета-чучулиги за приятните минути в темата  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  (това не е прощаване с вас  Laughing Laughing Laughing, аз ще съм тук отвреме на време - няма отърваване от мен  Laughing Laughing)

# 280
Какво да кажа - и да искаха, по глупаво не можеха да направят финала. И не ви ли се струва че дори артистите играха на сила , поне аз така мисля . Дори Фахрие и Бурак не се справиха , както в предишните епизоди.
Въпреки това като излезе бг превода на последните епизоди, ще са го изгледам отново без да превъртам напред. Simple Smile
Мартин , за Неджмие - снимаха я с корем ,когато правеха прическа на Фериде за сватбата , добре се видя.
А за Мунисе , мисля че детето е едно и също както в съня.

# 281
  • Враца
Това е Мунисе от 30 еп.

А това е Мунисе от съня

Неджмие ще я покажа малко по-късно  Laughing Laughing

# 282
Писали сме заедно  Simple Smile

# 283
Мами Heart Eyes то и от мен отърване няма Laughing Laughing Laughing

Колко пъти се ядосвам отказвам и хоп пак тук при вас.

Наистина няма как да се пише  често както преди ,но при събития , новини около любимите ни вече актьори с удоволствие.

Много пъти съм се възхищавала на актьорската игра и на двамата Ф/К

Но точно тук на тази снимка Бу е прекрасен .

На първата се чете тревога , а на втората надежда!

И всичко постигнато с много лек детайл в погледа и усмивката.

# 284
  • Враца
Себи, jejy,  Hug Hug Hug

Цитат
Ксения Смирнова
Девчонки,а Вы не думаете,что эти часы нам показали,как символ того,что прошло только пол сериала,просто очень странно,что время на них 11-30 половина на часах,не символизирует половину сериала?

Общи условия

Активация на акаунт