Професионални серии за коса - тема 65

• 66 201
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз също не съм доволна от маската Митик, нямам изтощена коса, само сухи краища и въобще не я усетих Wink

# 226
Руса Мама,

...
Фито доз - който и да използваш е хубав, направо се усеща как навлиза и омекотява косъма още докато го нанасяш, а като постоиш 30 мин. при измиване косата е толкова хубава, гладка /без да е лигава/, че имаш чувството, че нямаш нужда от маска.

На коя фирма е този продукт - Фито доз?

# 227
  • София
Руса Мама,

...
Фито доз - който и да използваш е хубав, направо се усеща как навлиза и омекотява косъма още докато го нанасяш, а като постоиш 30 мин. при измиване косата е толкова хубава, гладка /без да е лигава/, че имаш чувството, че нямаш нужда от маска.

На коя фирма е този продукт - Фито доз?

Керастаз
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/fusio-dose--kontsentrati-i-busteri

# 228
Каква е разликата между олео релакс  и олео релакс слим?Прочетох негативни мнения за новата,но не разбрах защо,какво не и е наред?

# 229
О,да Олео Фюжън-а наистина е много хубава ампула, невероятна хидратация дава  Heart Eyes
Каква е разликата между олео релакс  и олео релакс слим?Прочетох негативни мнения за новата,но не разбрах защо,какво не и е наред?
Слим е по-лекия вариант.

# 230
И аз в момента се чудя каква подхранваща серия да си взема за лятото, понеже подозирам, че тази с мед и овес ще се окаже слаба за жегите Rolling Eyes Иначе за момента съм много доволна от нея. И аз като Руса-Мамма не искам маската да ми отнема обема, нито да остава на повърхността на косъма, а да си свърши работата и...после в канала Mr. Green

Сега тъкмо си поръчах спрея за повдигане от корена на Йожен - http://arlenbg.com/product.php?ProductID=524. Като го пробвам, ще споделя.

Пристигна ми Редкен Екстрийм и даже вече 2 пъти го използвах.
Първия път пробвах комбинацията шампоан + маска + Анти-Снап, а втория път вместо маската сложих КАТ протеина. Първата комбинация ми се получи страаашно добре! Косата ми си стоеше обемна, с леко твърд косъм (но в никакъв случай твърда), много лесно се оформяше накъдето си поискам, супер подвижна, блестяща и много приятна на допир Heart Eyes Въобще супер си се усещаше протеина! И нямаше никакво изсушаване, нито изправяне на косъма както с Кератина на Наши. Притесни ме само малко, че на втория ден косата ми беше малко оплетена, но ще я следя занапред дали пак така ще стане.
Втората комбинация обаче нещо не ми хареса...и го отдавам на КАТ протеина. Не знам защо, но ми утежни косата, въобще не я усещах толкова лека, подвижна, жива и блестяща както след маската. А сега на втория ден е съвсем зле положението..Направо не си понасям това нещо на главата и нямам търпение да се мушна в банята ooooh! Освен това наистина е много неикономичен. Доста поизхабих още при първото нанасяне. А дали пък не съм попрекалила с количеството, не знам newsm78 Ама то как да се ориентирам на мокра коса колко да пръскам като все си мисля, че не съм сложила равномерно и достатъчно навсякъде. Явно не съм за такъв тип продукти с изплакване.

# 231
  • Пловдив
______Freya_______ , Митика не си спомням с кой ш-н я бях комбинирала, но със сигурност не е този от серията. От ЗР ми бяха дали 2мостри само на маската, но беше отдавна, може би като се появи серията на пазара. А, Мойсчър Рикавъри с ш-на от серията. Една изключително мила съфорумка ми беше изпратила пробички.

По повод това, което е написала Руса-Мамма, аз съм писала и преди, но имах същия проблем с маската Елексир ултим на Керастаз. Имах усещане, че не попива в косъма, а иначе е богата маска. Много странно  newsm78 Не съм я комбинирала с ш-на от серията, него не съм го пробвала въобще. Мисля, че ако не бъркам или Дели или Максимка споделиха същото за Елексира.

Nadeto... и Ванини благодаря ви!  Hug

За слим, писах на Надето във фб, но за другите мами, които се интерисуват, че потвърдя думите на Фрея, че е по-слаба, а според описанието и според консултантките в ЗР би трябвало да е обратното. Спомням си като бях в ЗР, как ги питах да не е много силна, да не утежнява прекалено. Няма такова нещо, за мен на този етап, за моята суха и жадна коса, си е една нормална маска, бих казала лека маска.

С Термика само ме зарибявате и май това ще е следващата ми маска.

# 232
  • Пловдив
Идвам да ви споделя за новата ми любов - CHI NOURISH INTENSE.  Шампоанът измива много нежно и оставя усещането за добре измита коса, пени се много добре. Маската подхранва добре косата и придава много блясък. Признавам си, по-добра е от Вела Енрич Blush

# 233
Момичета,пробвали ли сте новия шампоан на Макадамия, ето този http://www.zlatnaribka.com/floules-flawless-macadamia-natural-oil-250--ml

# 234
Поръчах си това:
Скрит текст:
Много съм любопитна към марката, искам да добия впечатления, а и без това в момента за къдрици имам/ползвам само крема Олео-Кърл.
Също така и Инициалисте, след като фризьорката ме увери, че мога да го ползвам 2 пъти примерно в седмица когато не нанасям Денсифик, т.е., да ги редувам. Ще пробвам така.  Thinking Някоя от вас да ги е ползвала заедно?
Също така преди малко четох, че Инициалистът серум е част от новата им серия за промяна структурата на косата, която се подготвя за пазара и ще включва шампоан, грижа след него и т.н. до серума. Така че сигурно това ще е новата изненада от Керастаз.  Hug

# 235
  • Стара Загора
И аз се присъединявам към НЕдоволните от крема за къдрици на Еужен Перма , обема спадна , къдрици слаби / в никакъв случай обемни/ , при това бързо развалящи се. С две думи по-доволна съм от Активатора за къдрици на Лакме . Може би защото косата ми е нормална , а не "суха" каквато е препоръката.

# 236
чудя се какъв слънцезащитен спрей да си поръчам,на Керастаз или на Лакме,моля помагайте.Косата ми е дълга , гъста ,но с тънък косъм и изрусявана.Иска ми се да не ми утежнява,а да попива в косата.  Heart Eyes

# 237
Идвам да ви споделя за новата ми любов - CHI NOURISH INTENSE.  Шампоанът измива много нежно и оставя усещането за добре измита коса, пени се много добре. Маската подхранва добре косата и придава много блясък. Признавам си, по-добра е от Вела Енрич Blush
Това е хидратираща серия нали? Каква е косата ти?

Аз имам въпрос за четките за издухване на косата  Praynig Ползвам една керимична с изкуствени телчета, мислите ли, че с естествен косъм ще е по-щадящо за косата? Ползвам я за букли и по-обемно сушене. Иначе имам една с изцяло естествен косъм, по-голям диаметър, но тя ми е по-удобна за изправяне.

# 238
  • Пловдив
Да, хидратираща е, косата ми е гъста, с не много дебел косъм, по-скоро мазна в корените и суха по краищата, но не е много изтощена.

# 239
...
Пристигна ми Редкен Екстрийм и даже вече 2 пъти го използвах.
Първия път пробвах комбинацията шампоан + маска + Анти-Снап, а втория път вместо маската сложих КАТ протеина. Първата комбинация ми се получи страаашно добре! Косата ми си стоеше обемна, с леко твърд косъм (но в никакъв случай твърда), много лесно се оформяше накъдето си поискам, супер подвижна, блестяща и много приятна на допир Heart Eyes Въобще супер си се усещаше протеина! И нямаше никакво изсушаване, нито изправяне на косъма както с Кератина на Наши. ...
Аз чувствам Екстрийм /шампоан и маска/ по същият начин и много се радвам, че ти е харесал Hug!
Нямам КАТ протеина и за него не мога да изразя мнение.

Общи условия

Активация на акаунт