Лус благодаря за кафето ! Страхотно изглеждаш , ама с този ранен час да те питам лягала ли си ?
Вече пих кафе , сега малкия стана , нарисувахме поредното слънце , много е доволен.
След час ще будя батко му и ще ги водя в морската да видим дали ще се доредим до книгите .
Марче още в сряда или четвъртък като гледах по новините за започналите ремонти в вашия район и си помислих за теб и да те питам как е.Ама със сигурност не е добре .
Смърфи много неприятно с това променяне на броя гости, на мен последно миналата година ми се случи това и беше кошмар.Щях да те питам докъде стигна с рецептурника ?
Аз имам да правя един плик за мъж , днес трябва да се стегна от три дни стоят картоните и само ги местя от бюрото в детската в хола на масата ,ама нали се прибирам късно и на лампа все не мога да преценя цветовете и днес на светло ще да е .Че в понеделник трябва да го дам.
За крем карамела аз съм правила 2 или 3 пъти в живота си , мъжа ми го обича ама децата не го харесаха и правих и "Кодрит кадир" два пъти ама рецептата ми идва голяма за една форма та после се давихме дава дни с него.

с Кодрита.Да се научат на стандартен крем.Да. Не е сложен , но си има и там тънкости.Боже искам и аз крем карамел.Умрем за един.

Прекрасни са станали нещата ти!!! Тестото може би трябва да е по-меко, за да не се рони – намали с малко брашното. Аз купувам брашно от твърда пшеница и винаги намалям грамажа му. Карамела ти е станал – от масленоста на млякото също зависят шуплите – понякога крема ми има много остатъчна течност...следващия път сложи 1 яйце повече. Ако ги правиш редовно ще разбереш кои продукти да намалиш и кои да увеличиш – аз също нагаждам според местния асортимент и качество.
но трябваше и да поосвежим изпотъпканата градина...
Крем карамел съм правила, а и много го обичаме вкъщи. Напоследък с тези ограничения не сме си позволявали нищо сладичко, така че може да се поглезим тия дни.
Идея нямам къде ще ги прибираме, то място за нас няма, а той непрекъснато купува разни инструменти
днес, защото сутринта се погледнах в огледалото и направо се изплаших..
искам такъв мъж, дай ми го за малко ползване....
А бе беше забавно, много ми хареса, нищо че сега ще съм с мускулна треска! Другата събота пак! Синът много добре се представи-15ти подред, втори за неговата възраст, като се има предвид, че от месеци заряза той всякакъв спорт!
Пия кафе и ми се доспива