На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 338
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
здравейте!къде в одрин могат да се открият маркови слънчеви очила на сносни цени?

# 481
Здравейте, вчера ходихме в Одрин. Наводнение няма. Всичко е наред. Единствено на отиване всички автобуси минават на скенер и се забавихме на границата около 1.30 часа. В някои магазини вече има намаление. На борсата има малко увеличение на цените с около 1-2 лири.

# 482
  • На гарата
Някой знае ли дали пункта през Гърция на Кастанес е отворен?Заради наводненията пункта там от страна на Турция  /Пазаркуле/ мисля се казваше беше затворен.

# 483
  • Пловдив
В днешните им новини от 18,30 пише че движението от страна на Турция през Пазаркуле е възстановено от видеото се вижда че няма вода на пункта, но по-надолу пише, че Гърция не позволява преминаване от съображения за сигурност на гражданите си.

Толкова мога да разбера оригиналът тук
http://www.haberler.com/edirne-yunanistan-guvenlik-gerekcesiyle-6777992-haberi/

# 484
makak -много благодаря за инфото. Надявам се до 22 -23 положението да е ок.

# 485
  • у дома
И аз ще следя ситуацията, че искаме да ходим на 26-27ми. Познати споменаха, че пазарите били залети, дали е вярно? И още нещо, кога започват намаленията там, т.е. имат ли новогодишни някакви или не? Благодаря.

# 486
На 12 -ти една позната е ходила с организирана екскурзия. Ходили са на пазара, всичко е било нормално. Относно намаленията, не мога да бъда полезна Peace Аз се надявам границата с Гърция да може да се минава, обещала една разходка на приятелка в Александруполис Peace 

# 487
Здравейте,вчера една позната е била в Одрин и каза,че пътищата са сухи и няма наводнения и проблеми.Всичко работи.Дано съм била полезна  Simple Smile

# 488
Здравейте,
В неделя работят ли магазините в Одрин? Плануваме едно пътуване за неделя, но се чудих да не са и те като гърците нищо да не работи в неделя.

# 489
Здравейте,
В неделя работят ли магазините в Одрин? Плануваме едно пътуване за неделя, но се чудих да не са и те като гърците нищо да не работи в неделя.
Е, в Гърция в неделя вече работят някои от по-големите магазини ( за разлика от преди няколко години , когато ама наистина нищо не работеше  Shocked ). В Одрин големите магазини работят, аутлета също - ние по тези места ходим и за тях мога да ти кажа.
Ние в събота мислихме да ходим малко на разходка с ММ до Одрин, но тази вечер баткото вдигна температура, та сега ще видим дали ще се ходи. Ако отидем ще споделя за намаленията ( надявам се да има такива  Simple Smile ).

# 490
Някои завърнал се на скоро от Одрин?

# 491
  • Пловдив
Бяхме планирали пътуване до Одрин (организирано с автобуси) за миналата седмица, но го отложихме за вчера и 27-ми - кой когато има възможност. Вчера ходихме. Много неприятно е минаването на скенера. Тръгнахме в Пловдив в 5 сутринта, в 7 и нещо бяхме на границата, чакахме 5 часа и я преминахме след 12:30. Бяхме около 20-ти автобус на опашката. След нас имаше още 35, идея си нямам дали изобщо са минали.
Иначе цените бяха почти същите. Тук там някои стоки бяха увеличени с по 1-2 лири в сравнение със септември, когато ходихме последно.

# 492
Благодаря Peace

# 493
Здравейте,вчера бях в Одрин и останах малко разочарована.Складовете бяха почти празни(до сега не съм виждала толкова малко стока),иначе са вдигнали всичко с 1-2 лири.Имаше много автобуси с хора и беше страшна лудница-всеки дърпа,вика,блъска се,страшна работа.Намаления имаше в Defacto и Perspective.Имаше много хубави мъжки дрехи,но от дамските почти нямаше какво да се избере.Ние главно пазарувахме от пазара-ядки,сушени плодове и т.н.Надявам се следващия път повече неща да купим  Simple Smile

# 494
Голямо безумие беше в събота на границата за автобусите. Няма да се заричам, че няма повече да ходя до там с автобус.
Тръгнахме от Пловдив в 6, бяхме на турската граница в 8 и 30 (пред нас имаше 17 автобуса) и се започна слизане, качване, паспорти, скенери, качване, слизане, багажи, връщане, нямаше ток, после не знам си какво нямаше и така успешно влязохме в Турция в 16:00. Доколкото разбрахме това е, защото предишната вечер са хванали да внасят 40 литра мастика и затова са били тези щателни проверки, но дали е така не мога да кажа със сигурност.

Колите минаваха безпроблемно.

Няма да казвам, че Синия пазар изобщо не го хванахме. Просто такова препускане с елементи на спринт не бях имала досега. На борсите са вдигнали малко цените. Има намаления по магазините и в Кипа, и в Марги, има какво да си избереш, но си трябва време.
На връщане минахме границата за 1 и 30 минути.

Общи условия

Активация на акаунт