Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро Simple Smile
Лус благодаря за кафето ! Страхотно изглеждаш , ама с този ранен час да те питам лягала ли си ?
Вече пих кафе , сега малкия стана , нарисувахме поредното слънце , много е доволен.
След час ще будя батко му и ще ги водя в морската да видим дали ще се доредим до книгите .
Марче още в сряда или четвъртък като гледах по новините за започналите ремонти в вашия район и си помислих за теб и да те питам как е.Ама със сигурност не е добре .
Смърфи много неприятно с това променяне на броя гости, на мен последно миналата година ми се случи това и беше кошмар.Щях да те питам докъде стигна с рецептурника ?
Аз имам да правя един плик за мъж , днес трябва да се стегна от три дни стоят  картоните и само ги местя от бюрото в детската в хола на масата ,ама нали се прибирам късно и на лампа все не мога да преценя цветовете и  днес на светло ще да е .Че в понеделник трябва да го дам.
За крем карамела аз съм правила 2 или 3 пъти в живота си , мъжа ми го обича ама децата не го харесаха и правих и "Кодрит кадир" два пъти ама рецептата ми идва голяма за една форма та после се давихме дава дни с него.

# 121
  • София
Леле, Люска, изглеждаш толкова прекрасно, честно! Елегантна, красива! Hug

Марче, Марченце, сега се почувствах адски виновна и грешна пред теб. Как така съсипа тавата?! На котлона ли? Дори да ти е загоряла захарта после сипваш вода да престои и готово. Не знам защо така ти се е получило, съжалявам!

Крем карамел обичаме аз и ММ, децата -не. Има един много хубав сладкиш, който изглежда висш пилотаж, но всъщност е изключително лесен, с крем карамел- Кодрит кадир:
Скрит текст:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4911409420518&set=a. … ype=3&theater

Препоръчвам го горещо, рецептата е отстрани на снимката.

Калинка, много сладурски калинки. Laughing

ММ преди малко се прибра от поредната командировка и сега спи и хърка, та целият блок се тресе. Simple Smile
А, Джейми ме е изпреварила с Кодрит кадир-а.
Джейми, обещах да ти кажа за сладкото стана много добре, само дето доста ми се сгъсти, като захаросан мед стана. Съдовете се измиха без проблем.

# 122
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Люска, чудесна си.Много свежа.Браво.
Вале, ти сега не ги подкокоросвай  Wink с Кодрита.Да се научат на стандартен крем.Да. Не е сложен , но си има и там тънкости.Боже искам и аз крем карамел.Умрем за един. Mr. Green
Аз пак не можах да спя.Това пълнолуние ме побърква.Не знам защо?Народа още спи.После ще ходя да си купя циганчета за едно сандъче и край с цветята.Следобед отивам на фитнес.Друго интересно няма.
Маре, спокойно.Лятото идва.Тази седмица се затопля до 30 градуса.Вади банските. Mr. Green

# 123
  • Fort Worth, TX
Люси, Маре довечера сте на концерт.Да си изкефите много.

# 124
Така... Гостите си тръгнаха, а на нас не ни се спи. Няма отровени, затова давам отчет. Wink
Кишът - тестото стана много чупливо, лепях го парче по парче по формата, но накрая беше страхотен на вкус. Не можах да го извадя от формата, чупеше се, така си вземахме - направо от формата. Защо се получи така това тесто?
Крем карамелът и той стана супер, ама и след толкова бавно печене пак беше на шупли. Ама голяма работа, вкусен беше, а и хората не знаеха, че не трябва да е на шупли.  Laughing
Както ви казах, тук на тази височина и с различни продукти, нещата не се получават на 100%. Важното е да са вкусни и ядящите ги да са доволни.
Ето го кишът: цък
Крем карамелът: цък

Калинка - първата купичка от ляво е наречена за теб! Дадох я на един много готин Хамериканец.  Simple Smile

Лус - ай, каква мадама си!  Heart Eyes

Допиваме питиетата и ще ходим да спим.

