Математически турнири - 28

• 92 989
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • В офиса
Е, в останалите училища се надявам да има разлепени списъци, както обикновено. И да не е такава гъчканица.
За съжаление само НПМГ прави организация близо до перфектната.
В сайта на ПЧМГ изобщо не видях да е отбелязано, че ще се провежда. Камо ли начален час, разпределение и т.н. Ние нямаме навика да ходим безкрайно рано и се надявам да няма проблеми с това (да кажем да затварят вратите в 10:15) и да може да се влезе нормално.

Иначе ей сега видях на сайта, че този път ще има общо класиране за София. Ако повтарям някого по-назад, извинете, не съм се връщала да чета.

# 481
  • София
Благодаря!  bouquet

# 482
  • София

В сайта на ПЧМГ изобщо не видях да е отбелязано, че ще се провежда. Камо ли начален час, разпределение и т.н. Ние нямаме навика да ходим безкрайно рано и се надявам да няма проблеми с това (да кажем да затварят вратите в 10:15) и да може да се влезе нормално.

Имаме мейл децата да са там в 10ч. , така че ще е отворено и по-рано вероятно. Досега винаги са пускали кой когато отиде, децата не са чакали определен час, надявам се и сега да е така, за да не стане блъсканица. Нито пък са затваряли вратите преди обявения час. А защо сайта е така неподдържан - не знам, но не прави добро впечатление. На нас ни изпращат мейли за всичко, реално в сайта няма какво да търсим, и досега никой не се е оплакал. Но е редно да публикуват такава информация щом са решили да пускат и деца от други училища.

Успех на децата на утрешното състезание!

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 19:26 от EliG

# 483
Вече са публикувани отговорите от проведеното състезание ЧХ 2014.

# 484
Резултати някъде има ли?  Simple Smile

# 485
ето ги резултатие
http://www.math.bas.bg/ch/

# 486
Тука ги постват доста по-късно.

Доколкото си спомням от минали години, днес трябва да излязат резултатите в някои градове.

# 487
Бихте ли ми казали как се разбират резултатите?

# 488
# 489
  • София
Задачите за втори клас ми се струват доста труднички. Сигурно част от познатите ми биха се припотили на 14 задача  Wink.

# 490
А може ли някой да ми изпрати условията на задачите 3-4клас?
 Praynig

# 491
Условията на задачите, не ги откривам?

# 492
  • София
Какво означават червените букви в отговорите. За 3-4 клас 18 задача е червено Д и мисля е грешно. Според нас отговорът е В -17. ТЕК е 643.
:

# 493
  • Варна
Какво означават червените букви в отговорите. За 3-4 клас 18 задача е червено Д и мисля е грешно. Според нас отговорът е В -17. ТЕК е 643.
:

А според моя е 603. И така сборът е 9,т.е Д.

Резултати ВАРНА http://www.slaveykov.com/systezaniya/matematicheski-turnir-chern … izets-hrabar.html

# 494
Явчо е отбелязал А, но така или иначе този път сме на опашката Mr. Green
п.с. Ние чакаме резултати от Димитровград!

Общи условия

Активация на акаунт