СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 376
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Заради ниските нива на хормона. Според лекарката няма смисъл. В случая ме гледа д-р Янкова от Св. Петка, защото моята лекарка я няма.

Абе ниски, ниски, ама се удвояват...Както и да е вероятно докторката си има съображения! Кога ще правиш пак кръвен?

# 136
  • София
Тя ми каза да направя кръвен в понеделник и после пак при нея на ехограф. Но аз се чудя дали да не пусна един в събота и още един в понеделник. Притеснено ми е нещо Sad

# 137
Заради ниските нива на хормона. Според лекарката няма смисъл. В случая ме гледа д-р Янкова от Св. Петка, защото моята лекарка я няма.
Не мисля че нивата на хормона са  ниски.
 spoko spoko spoko

# 138
Тя ми каза да направя кръвен в понеделник и после пак при нея на ехограф. Но аз се чудя дали да не пусна един в събота и още един в понеделник. Притеснено ми е нещо Sad

Ако не те притесняват 20те лева за изследването пусни и в събота. Аз лично така бих постъпила...Ако се развива могат поне прогестерон да ти изпишат, или прегнил...имат си начини...

# 139
  • София
Парите не ме притесняват. Решила съм да пусна кръвен и в събота, защото това неведение ме смазва. Мен ми продължава кървенето, имам и спазми, нещо като контракции може би. Пия нош па, друго не смея. Вие ми се свят и нямам сила. Утре няма да ходя на работа, ще остана в леглото Sad

# 140
  • Sofia
Но шпа сваля кръвното, може да ти влияе зле. Когато матката се изчиства е нормално да контрахира, още повече,че лигавицата сега е по-дебела и съответно очаквай повече кървене с повече съсиреци.

# 141
  • София
Desive, не знаех, че сваля кръвното, даже преди малко две накуп изпих, а аз съм с ниско кръвно. Какво друго да пия? При моето положение... Лекарката ми каза ако съм със силни болки, незабавно в болница. Но не знам колко силни болки са опасни. Аз по принцип съм с много болезен цикъл и не мога да преценя какво значи силни болки при спонтанен аборт...

# 142
  • Sofia
Повече течности пий. Не виждам кой знае какъв риск при твоето положение. В смисъл, че да се появи опасност да бягаш по спешност в болница. Бременността е начална и просто изчистването е по-болезнено и обилно. Сигурно си чела, че в чужбина почти винаги опитват да се мине без кюртаж, а това да стане по естествен път. Чела съм, че лекарите оставят жените по седмица-две да кървят вкъщи и не си дават зор да доизчистят в болница. В този смисъл няма съществен риск при теб в момента. Вероятно при по-силен кръвоизлив е добре да се направи абразио, за да се приключи всичко изведнъж, вместо да се влачи кървене с дни, а с това да се трупат притеснения. Като човек минал два пъти през кюртаж, мога да ти кажа, че единственото ми желание беше да си го спестя и всичко да приключи като по-дълга менструация. Така си представях, че няма да има доказателство, че съм била бременна и, че просто ще си затворя очите и всичко ще е минало-очакването, надеждите, разочарованията, просто ще ми е дошъл цикъла.  Tired

# 143
  • Варна
Абе щом се удвоява и утроява ве4е  Party Party това може да е "късно" имплантационно кървене,все пак не е алена кръвта,а тъмнокафява  Peace. Да знаеш,4е догодина по това време ще се смееш,защото ще си имате 3-месе4но бебенце Simple Smile  Heart Eyes Реално МЦ е трябвало да ти е около 30.09,явно прокървяваш около цикъл,нормално е при някой бременни!А,4е е рано за ехограф и плоден сак,рано си е!

А днес пусна ли тест,или 4акаш следващите 48ч

Praynig

# 144
  • София
МЦ трябваше да ми дойде на 26.09. Точен е като часовник. На практика вече съм с една седмица закъснение. Няма как да е имлантационно зацапване просто... Пък и е доста по-силно, но не колкото цикъл. По превръзката имам само петънца, но като пишкам си изтича кръв... А вчера когато лекарката извади накрайника на УЗ от мен, беше целия в тъмнокафеви съсиреци. Както и да е, съжалявам, че изпадам в такива подробности... Адски ми е болно на душата, но истината е, че не тая вече почти никакви надежди тази беменност да продължи.

# 145
Не винаги при силно кръвотечение следва аборт...На мен преди време ми предизвикаха медикаментозен аборт в 7ма седмица, но отговаряше на 5-6 просто не се разви. Кървях мнооого обилно, а на прегледа се оказа, че всичко си е на място, та се наложи с вакуум да го махат.

# 146
Момичета , извинете че се намесвам,но като човек,който прокърви в 8 или 9 седмица,с алено червена първоначално кръв,след това по същата схема,както описва мацката.Искам да ви кажа,че вече съм 13 седмица и за сега Слава на Бога нямам проблеми.Не виждам защо да чака да и изпишат Утрогестан,след като вече трябваше да го е започнала.Нищо не е свършено.Може да го пие 3*2 без проблем и 3*2 нош па.Това ми изписаха на мен.Аз също съм с ниско кръвно,но нямам проблеми.Все още пия нош па-то.Не се отчайвай,а направо отивай в спешното на Тина Киркова.На мен там ми обърнаха много внимание.
Не упреквам никой,но мисля,че не трябва да се отказвате.

# 147
Подкрепям cvety83. При мен нещата се развиха по подобен начин, но след започването на Утрогестан, ЧХГ започна да пада и беше безсмислено да продължавам. Докато се вдига пропорционално, има шанс.

# 148
  • София
чхг от днес е 110. Нараснало е малко и това ме ужасява... Страх ме е от извънматочна, кървенето от вчера наобяд намаля, сега е тъмнокафяво зацапване. Има ли шанс да се изчистя сама, при условие, че нараства стойността? Sad

# 149
Тоест не се е удвоило, което пък значи, че си има проблем. Или поне при мен така се случи Sad И да, имаш шанс да се изчистиш сама, защото си съвсем в началото.

Общи условия

Активация на акаунт