Лидл ::44::

• 102 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
В Русе до вечерта за момчета имаше панталонки и сандали, тениски тц. Купих панталонки и добре, че са с връзки за слаби деца като моето. Имам от блузите с дълъг ръкав от пролетните и са широки с по-дълъг ръкав 98-104 , а на дължина са Ок. Детето е метър високо, а може и повече, скоро не съм го мерила.
Тениски по 5лв/бр има на акции в Уайкики понякога.

# 31
  • Русе
Аз в крайна сметка нищо не взех, голямо чудене, но определено тениските 110-116 ще са ни точно. Само райето бяха по-дълги и щяха да ни стават, другите като се свият след пране и ще станат малко. Моят единият е 110-112 см някъде, другият е малко по-нисък, но за него имам.

Препоръчайте неща от ХХЛ седмица? От бразилските може да видя детските комплекти, че има по-големи, но пък предполагам, че долнищата ще са огромни.

# 32
Следващата седмица нищо не ми хареса Sad

# 33

А защо се ядосваш, пускат много хубави дрешки и за по-големи деца.

Защото тези тениски много ми харесаха и са на супер цена  Heart Eyes

# 34
  • София
 Дрехите - специално тениските и панталоните, както и някои блузи, са си ок, особено за цената си. Има, разбира се, и боклуци, но навсякъде е така. Поне не са скъпи. Има доста магазини с невероятни боклуци на ненормално високи цени. Да не говорим, че не може да върнеш нищичко там. Grinning

# 35
  • София
Meggysan, от XXL седмицата ще взема ориз (много ми хареса и е на привършване кутията), мокри кърпички и шоколадовите пурички.

# 36
  • Пловдив
Следващата седмица нищо не ми хареса Sad
а има ли брошура?

# 37
# 38
  • София
Аз си харесах доста неща от XXl седмицата, оризът със сигурност ще си го вззема, че и моят е на дъното на кутията. ЗА другите неща ще видим, че то не винаги има всичко.

# 39
Тези блузи от 12,99 ми е интересно какви ще са „на живо„.Пише 100% лен. newsm78 Лакомя се за тях,а вече съм пред банкрут след маратонките Капа, сандали, детски неща............ Rolling Eyes  Embarassed

# 40
Ананасите днес в Бургас са разкошни!

# 41

И моите бяха сладки и сочни предния път, но така ми щипеха и боцкаха на езика,че се зарекох ананас вече само от консерва да ям. Confused

# 42

И моите бяха сладки и сочни предния път, но така ми щипеха и боцкаха на езика,че се зарекох ананас вече само от консерва да ям. Confused

Тези не са такива - едва се усеща пощипване. Етикета е син и на него пише Freedom fruit.

# 43

И на мен! Ужасно беше   Sick

# 44
Щипането идва от ензима бромелаин, който може да разлага протеини и е много полезен, както вътрешно, така и външно за едно мини пилингче на лицето.

Е, стига да го изядете преди той да ви изяде.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт