Професионални серии за коса - тема 65

• 66 196
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,предложете хубава уплътняваща маска,без Керастаз,доволна съм от цимента,но в момента ми идва малко скъпичък Hug

# 136
sweety Simple Smile ботокса на Алфапарф,2 мин. р-р на мен ми уплътняват доста,но косата ми е тънка.

rajnaa ,моята коса е тънка и ми е супер крема.Но моята е суха .

tyzarka ,честита прическа   bouquet А за Матрикс... за мен са като масовките,не се очудвам,че не си очарована.

# 137
На мен пък крема за къдрици на Йожен Перма хич не ми харесва - отнема ми обема,изсушава ми косъма,изобщо не оформя къдриците,а съм естествено къдрава...не е моят продукт определено.Очаквах повече след толкова хвалби и наистина се разочаровах...но наистина - от коса до коса разликата е огромна,аз съм със сух,плътен косъм  Peace
Матрикс и аз не ги харесвам.

# 138
РуСа-Мамма,аз също съм със тънка коса,ботокса на Алфапарф съм го пропуснала,сега ще разгледам,благодаря ти  bouquet

# 139

Някой случайно да е пробвал тази маска - http://phytocode.bg/shop/grizha-za-kosata/podhranvashta-maska-za-kosa-detail.html и да може да даде отзив?

Доколкото разбрах маската е спечелила 2-ро място на конкурс за иновации в някакъв доста популярен конкурс.Ако има отзиви за нея ще е чудесно. Аз съм решила скоро да си я поръчам.
Скоро я пробвах и е много хубава! Жената от фирмения магазин ми даде мостричка, която ми стигна за няколко нанасяния. За дължините ми се видя слабичка, но като цяло марката претендира, че ефектът от продуктите се вижда с продължителната им употреба. Това за маската не знам дали е така, понеже съм я ползвала само тогава. Обаче за скалпа мога само да кажа, че е страхотна! Peace Най-много ми хареса ефектът като я нанесох само в корените обилно и едновременно с това по дължините нанесох някоя от професионалните маски (май Про-кератина беше). Много добре се отмива маската, не оставя мазен слой. Косата в корените ми стоеше чиста, блестяща, без никакво утежняване. Оттогава се каня да си я купя, за да си я ползвам по начина, който описах, понеже и за скалпа трябва да се полагат грижи. Не е ли здрав скалпа, почва косопада.. Хубавото на тази маска е, че не съдържа вредни съставки и силикони, а това смятам, че е изключително важно за продукт, който се втрива в скалпа Peace

Купих шампоана и маската. Честно казано имах известни резерви предвид напълно натуралния състав. За щастие неоснователни. Например Pureology изобщо не ме впечатли.
Шампоанът се пени достатъчно и измива много добре. Докато е на косата не се усеща хубаво измиващия ефект. Но като се изплакне вече има усещане за чиста коса. На пипане наподобява леко скърцаща коса, но без гадното премито към сухо. А маската какъв блясък ми направи  Shocked Това най-малко очаквах. Нанесох я и по скалпа.  Не ми омазни. Вече трети ден карам. Не бих нарекла маската слаба, а по-скоро балансирана. Нарочно не сложих никакъв финиш по дължините и оставих косата ми да изсъхне сама, за да мога да преценя ефекта. Никакви фризове, запазени букли, силен блясък, мека /но не много/ и жива коса. Може би обемът ми е маалко по-малък от обикновено, но за сметка на това получих страхотен комплимент от любимия колко прекрасна коса имам  Heart Eyes На следващия ден реших да пробвам маската като финиш и нанесох два "лешника" по дължините. Напълно попи. Надявам се да се похваля с по-здрава и жива коса след като ползвам продуктите по-дълго време.

