Професионални серии за коса - тема 65

• 66 196
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
благодаря, Freya,
 добре ми подейства. Купих го за да го използвам с рекокструктора от серията. Доволна съм от резултата.

# 121
И на мен много ми харесва. Вчера уж дълбокопочистващ щях да слагам, но забравих и се сетих след като вече сложих Афоджи-то  Grinning Харесва ми каква гъста пяна прави още от първия път.

# 122
С каква коса си?
Моята е уж нормална към суха, но съм на етажи и крайчетата ми стоят малко проскубани. Боядисвам се всеки месец. Преси и т.н съм спряла.
До сега най-доволна съм от серията Про кератин на Лореал и бамбуковата на Алфапарт( но стария вариант със зелената опаковка)

# 123
Гъста, много дълга, плътен косъм, нормална и нетретирана. И на мен много ми харесваше маската на на Алфапарф Речарджинг-а обаче, не Про-концентрата.

# 124
Моля някой да сравни Форс Вектор с Про-кератин рефий на Лореал  Praynig

# 125
  • София
Моля някой да сравни Форс Вектор с Про-кератин рефий на Лореал  Praynig
Мога само шампоаните да сравня.Поне по моята коса усещах Форс Вектор като по-силно измиващ и същевременно имаше и леко заплитане на косата след използването му.Про Кератин ми се струва по-балансиран,при мен има и повече плътност косъмът,наистина в началото получавах доста добра плътност,аз си знам че кератина така ми се отразява,но след известно време ползване започна да ми се омазнява по-бързо скалпа.

# 126
  • София
Имам въпросче, по-скоро две  newsm78

Мога ли след боя преди да сложа балсам или маска да сложа Фито Доз на Керастаз за защита на цвета /цикламената/ или за материя /лилавата/ или косъма се затваря от боята и няма смисъл?

И дали да сложа ампулата Ботокс за коса Loreal Fiberceutic една седмица преди боядисването или една седмица след. Какво мислите?

# 127
  • Пловдив
Напротив хубаво е да запечаташ с нещо, при боядисването кутикулата се отваря, за да може да проникне цвета в косъма. Ботокс ампулката може да я сложиш и непосредствено след боядисването Peace

# 128
  • София
На крачка съм да си поръчам ш-н и маска Денсифик. Косата ми не е много изтощена, но се омазнява бързо в корените... Ако някой с подобна коса го е ползвал, да ми каже как влияе на омазняването

# 129
  • София
Напротив хубаво е да запечаташ с нещо, при боядисването кутикулата се отваря, за да може да проникне цвета в косъма. Ботокс ампулката може да я сложиш и непосредствено след боядисването Peace

Благодаря за съвета   bouquet

До сега ботокс ампулката съм я слагала непосредствено след боядисването със запечатващата маска и косата ми се чувстваше добре, но се чудех дали, ако я сложа преди боядисването дали няма да е по-добре.

# 130
  • Варна
Mаtrix Total results Heat Resist шампоан и балсам-много слаби.Пълно разочарование.Очаквах силно подхранваща серия за преди топлинна обработка,но нищо подобно.
И да похваля маската за след слънце на Йожен перма.Много добра,силно хидратираща,за 3 мин.косата е напоена и разплетена.След изсъхване-много блясък,меки и оформени къдрици без фризита.Много приятна изненада,защото повечето слънцезащитни са ми слаби.Ползвам с шампоан Иноа за сега.

Отрязах си косата до закопчалката на сутиена.Сякаш 1кг.са ми махнали.Расте ми много бързо,беше до кръста-здрава,без цъфтежи,тежка.Поддържах такава дължина много години,изправяне през ден и т.н.Реших да скъся драстично и да си ходя къдрава лятото.Хем тя да си почине от мен,хем аз от нея.Не мога да и се нарадвам какви къдрици оформи и как подскача.Колко ще издържа да я гледам къдрава не се знае обаче  Laughing
Исках да спра да ползвам и сешоар.Опитах,но няма да стане.Това чудо не съхне цяла вечер и цял ден  Rolling Eyes

# 131
И аз да споделя за новия крем за къдрици на Еуджен перма LaughingМного обемна къдрава коса, такъв ефект ли е и при вас,не съм очаквала такава гъстота и обемност след този крем,харесва ми на допир е мека ,жилава,но защо ми стои толкова обемна,това нещо ви че очарова newsm78май ще отиде в размените Embarassed

# 132
И аз да споделя за новия крем за къдрици на Еуджен перма LaughingМного обемна къдрава коса, такъв ефект ли е и при вас,не съм очаквала такава гъстота и обемност след този крем,харесва ми на допир е мека ,жилава,но защо ми стои толкова обемна,това нещо ви че очарова newsm78май ще отиде в размените Embarassed
При мен кремчето оформя меки и обемни къдрици, но аз това го отчитам като плюс, а не като минус.
Даже си мисля, че по-скоро запазва съществуващия обем, отколкото да придава допълнителен newsm78 Най-големия му плюс според мен е, че наистина косата стои оформена и къдриците са естествени, живи и блестящи, а не клечосани, твърди или сухи, както с повечето стилизанти, които съм пробвала.

# 133
  • Бургас
В чуденка съм за крема на Еуджен Перма - можете ли да ми кажете дали кремът е подходящ за фина, но в никакъв случай суха коса. В сайта на Арлен описанието е "Тип коса: За суха към много суха къдрава коса."  Някой може ли да ми сравни го с крема за къдрици на Макадамия, които не ми утежнява но и кой знае какви къдрици не оформя.

# 134
И аз съм добавила този крем за къдрици в уиш листата. Косата ми е тънка и изрусена, леко чуплива и суха. И си е тънка по рождение. Не цъфти изобщо, само е леко накъсана след дългото боядисване с алфапарф и неправилните грижи.
Доколкото разбрах, не утежнява. Аз пък бих се радвала на обемна къдрава коса. Laughing
Ей как се замечтах сега за него ако знаете, а най-рано след седмица мога да го поръчам. И понеже пише, че е за къдрава коса, а моята е леко чуплива само. .

Общи условия

Активация на акаунт