Хайде, дружно всички да видим две чертички!-Тема 74

• 22 196
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте ,милички   bouquet

# 91
Момичета, току-що си направих тест "шуър чек" и ми излезе втора бледа чертичка, много бледа, но се вижда. Все пак е следобед ..... е, не очаквах, честно. Истината е, че не сме правили бебе и не знам как е станало, но ми се искаше напоследък .... говорихме и ето - чудо ..... Ще изчакам още малко и ще направя пак.

# 92
 wavey

Sindi, тихичко честито1   bouquet

# 93
Sindi, тихичко честито и от мен   bouquet

# 94
  • София
 sindi_87, честито! Hug  bouquet

Най-после да имаме две черти след дългата суша, хайде следващите моля, не се мотайте! Mr. Green

# 95
Здравейте момичета  Heart Eyes
Направих си тест clear choise сутринта и е  EFP
Сега си взех Престо след като изпих 2 кафета и една вода, а той е  EFN
Не знам какво да си мисля вече, БТ е 37.1 сутринта, корема ме боли, гърдите не толкова, онзи ден имах леко кафяво зацаване  newsm17

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 14:29 от _стаси_

# 96
  • София
Стаси, направи си нов тест утре сутринта, а в понеделник пусни кръвен за по-сигурно! Освен ако няма лаборатория, която да работи в неделя?!
Стискам палци! Praynig Hug

# 97
Стаси, направи си нов тест утре сутринта, а в понеделник пусни кръвен за по-сигурно! Освен ако няма лаборатория, която да работи в неделя?!
Стискам палци! Praynig Hug
Мерси Тиата, утре сутрин ще направя другият Престо, нещо се отчаях. На първия тест се вижда ясно втората чертичка. Утре ми е датата за М, но нямах търпение да се тествам.

# 98
Айдееее ,заваляха  EFP newsm44 !
Стаси,стискам палци първият да е верен !   bouquet

# 99
  • София
Правила съм си Престо и Шуър чек писалка, и то по вечерно време, след като цял ден съм пила, води, кафета, сокове и не знам си какво още. И трите показаха ясни две черти, но  ми беше 3ти ден закъснение!

# 100
Айдееее ,заваляха  EFP newsm44 !
Стаси,стискам палци първият да е верен !   bouquet
мерси Клара, дано дай Боже  newsm17
Успех на всички момичета

# 101
# 102
  • София
Синди честито    bouquet
Стаси стискам палци утре сутрин да е положителен престо  Praynig

# 103
благодаря ти Мел-че  Heart Eyes

# 104
  • София
Стаси като си увелича снимката ти с тестовете ми се вижда,че на престо освен контролната и още две бледи черти има, така ли е на живо newsm78......моят престо от сутринта беше нещо подобно,ако не се лъжа май и на Шоко така и беше показало миналия месец,дето се бъзикахме че са две за това има още две черти-тия престо май нещо се бъзикат с нас зажъднелите за две черти  Joy

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 15:37 от *mel*

Общи условия

Активация на акаунт