СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 415
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря!  Hug

# 211
Здравейте, момичета. ЧХГ стойност от 14.6 при двудневно закъснение и 13 ден от овулацията ниско ли е според вас? Знам, че стойност под 25 все още е ни риба ни рак и ще пусна отново след 48ч. да видим дали нараства. Все пак ще се радвам на предположения.  Hug

# 212
  • В сърцето на любимия човек
Засечена ли е овулацията по някакъв начин или само по календар?
За 13-ти ден е малко нисичка стойност, но ако си била с по-късна овулация може и да е добре  Peace

# 213
Първият ден на менструацията ми беше на 14.12 след неуспешна биохимична бременност (имам вече едно дете и опитваме за второ). Изчистих се сама и след преглед доки каза, че няма пречка да пробваме веднага. Та на 28.12 (на 15 ден) засякох овулация с тестове. Ако предположим, че е настъпила в следващите 36 до 48 часа и е била на 30.12 и броим от 31.12 то днес е 13 ден след овулация.

# 214
  • Sofia
Много  е ниско. Но мен друго ми идва на ум. Мисля, че е възможно това ЧХГ да е остатък от предишната бременност.  Thinking

# 215
Момичета, много съм проста. Laughing Компа ми е запаметил паролата от предишното изследване на ЧХГ когато следяхме дали пада при биохимичната бременност, защото се съмнявахме за извънматочна и всъщност тази стойност 14.6 е от последното изследване пред декември. Все още не е излязъл резултатът от днес. Ще пиша веднага щом лъсне на монитора. Толкова се шашка човек, че прави глупости понякога. Joy Joy Joy

# 216
Здравейте,
Бих искала да ви помоля за съвет.
Последният ми цъкъл започна на 07.12. /около 4 дни е/. Не засичам овулация, но сякаш по течност и усещане я засякох към 21-22.12. Трябваше да ми дойде към 04.01.2015, но и до днес го няма. Правих тестове -на 4ти ден закъснение нямаше черта, после на 6ти и на 8ми ден закъснение направих 3 теста и излязаха с много бледи чертички. Днес сутринта си направих кръвен тест, но ЧХГ-то излезе 312,67 което силно ме притесни.
По изчисления трябва да съм към 5-6 седмица, а тези резултати са ниски, по-скоро за 4та. Естествено след два дни ще направя пак тест, но силно се притесних. Според вас /като по-запознати/ какво може да значи това?
Благодаря

# 217
  • Sofia
Две неща може да значи-че не си преценила кога е била овулацията ти и че бременността не се развива добре. Обикновено колко дълъг е цикълът ти?

Стойността е за 2-3-4 дни закъснение.

# 218
Две неща може да значи-че не си преценила кога е била овулацията ти и че бременността не се развива добре. Обикновено колко дълъг е цикълът ти?

Стойността е за 2-3-4 дни закъснение.

Благодаря Simple Smile))
Ами за цикъла не знам как да отговаря. 7 години съм на противозачатъчни и си ми идваше по часовник на 28 дена. Края на септември ги спрях и първия месец октомври пак дойде на време /1 ден по-рано-вместо събота, както по принцип дойде неделя/, ноември дойде пак на време събота, а декември дойде неделя 07.12., те. някъде между 29-31 дни ми е цъкъла. Трае макс 4 дни-минава леко-нямала съм проблеми. Преди хапчетата помня че беше около 30-31 дни...но беше отдавна.
сега нямам нито кървене, нито болки, нищо..само напомпани гърди.
може би четвъртък пак ще направя кръвен и тогава ще се види кое на къде е, но тъй като се притесних , исках да поразпитам.
Благодаря

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 17:22 от Bizzy

# 219
  • Sofia
Щом не ти е редовен, напълно възможно е да имаш една съвсем нормално развиваща се бременност. Най-бързо ще разбереш като пуснеш второ ЧХГ.
(понеже и в двата поста уточняваш колко дни е менструацията ти, да кажа, че това няма абсолютно никакво значение Peace)
Залагам на овулация 28-29 декември.

# 220
Пак съм аз  Blush
В четвъртък 08,01 ЧХГ ми беше 2983, днес 12,01 е 8067. Дата на последна менструация - 01.12. За съжаление АГ-то ми не вдига да обсъдим стойностите, затова ще се радвам да споделите мнение, благодаря   bouquet

# 221
Щом не ти е редовен, напълно възможно е да имаш една съвсем нормално развиваща се бременност. Най-бързо ще разбереш като пуснеш второ ЧХГ.
(понеже и в двата поста уточняваш колко дни е менструацията ти, да кажа, че това няма абсолютно никакво значение Peace)
Залагам на овулация 28-29 декември.

Благодаря ти много за информацията. Разлика от един ден по-рано и по-късно не знаех че се брой за нередовност Simple Smile)))благодаря.
А иначе да-чакам второто ЧХГ и така-дано всичко е ок Simple Smile))
Отново благодаря

# 222
Привет, момичета.

Имам резултат 76 при 1 ден закъснение, как мислите, много ми е притеснено??
 Praynig Praynig Praynig

Предварително благодаря за отговорите!  bouquet

# 223
Привет, момичета.

Praynig Praynig Praynig

Ами честито бременна си  Hug

# 224
Привет, момичета.

Praynig Praynig Praynig

Ами честито бременна си  Hug

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт