Отговори
# 240
  • София
мерси за съветите просто исках да попитам че ми се видя малко несправедливо, но както и да е да сме живи  и здрави и с по малко ще се оправим Simple Smile
Съжалявам за спам-а, но не успях да се въздържа. И на мен ми се стори несправедливо тези 300 лв. да се отчитат като приход в домакинството на бившата съпруга, а да не се отчитат за разход в новото домакинство на таткото. То цялата история с подоходния критерий си е несправедлива ....
Ще се редактирам за да не продължавам със спам-а. На мен лично ми се струва несправедлив не факта, че децата не се взимат предвид и в двете домакинства, това е ясно, че няма как да стане. Струва ми се несправедливо, че въпросните 300 лева издръжка се отчитат като приход и в двете домакинства, след като реално те са приход само за домакинството на бившата съпруга. Както и да е, няма да се въвличам в излишни спорове, недомислици има предостатъчно.....

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 10:26 от Algara77

# 241
  • София
Извинете, аз ли нещо не разбрах или наистина се поставя въпрос в темата за това защо не се вземат предвид децата на съпруга от първия брак, които си живеят при майката? Ами тяхната майка, при която си живеят ще взема детски надбавки, ако доходът и го позволява, а не друг! Въпросът за издръжката на децата изобщо няма нищо общо с детските. Това е право на децата, присъжда се със съдебно решение и е независимо от волята на ответника/бащата.

# 242
Абе и на мен ми се вижда малко несправедливо да искате да ги включите в членове на домакинството си, като живеят при майка си.
Абсолютно ясно е. Ако ви тежат финансово... с посещенията си? Но не, нали? Тогава? Децата не могат да се водят на две места. Те са си при майката. Ако таткото получи родителските права - добре.

# 243
Плевен пощенска банка има детски, току що получих съобщение.Спорен ден на всички.

# 244
И Мездра има!

# 245
  • София
София, Пощенска банка, клон Хиподрума има детски

# 246
  • гр.София
София, Пощенска банка, клон Хиподрума има детски
Дружба - има детски.

# 247
Бургас ще има след 14 часа

# 248
  • Бургас
Algara77, издръжката за детето при развод не се отчита като доход в домакинството на бившата съпруга.

# 249
  • Хасково
 В Хасково на ПИБ -превод на детски има!

# 250
за Варна накой да има инфо?

# 251
  • София
Algara77, издръжката за детето при развод не се отчита като доход в домакинството на бившата съпруга.
В такъв случай съжалявам, не знаех. Стори ми се нередно просто едни и същи 300 лева да се отчитат на два пъти като доход, но явно съм се изказала неподготвена Simple Smile  . И по темата - OББ, район Надежда - нямам още превод

# 252
ОББ -Варна преведени.

# 253
За Сливен някъде има ли преведени? Аз съм към ПИБ с интернет банкиране и няма нищо по сметката.

# 254
  • Варна
за Варна накой да има инфо?
Преди половин час Експресбанк нямаше преведени

Общи условия

Активация на акаунт