Отговори
# 390
Ан жи, Hug тъкмо щях да пиша, че не беше нужно чак толкова да се притискат един до друг  newsm78 newsm78. Те си знаят Thinking Диванът е широчък, но пък другите места може да са били запазени Joy Joy Joy

# 391

А как са се лепнали един за друг  Thinking Thinking    Laughing Laughing Laughing
Мами, рефлекси са това, рефлекси Joy Joy Joy Нали така каза Фахрие в едно от интервютата Laughing Останали са им от снимачния процес :lol

Напомнят ми на една моя позната,която разправяше как когато ходила на кино с гаджето си, което тогава не и било такова, се чудела как да се извърти на седалката,че да  го докосне  hahaha hahaha hahaha

# 392
  • Враца
Мами, рефлекси са това, рефлекси Joy Joy Joy Нали така каза Фахрие в едно от интервютата Laughing Останали са им от снимачния процес :lol

Тюх, да му се не види! Бях забравила за тези нейни рефлекси.  Laughing Laughing Laughing

# 393

Тюх, да му се не види! Бях забравила за тези нейни рефлекси.  Laughing Laughing Laughing

Като се позамисля може и да е права Laughing Laughing И аз ако  съм на един диван с Бу някак с,без да искам,рефлексно ще ми дойде да се поприближа тактично  Joy Joy Joy

# 394

само да вметна,че има и по-луди от мен hahaha hahaha hahaha
 Преди мерехме разстоянията между устните , сега сме на коленца и раменца Laughing Laughing Laughing

# 395
  • Враца
А забелязахте ли как Фериде изкопчи истината от Азеля накрая - използва нейните съвети, (когато я съветваше как да разбере истината за женитбата  на Нериман със Сейфетин бей и появата и в конака)   Laughing Laughing Laughing Laughing
Добра ученичка е Фериде  Laughing Laughing Laughing
А Азеля си изпя всичко  Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 01:16 от mama_an_ji

# 396
Привет, снощи изгледах серията с превод и съм убедена, че това е краят, няма да има 2 сезон. Завърши щастливо. Събраха се Фериде, Кямран и Мунисе, като в общия сън.

# 397

Пожелавам ви късметлийски четвъртък!  love001

# 398
Още не мога да повярвам, че това е истинска снимка.... Хахахаха... Ма кой им позволява бе?!!! Joy
Вие гледате телата, аз - лицата.  Бурак се е отнесъл нанякъде, в очите му сякаш нахлуват спомени... Дано да са от добрите дни на снимачната площадка. Фахрие ми се струва някак притеснено усмихната...
И аз мисля, че няма да има продължение.  Wink
Бу си е сменил и снимката на Кямран на туитъра...

# 399

Много са красиви и на кого му пука дали са двойка в живота, важното е, че изглеждат невероятно един до друг, аз още се пуля и блещя Shocked Party Laughing, не мога да повярвам, че имат общи снимки Laughing Laughing

Така или иначе и ако са заедно няма да снимат филм за личния си живот newsm78, това е идея - рейтинг ще имат Stop Mr. Green Laughing Joy

Отдавна не съм се включвала, но тука много блаженно гледат и двамата...Някак отнесено...

# 400

Здравеате Hug Hug Hug

Отново съм в чуденка ....това пък момеченце кое е newsm78 newsm78 newsm78

Не е М ,нито Г Shocked

# 401
Това трябва да е Мунисе, Себи. Hug

# 402
Кате  Wink  , ама е ново актьорче  според мен ....и това вече не е важно .
Сериалът свърши .

Аз обаче  Party Party Party

Ще се разболя от тежка болест само и само да ме храни по този начин Бу*Кямран

# 403

Поствам го заради снимката в дясно .
Не зная кой е човекът с брадата ?

# 404
Здравейте,
Себи, това не е ли Султана (Халит Ергенч)?
Това е на погребението на майка му на Халит, май преди седмица някъде..
Може би Бурак затова е тъжен на снимките с Фахрие..
Ако греша, нека някой да ме поправи..

А малката наистина се казва Мунисе,
но е съвпадение на имената, а не е истинската Мунисе
от съня, Кямран по майсторски начин й постави имунизация..

Общи условия

Активация на акаунт