# 125
  • Fort Worth, TX
Смърфи, браво.
И двете неща са супер.Следващият път няма да ти се чупи.Важното е желанието.

# 126
Добро утро прекрасни!
Лус благодаря за кафето! Изглеждаш великолепно!!! Имаш услепителна усмивка!!! Те за това харесвам нашите си събирания – от всичко по много да има, че и раздвижване с хората  Миленка кога тръгва за Холандия?
Смърфи грабвам веднага крема, че и хамериканеца  Joy Прекрасни са станали нещата ти!!! Тестото може би трябва да е по-меко, за да не се рони – намали с малко брашното. Аз купувам брашно от твърда пшеница и винаги намалям грамажа му. Карамела ти е станал – от масленоста на млякото също зависят шуплите – понякога крема ми има много остатъчна течност...следващия път сложи 1 яйце повече.  Ако ги правиш редовно ще разбереш кои продукти да намалиш и кои да увеличиш – аз също нагаждам според местния асортимент и качество.
Джейми весел ден днес и да си купите книжки!!! Картичката да не забравиш да я покажеш!
Вале много се забавлява малкия с калинките – първо да открие подходящи камъни, след това цапотията... до сега беше рисувал само малки речни камъчета  hahaha но трябваше и да поосвежим изпотъпканата градина...
С Джейми ме зарибихте да пробвам този Кодрит кадир  Joy
Креми и на мен ми действа пълнолунието, но хубавоте е, че от днес е намаляваща луна и лесно се свалят килограми така, че момичета, който иска да е на диета с по-бърз ефект сега е момента – 15 дни е намаляващата луна.
Снощи нахраних голите охлюви със сини гранули и сега ще трябва да правя оборка - много гад се е изпотръшкала!!! Ама що цветя и салатки ми изядоха - изобщо не съм хуманна! Късно тръгнах да търся препарат... Днес се очертава поредния слънчев ден и ще бъдем навън. Направих едни кифлички с колбас, мариновах месища за скара и това ще е днес  Joy Усмихнат ден ви пожелавам!

# 127
Привет.
Люска, много си готина  Hug
Калинка, готини калинки  Wink
Този кодрит кадир напоследък го чувам от доста места, май ще взема да го пробвам. Щом казвате, че е лесен   chef Крем карамел съм правила, а и много го обичаме вкъщи. Напоследък с тези ограничения не сме си позволявали нищо сладичко, така че може да се поглезим тия дни.
ММ се качи на покрива да си монтира слънчевия панел. Каза, че не може да се съобразява с никой (демек майстори разни), и по този повод си закупи ъглошлайф и електрожен  ooooh! Идея нямам къде ще ги прибираме, то място за нас няма, а той непрекъснато купува разни инструменти  Crossing Arms

# 128
Привет, момичета!
Аз се завърнах от кроса, беше забавно. Много деца и младежи имаше, "дъртачки" като мен също, финиширах 70та! Mr. GreenЧакам да излезе статистиката на сайта, но смятам, че добре се справих като за първи път, то аз повечето време вървях. Времето е прекрасно, морето тихо, чисто, заредих се с положителна енергия!
Луси, изглеждаш чудесно, всв така да си усмихната, много си чаровна!
Лейди, и аз в градината имам нашествие от голи охлюви, също и едни мънички. Тъкмо ми св хвана пасифлората и гадовете изядиха листенцата! Днес ще ги моря със зелен камък, четох че и бира обичали, ти какъв препарат ползваш?
Смърфи, страхотно си се справила, не се шашкай, кулинарка добра си, както всички тук!
Пия си кафето, че и се успахме и в движение глътнах едно пътувайки и я мятам работата!
Хубав ден ви желая!

# 129
  • София
Леле, Люска, изглеждаш толкова прекрасно, честно! Елегантна, красива! Hug

Марче, Марченце, сега се почувствах адски виновна и грешна пред теб. Как така съсипа тавата?! На котлона ли? Дори да ти е загоряла захарта после сипваш вода да престои и готово. Не знам защо така ти се е получило, съжалявам!
...................................
Ха, Валенцето, та ти не помниш  тогава колко се смяхме, че моите Ручки са У г...чки... hahaha hahaha Joy Joy Тавата....мани я ти тавата мно`У важно.

Людка, Людка,! Аз нали ви казах ей там назад назад в старата тема, нали ви писах колко е хубава Людмила, а толкова е хубава на живо, че съм... Crossing Arms

Толкова се мразя..... Crossing Arms Naughty днес,  защото сутринта се погледнах в огледалото и направо се изплаших.. Mr. Green
Не мога да мисля толкова рано, по-късно може и да мина.
Ай, приятен!!!!

# 130
  • при късмета
Привет!
Люска, прекрасна си, прекрасна  Heart Eyes Тези които не сте я виждали наживо, да не й се връзвате, че само й правя четки. Забрави за кг. и подобни, вземи се харесай сама себе си най-после, защото кусури трудно ще ти се намерят  Hug
Калинка, много сладки калинки си си излюпила, прекрасна идея, браво
Вио у нас  с инструментите е същата работа, така, че те разбирам прекрасно. Все повече се убеждавам, че мъжете ни много си приличат
Ели, важното е, че си била на маратона
Марче, защо се ядосваш без причина пак?
Смърфи, важното е, че ви е било вкусно. При теб наистина е мъка с готвенето с тази надморска височина
Та да се оплача от моя мъж и всеизвестното му чувство за хумор. Вчера покрай новите дънки се замислих дали съм качила или дънките са нестандартни. Но пък си взех малко ластични, а отдавна не съм носила такива и не можах да праценя, дали в дънките или в мен е причината. Ставам сутринта и мъжо сложил кантара пред хладилника  ooooh! каза, че му е сложил аларма и като стрелката много мръдне, хладилника се затваря автоматично  Joy ще го удоша някой ден, ей така на майтап  hahaha
Ставам да посвърша нещо, че пак цял ден ще се чудим как да се излежаваме

# 131
  • София
....................
Марче, защо се ядосваш без причина пак?
.....................
Та да се оплача от моя мъж и всеизвестното му чувство за хумор. Вчера покрай новите дънки се замислих дали съм качила или дънките са нестандартни. Но пък си взех малко ластични, а отдавна не съм носила такива и не можах да праценя, дали в дънките или в мен е причината. Ставам сутринта и мъжо сложил кантара пред хладилника  ooooh! каза, че му е сложил аларма и като стрелката много мръдне, хладилника се затваря автоматично  Joy ще го удоша някой ден, ей така на майтап  hahaha
Ставам да посвърша нещо, че пак цял ден ще се чудим как да се излежаваме
Как без причина...ами Людмила е толкова красива, аз просто ще я душна малко по-малко. ЗависТ!!  Simple Smile

Така съм се смяла.....  rotfImao rotfImbo искам такъв мъж, дай ми го за малко ползване.... Joy

# 132
Завърнахме се Simple Smile
Малечко заспа ,но трябваше да почетем малко.Тази книжка си избрахме за килото пластмаса което носихме http://www.credobonum.bg/assets/Mr._Finney_cover.jpg , но понеже бях с двете деца ни дадоха и още една детска книжка . Иначе не бяха много желаещите поне до към 10 ч имаше не повече от 20 -30 човека.
Elinor75 този крос който беше на Пантеона ли ? Смяхме се защото от едната страна финишират хората и снимки , камери телефони, от другата страна строени хора с чували пластмасови бутилки и опаковки.И като за капак се наместваше и камиона в който се изсипваха отпадъците. Глупаво беше да са на едно и също място по едно и също време.
Още нещо щях да пиша ама забравих.
Отивам да пържа тиквички.

# 133
Да, Джейми, на същия крос бях! Но хич и не забелязах тези с отпадъците-толкова ми беше зле от бягането, бях рак-червена цялата и само се взирах във финала да премина! Mr. Green Че имах и агитка-бях натоварила колкото се събраха в колата приятели на сина, отделно и една приятелка и тя случайно била там та ми аплодираше и тя! Grinning А бе беше забавно, много ми хареса, нищо че сега ще съм с мускулна треска! Другата събота пак! Синът много добре се представи-15ти подред, втори за неговата възраст, като се има предвид, че от месеци заряза той всякакъв спорт!
Марче, стига се ядосва-когато човек е усмихнат е красив, пък ти недей се оглежда в огледалото, когато си ядосана!
Ма ко, не го отразявай тм! И мен така ме реди моя, ама не го отразявам вече! А ластичните дънки взех да ги уважавам аз много, че винаги има място за попълване в тях! Laughing
Много причерня тук, отивам пак да свалям саксиите, че отидоха петуниите!

# 134
  • София
Здравейте момичета...

Спи ми се... отдавна не съм купонясвала до зори, много пиене... добре беше...

Скрит текст:
Благодаря за хубави думи в моя адрес, но от утре се взимам в ръцете... Всички дами над 45, може би 2-чките бяха по-млади..., всичките са изглеждали добре - стегнати и слаби... Имаше като мен в не-много добра форма и една сладка дебеланка...

Така, че от утре много спорт и месо със зеленчуци... Това е!!!

Искам да кажа, че Славка Рачева - педя човекът вообще не е мръднала от преди 8 години... много ми хареса залата на Раковска... много е уютна...

Сега се стягаме с Миленка на концерта, разпечатах декларации за нея и съученичката й... Ще ходим с Метрото... не ми е ясно как ще стане...

Миленка се ядосва, че няма какво да облече... на такъв концерт - няма подходяще яке... Откога й казвам да вземем нещо рокерско...

Ще пиша след концерта ако мога, ако не - утре Hug

От една седмица имам аномална реакция на кафето... newsm78 Пия кафе и ми се доспива #Crazy

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 15:49 от luss

Общи условия

Активация на акаунт