# 140
Аз преди няколко дни си купих маската на Фитокод и засега само веднъж съм я ползвала пак по начина, който описах - само в скалпа. Ама сега като ми говориш за такъв блясък...ще взема да и дам шанс да видя как ще ми се отрази и по дължините при по-продължителна употреба.  Може да я редувам с Екстрийма, като ми пристигне. А това, че я ползваш за финиш, малко ме шашна Shocked Може ли така да се ползва? Доколкото знам, продуктите с измиване не е хубаво да се оставят да изсъхнат на косата, даже обратното - трябва да се изплакнат обилно. Вярно, че маската е с по-изчистен състав, ама не се ли притесняваш, че нещо може да ти навреди newsm78

# 141
В чуденка съм за крема на Еуджен Перма - можете ли да ми кажете дали кремът е подходящ за фина, но в никакъв случай суха коса. В сайта на Арлен описанието е "Тип коса: За суха към много суха къдрава коса."  Някой може ли да ми сравни го с крема за къдрици на Макадамия, които не ми утежнява но и кой знае какви къдрици не оформя.
Това, че кремът е идеален за "суха към много суха коса" според мен не значи, че не става за нормална коса. Не вярвам да навреди. Още повече, че това си е стилизиращ продукт, а не третиращ сухата коса. Най-добре да се пробва. Досега всички бяхме доволни от кремчето, но ето, че има и момичета, на които не им е харесало. Явно си е до коса  Peace За моята коса - къдрава, средна гъстота и с фин косъм, си е страхотен продукт! За сравнение, Макадамията на мен ми се отрази ужасно - едно от най-гадните неща, които е виждала косата ми Sick Направи ми я супер суха, на клечки, безформена и изглеждаше като немита...

# 142
  • Варна
РуСа-Мамма,благодаря  Hug
На мен някои неща на Матрикс ми харесват и очаквах повече от тази серия.
Кремчето за къдрици на Макадамия има фиксация и лепне.Прави ми косата суха и твърда.Прилича на крема Абсолют рипеър,сякаш лепило си слагаш на косата.

# 143
В едно от списанията получих мостра на олио за коса на Лореал,от линията Advanced Haircare.Конкретното олио е много по-хубаво от Олео релакса и като сравних съставите им,същите съставки,както в това на Керастазе + още двойно повече екстракти.
Едното супер прехвалено със скъп етикет Kerastase Nutritive Oleo-Relax Serum е $35,а L'Oreal Advanced Haircare Total repair 5 extraordinary oil e $6 и в пъти повече ми харесва като ефект върху косата - блясък,мекота...

Става въпрос за тези масла
Скрит текст:
Не са професионални,но ако попаднете на продукти от L'Oreal Advanceд Haircare,имайте ги в предвид.Нямат разлика с про версиите,за цени дори няма да коментирам. Peace

Извинявайте за спама,исках просто да препоръчам нещо лично пробвано.

# 144
  • Бургас / София
В рибката са пуснали новата маска на Керастаз Денсифик за 56 лева, което е много добре в сравнение с Арлен Peace

Едит: Получила съм Имейл от HQ, че не могат да ми изпратят пяната Денсифик, дано в рибката е на тънко  #Crazy

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 08:33 от cityofangels

# 145
Здравейте кой този крем за къдрици на йожен перма .Simple Smile

# 146
rexina - http://arlenbg.com/product.php?ProductID=530

Beautyholicа ти  забеляза ли дадена съставка по-нагоре или по-надолу в състава се намира между двата продукта?

# 147
  • София
Моля някой да сравни Форс Вектор с Про-кератин рефий на Лореал  Praynig

Аз имам и двете серии. Според мен Про Кератинът е по-силен.
За моята коса, която е тънка и мека, независимо, че е изрусена, Про Кератинът се отразява по-добре. Усещам повече плътност, много добре ми се получава начупването на косата и това е една от любимите ми серии.
Форс Векторът си го ползвам, но като го свърша няма да повторя.

# 148
Моля някой да сравни Форс Вектор с Про-кератин рефий на Лореал  Praynig

Аз имам и двете серии. Според мен Про Кератинът е по-силен.
За моята коса, която е тънка и мека, независимо, че е изрусена, Про Кератинът се отразява по-добре. Усещам повече плътност, много добре ми се получава начупването на косата и това е една от любимите ми серии.
Форс Векторът си го ползвам, но като го свърша няма да повторя.
Имаш като моя тип коса   bouquet (заедно с Мики ,  planit ,  *dreamer*)   bouquet

# 149
rexina - http://arlenbg.com/product.php?ProductID=530

Beautyholicа ти  забеляза ли дадена съставка по-нагоре или по-надолу в състава се намира между двата продукта?

Благодаря ти Руса мама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт