Епилепсия - ТЕМА 20

• 64 419
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Записах час за платено ЕЕГ в св. Наум за 8 юни  и проведах един неуспешен разговор с Божинова, вдигна си телефона каза да съм кратка и каза че има много време до тогава и никакъв час не запазих при нея. Та въпросът ми е как да процедирам, дали директно  да си отидеме с ЕЕгто и кръвните при нея без предварителна уговорка или трябва да й се обадим, ще сме с направление за консултацията, но ако трябва ще си заплатим. Изобщо много ми е трудна комуникацията с нея  newsm78.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 10:54 от sveti8

# 31
И с мен така се отнася, ту е рано, ту е късно и т.н. Но при всички случаи според мен  просто бъди настоятелна и другата седмица пак звъни по телефона. Успех!!!!

# 32
  • Варна/Белгия
Моми4ета ние сме в болница за 24-4асово ЕЕГ.Утре 6е пи6а как е минало.

# 33
Моми4ета ние сме в болница за 24-4асово ЕЕГ.Утре 6е пи6а как е минало.
Стискам палци всичко да е наред при вас Hug

# 34
# 35
Аз ще стискам палци ако има нещо да се види, че само тогава мое да се вземат правилни мерки, останалото е прах в очите.

# 36
  • Варна/Белгия
Момичета от толкова време за първи път сме добре.Имали сме 1-2 серии от много леки абсанси,който не се забелязват с просто око.Лекуващата лекарка каза че продължава ме по същия начин на лечение.И най-важното нямаме нощни пристъпи били доброкачествени миоклонии на съня. Peace Grinning Laughing

# 37
Браво на вас! Дай Боже и по добре да ставате и всичко да върви напред.  Hug

# 38
Страхотни новини, Бойче  Hug Heart Eyes  bouquet

# 39
 sveti8, до колкото знам графикът със запазаните часове при проф. Божинова го прави медицинският секретар (или техническият сътрудник, там както се казва). Актуалният телефон там е 02/ 970 22 50. Понеже за последно ходих до Св. Наум в петък, на вратата на секретарката пишеше нещо от сорта, че са изчерпани часовете с направление за юни - но не съм 100 % сигурна, ако искаш, обади се да попиташ. Най-добре попитай, не бих искала да те подведа. Иначе си знаеш, че за Божинова трябва талон номер № 3, нали?
Моят опит с детските невролози за съжаление много наподобява твоя - обикновено не са особено изчерпателни в разговор... Дали защото са много търсени и натоварени - т.е., вероятно заради това...  Rolling Eyes

daqna_diqnova , радвам се за вас, че сте по-добре

# 40
Момичета от толкова време за първи път сме добре.Имали сме 1-2 серии от много леки абсанси,който не се забелязват с просто око.Лекуващата лекарка каза че продължава ме по същия начин на лечение.И най-важното нямаме нощни пристъпи били доброкачествени миоклонии на съня. Peace Grinning Laughing
браво за добрите новини Simple Smile

# 41
И аз знам, че за час  при Божинова трябва от по-рано, ама тя ме скастри, че има много време до тогава, много е неуредено това, запазих час за еег, а за преглед няма да мога ли? Мислите ли, че все пак ако отидем там и виснем ще ни приеме, дали връща хора?

# 42
Браво страхотни новини!
Дано и занапред да сте добре и да има все по хубави новини  Hug

# 43
  • Ямбол
Дано срещам тук по-малко родители с дечица с проблеми и повече хубави резултати от изследвания ..
Сиянка,   bouquet

# 44
Ох, момичета помагайте, не знам какво да правя, свързах се с техн. секретар на  Божинова и ми казаха часове след 24 юни, а ЕЕгто ни е за 9ти, проблема ми е че ще пътуваме до Сф и на 9ти ще сме там и исках тогава да свършим и тази работа, а не мога след две седмици пак да се замъкнем, че имам и бебе. Направо ми се реве, да не мога да запиша час  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт