СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 324
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Според мен това са нормални стойности при положение, че последната ти менструация е била в края на август...Може би наистина тази бременност има големи шансове Wink Стискам палци и пиши, за да знаем Wink

# 121
  • София
Бъди позитивна ! Аз вярвам , че всичко ще се развие нормално , просто хормона при теб ще нараства по бавно.  Hug

# 122
  • София
Момичета, мисля, че всичко свърши... Току що прокървих. Не знам какво да правя... Да пускам ли утре ЧХГ? Страх ме е да не е извънматочна Sad

# 123
Момичета, мисля, че всичко свърши... Току що прокървих. Не знам какво да правя... Да пускам ли утре ЧХГ? Страх ме е да не е извънматочна Sad

Зацапа ти, или прокърви? Според мен е хубаво да пуснеш пак ЧХГ, ако е паднало-нещата са ясни, няма шанс тази бременност, но ако расте може да се опитате да я задържите с медикаменти, но няма гаранция, че ще успеете.

# 124
  • София
Зацапва ми, тъмнокафяво. Но си ме боли корема като идващ цикъл... Просто интуитивно усещам, че няма да го бъде. Утре ще пусна още един кръвен и ще се моля да се изчистя сама...

# 125
Зацапва ми, тъмнокафяво. Но си ме боли корема като идващ цикъл... Просто интуитивно усещам, че няма да го бъде. Утре ще пусна още един кръвен и ще се моля да се изчистя сама...

Ако е паднало ЧХГто има голяма вероятност да се изчистиш сама. Не са рядкост обаче и прокървяванията в ранна бременност. Ако се е удвоило ЧХГто е хубаво да посети лекар и да ти изпише прогестенов препарат, или прегнил... Отиди в специализирана клиника! Ще чакам утре да прочета какво се случва.

# 126
  • София
Аз вече съм тотално объркана! Кафявото зацапване спря още снощи, но корема си ме боли като преди цикъл... От днес кръвният резултат е 89.1 - удвоил се е , а аз мислех, че ще пада. Какво да мисля за толкова ненормално нисък резултат, който обаче си се удвоява. Ще се побъркам, честно...

# 127
Отиди на док., мисля че е редно да ти предпише прогестеронов препарат и но-шпа за контракциите/болките. При мен кървене в началото се получаваше точно от контракциите, някой кръвоносен съд пропускаше според док. С но-шпа се оправяхме, докато отбих баткото. След като се удвоява има шанс. Ако кървенето не е ярко червено също има шанс. Посъветвай се с док !

# 128
  • София
Определено посети добър специалист за консултация . Все още смятам , че имаш шанс ! Стискам палци и не отлагай посещението при док.  Hug

# 129
  • София
Отивам сега да ме видят, ще пиша после. Благодаря ви за подкрепата!

# 130
  • София
Бях на лекар, гледаха ме на 3D. Не се открива плоден сак нито в матката, нито в тръба, но лекарката каза, че в 4г.с. и 4 дни така или иначе е твърде рано да се види нещо. Междувременно зацапването премина в силно кървене като цикъл още докато чаках пред кабинета. Няма да пия нищо за задържане, защото при тези стойности няма смисъл... В понеделник пак кръвен и 3D, за да изключим извънматочна. Стискайте ми палци да се изчистя сама... Поне психически съм относително добре, защото през последните дни се подготвях, че така ще приключи всичко...

# 131
Като човек  , минал при 3 кюртажа , това е по-малкото зло  , което ти се е случило - да се изчистиш сама .При такова кървене е малко вероятно да е извънматочна .Лесно ще се възстановиш и още от другия месец може да си възстановите опитите !

# 132
  • София
red_violet, и аз се надявам да не стигам до кюртаж... Моля, ако някой е преминал през нещо подобно като мен да ми каже как протече всичко? Сега ме боли корем като при цикъл - спазми ниско долу, имам и пробождания в левия яйчник. Кръвта е тъмнокафява и изтича предимно, когато отида да пишкам, по превръзката има само петънца. Притеснява ме това, че ЧХГ-то ми днес е двойно спрямо резултата от преди два дни. Не трябва ли да пада?

# 133
А защо не искат да направят опит за задържане? Щом кървенето е съпроводено с болки най-вероятни се чистиш сама...В коя клиника ходи, при кой лекар...Много може да се баправи за задържане дори на такава ранна бременност.

# 134
  • София
Заради ниските нива на хормона. Според лекарката няма смисъл. В случая ме гледа д-р Янкова от Св. Петка, защото моята лекарка я няма.

Общи условия

Активация на акаунт