От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • ...на безопасно
От Доставка от Англия утре ще си взема пратката и ще пиша. Аз не съм ги ползвала друг път, но са ми близо до работа. Курса е тръгнал в сряда 27,08 и днес е във Варна пратката ми.
Това са цените от сайта им:

Цени на доставка от офис Лондон до офисите ни в България:

- от 0 кг до 10 кг – 1,80 лв/кг

- от 10 кг до 50 кг – 1,60 лв/кг

- над 50 кг – 1.30 лв/кг

За два чифта обувки като една пратка платих 3,60 лв.

# 331
  • Бургас
Знаете ли дали от GGBG се предлага услуга задържане за пратка,
за да не идват до нас за една дребна пратка, а другата седмица пак ще имам Simple Smile  bouquet

# 332
Знаете ли дали от GGBG се предлага услуга задържане за пратка,
за да не идват до нас за една дребна пратка, а другата седмица пак ще имам Simple Smile  bouquet

Питай ги по мейла....

# 333
  • Sofia
   Тези от GGBG колко време след получаване на пратка на UK адреса си, пращат уведомителен мейл на клиента? Питам, понеже пратката ми е отбелязана като "Доставена", според сайта на Royal Mail, още по обяд, а засега не съм получила потвърдителен мейл от GGBG. Това ми е първа поръчка с тях. Rolling Eyes

# 334
   Тези от GGBG колко време след получаване на пратка на UK адреса си, пращат уведомителен мейл на клиента? Питам, понеже пратката ми е отбелязана като "Доставена", според сайта на Royal Mail, още по обяд, а засега не съм получила потвърдителен мейл от GGBG. Това ми е първа поръчка с тях. Rolling Eyes

Първата поръчка беше най-проблемна при мен. Понеже не ми се изписваше името на етикета правилно и те не бяха сигурни и общо взето в 14.00 ми пратиха мейл, че е на път, а в 18.00 ч. да отида да си я получа Laughing Laughing Laughing
Щом са ти я доставили, там е и в събота тръгва. И от 2-та  поръчка ме заляха с 4 мейла : получена; на път; пристигнала; да отида да я взема.....

# 335
  • Sofia
   Хм, принципно с името и адреса ми не вярвам да има проблем, защото от сайта съм поръчвала и преди... Ще им звънна утре на тези GGBG – все пак, аз само заради това, че известяват клиентите, поръчах с тях, а сега се оказва, че не е точно така.

# 336
  Хм, принципно с името и адреса ми не вярвам да има проблем, защото от сайта съм поръчвала и преди... Ще им звънна утре на тези GGBG – все пак, аз само заради това, че известяват клиентите, поръчах с тях, а сега се оказва, че не е точно така.

Виж си и в профила на сайта им(в поръчки). Когато я обработят се отразява и там.

# 337
  • София
известяват по някое време.
само че адреса им е пощенска кутия или нещо такова, та явно ги събират накуп.
аз досега откъм известяване не съм особено очарована от тях, все нещо не ми е навреме, иначе пък са много любезни и по телефон и на мейлите бързо отговарят.

# 338
Не ги защитавам, но последната ми поръчка са я получили в неделя и вечерта ми писаха. А  преди 3 часа получих мейл, че една пратка ми е пристигнала....според мен ги обработват в Англия следобед, защото получавам мейлите си за там след 16:00 ч. наше време, чак до 21-22 ч. вечер.
Като е в БГ пишат и по-рано Simple Smile

# 339
  • Sofia
Виж си и в профила на сайта им(в поръчки). Когато я обработят се отразява и там.
   Сетих се да погледна и там, но нищо.

известяват по някое време.
само че адреса им е пощенска кутия или нещо такова, та явно ги събират накуп.
аз досега откъм известяване не съм особено очарована от тях, все нещо не ми е навреме, иначе пък са много любезни и по телефон и на мейлите бързо отговарят.
   Ох, на мен, честно казано, ми писна да се разправям с щуротиите на всички останали фирми, освен Габко – към тях за момента нямам никакви забележки, доставяли са ми десетки пратки и всичко е било 6. Сега, обаче, нямаше как да пусна поръчката с тях, защото въпросният сайт не доставя до техния адрес. Просто ми писна вече...

# 340
  • Русе
Мда, Габко са много стриктни в това отношение - до час-два след получаване на пратка в Англия те уведомяват. Веднъж ми се беше случило да ми пратят мейл посред нощите, но пак беше в деня на получаване Не е кой знае какво, и макар да виждам в сайта, че са ми доставили пратката, като получа мейл и от гъбите съм напълно спокойна. Лошото е, че другите не го правят, а човек свиква на този тип работа...

# 341
  • Sofia
Лошото е, че другите не го правят, а човек свиква на този тип работа...

Като не го правят, да си седят без клиенти. Sunglasses

# 342
Аз от GGBG.BG винаги получавам мейл, понякога е в 22ч. друг път пък в полунощ. Досега не съм имала изгубена пратка. Преди около половин час получих мейл, че имам готова за получаване пратка.

# 343
  • Русе
Лошото е, че другите не го правят, а човек свиква на този тип работа...

Като не го правят, да си седят без клиенти. Sunglasses

Ами да, голямо удобство е. От известно време виждам, че си търсят нови партньори - явно ще отворят складове и в други градове.  Flutter

# 344
  • Sofia
   Днес имам мейл от GGBG за получена пратка. Party Хайде, засега нямат червени точки от мен, добре се справят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт