Професионални серии за коса - тема 65

• 66 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Сега като гледам новата серия на Керастаз и отново ми се върти в главата един въпрос. Нещо не мога да си обясня какво означава точно понятието "изглаждане" - сплесква обема, изправя косъма и въобще цялата грива изглежда като "изгладена" Mr. Green  ИЛИ просто заглажда  люспиците на косъма и от това косата става по-подредена, блестяща и отразяваща светлината? newsm78 Съжалявам за глупавия въпрос, но наистина съм малко объркана Embarassed Ако тая новата серия ще ми сплеска косата и ще ми изправи къдриците (както например ми действаше Кератина на Наши) - не, мерси, и аз като вас ще пропусна  Stop

# 406
  • София
В Златна Рибка има 20% намаление на Филип Кингсли от днес до 1 юни.

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley

Аз сега се чудя за този Еластисайзър. Назад в темите много го коментирахте и си спомням, че някой не харесваха Еластисайзър екстрийм или само Еластисайзър, но не си спомням разликата.

Да кажете две думи. Дали да си взема малка разфасовка за проба? Косата ми не се води изтощена, ама е дълга. Какви мислите?  newsm78 newsm78 newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

# 407
На мен момичето в магазина на ЗР ми беше обяснила, че Еластисайзър Екстрийм е за афро коси, много гъсти и бухнали и такива, които имат нужда от значително отнемане на обема, така че тя ми препоръча обикновения вариант, който даже се води, че придава обем. Той бил по-подходящ за фина до средно гъста коса. Екстрийма имало опасност да ми сплеска косата и даже да започне да ми се омазнява в корените. Затова по нейна препоръка си взех обикновения.
Аз лично в началото бях супер доволна от него. Даже си поръчах голяма разфасовка от 500 мл. В един момент обаче спря да ми харесва действието му. Дали косата ми се пренасити от хидратацията...не знам  Rolling Eyes Започна да ми клепва и по дължините не чувствах вече действието му. Така че съм малко раздвоена и не знам как точно да го оценя.

# 408
...

Да кажете две думи. Дали да си взема малка разфасовка за проба? Косата ми не се води изтощена, ама е дълга. Какви мислите?  newsm78 newsm78 newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

И аз се чудя. Не ми е необходим, косата ми е много добре в момента, но не съм го пробвала, а е много хвален продукт и от любопитство  Laughing , обаче пък количеството на малкото е 20мл....аз съм с нормално гъста коса до под средата на гърба...ужасно малко ми се струва 20мл.!

# 409
Новата серия на Керастаз налична в Арлен  Peace
http://arlenbg.com/search.php?phrase=discipline&x=0&y=0

Много странно да ги има там преди големите чужди онлайн магазини newsm78

Относно Еластайзера - мисля, че имаше в рибката едни по-малки опаковки, по 75 мл, точно за няколко пъти да прецениш добре как влияе на косата ти. Аз съм ползвала и двата варианта, за третирана коса определено екстрийма, другия беше слаб. Доволна съм, но честно казано не бих го купила повече. Твърде е скъп за продукт, допълващ основната гржа за косата - шампоан и маска Peace

# 410
  • Пловдив
setony , ползвала съм 20 мл.  преди време и тогава дори косата ми беше дълга до кръста и ми беше достатъчно. нанасях само по дълж.я

# 411
20 мл еластисайзер са достатъчни за няколко проби. Нанася се на влажна коса и не изисква голямо количество. Ползвам само екстрийма. Нанасям го по дължините като наблягам на най-външния пласт коса. Не го слагам в корените. Мисля, че ще остана без грам обем. Много ми помогна, когато косата ми беше със сухи и разхвърчани краища. Четох много из нета преди да го купя. Масово беше мнението, че обикновеният вариант няма голям ефект. За здрава коса, която няма нужда от силна хидратация си мисля, че ще е излишна покупка. Но сега през лятото може би ще е добра превенция срещу последиците от слънцето и водата.

# 412
Май долавям реклама.  newsm78

----
Аз си взех Еластисайзер Екстийн от ФЮ. Преди месец имаха намаление и разфасовката мисля, че беше 150мл. Още обаче не съм го пробвала. Страх ме е да не ми се прехидратира много косата, макар че реално краищата ми са сухи и то защото има останала боя по тях. По дължините обаче съм добре.

# 413
Аз ползвам Еластайзер Екстрийм. Косата ми е тънка, фина и не особено гъста, най-вече горния пласт, дълга е до закопчалката на сутиена. По никакъв начин не я усещам сплескана след него, много добре се отразява  Peace. Взимала съм и малката разфасовка за проба - стигна ми за два пъти, като нанасям доста щедро.

# 414
  • София
То тая моя коса с какво не я намазах  Joy Joy Joy
Само бебешко ако още не съм й сложила  Joy

Ще помисля за Еластисайзера и по-скоро ще отида в Златна рибка в магазина е ще питам там. Макар че последния път като ходих имаше един много симпатичен младеж  bowuu та не знам дали ако той е пак там ще може да ми обясни Simple Smile

За максимално подхранване на косъма и цялостното му възстановяване ,аз препоръчвам дълбоко професионалните ампули на BES Hargen.
 За информация на всички майки,които имат проблеми с косопад ,това за мен е най- доброто средство за борба с косопада.Най-евтино си купувам от тук: http://zakosata.com/index.php?route=product/product&path=20_ … amp;product_id=47

Иначе и на мен на реклама ми прилича, най-вече защото е нов потребител. Иначе за тази марка BES Hergen не бях чувала. Може пък някой да е доволен от нея - нека сподели. Но ефекта иначе се постигна - влязох в сайта Simple Smile

# 415
Сега като гледам новата серия на Керастаз и отново ми се върти в главата един въпрос. Нещо не мога да си обясня какво означава точно понятието "изглаждане" - сплесква обема, изправя косъма и въобще цялата грива изглежда като "изгладена" Mr. Green  ИЛИ просто заглажда  люспиците на косъма и от това косата става по-подредена, блестяща и отразяваща светлината? newsm78 Съжалявам за глупавия въпрос, но наистина съм малко объркана Embarassed Ако тая новата серия ще ми сплеска косата и ще ми изправи къдриците (както например ми действаше Кератина на Наши) - не, мерси, и аз като вас ще пропусна  Stop
Discipline - дисциплиниране, т.е. укротяване на косата, спомагайки по-лесно стилизиране. Това не означава обаче,че непременно ще сплесква, зависи от формулата и самата коса. Мен тази серия съвсем не ме изкушава  Laughing
Аман от реклами бе , не се спряхте  #Cussing out не стигат официалните шарении,че и във всяка тема все по някой друг нахален ново-регистриран (или подкупен доверен през годините профил да драска тук там едно и също) си навира боклуците!  ooooh!

# 416
В Златна Рибка има 20% намаление на Филип Кингсли от днес до 1 юни.

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley

Аз сега се чудя за този Еластисайзър. Назад в темите много го коментирахте и си спомням, че някой не харесваха Еластисайзър екстрийм или само Еластисайзър, но не си спомням разликата.

Да кажете две думи. Дали да си взема малка разфасовка за проба? Косата ми не се води изтощена, ама е дълга. Какви мислите?  newsm78 newsm78 newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

Аз харесвам много еластайзерите, косата ми е като преобразена след тях,много еластична, ползмвам екстийм, понеже ми  е доста чуплива , по-суха, боядисвана косата Simple Smile

Между другото от това за къдриците съм много впечатлена /по принцип не харесвам продуктите на лакме/, но това ми направи страхотни къдрици,меки, оформени,скокливи
http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/gel-lakm … t-designer-150-ml

# 417
може ли някой да се включи с впечатление за слъцезащитната серия на Лореал,ето тази http://arlenbg.com/product.php?ProductID=964  ,не знам дали да поръчам цялата серия или само слънцезащитен спрей...

# 418
  • Варна
Според мен е много пресилено това,че Еластисайзер екстрийм е за афро коси.Любим продукт ми е.Ползвам го много често,ползвала съм го и на поредни миенета,не събаря обема.Изобщо не сплесква косата,няма такова нещо.Просто силно хидратира,косата става мека,жива и лесна за разресване.До корените не слагам,защото дразни скалпа.На едно ползване-20мл.,на влажна коса с найлонова шапка.Стояла съм и 20 мин.,и час.С всякакви шампоани ми харесва.Обикновеният еластисайзер аз не го усещам.Според мен е подходящ за наистина много фин косъм или нетретирана по никакъв начин коса.

# 419
  • Belgium
може ли някой да се включи с впечатление за слъцезащитната серия на Лореал,ето тази http://arlenbg.com/product.php?ProductID=964  ,не знам дали да поръчам цялата серия или само слънцезащитен спрей...

Ползвала съм шампоана и спрея. Не съм впечатлена - особено спрея ми омазняваше ужасно косата.

Общи условия

Активация на акаунт