СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 706
  • 721
  •   2
Отговори
# 270
Стискам палци Тамара!  Praynig

# 271
Благодаря ,мили момичета.Много съм притеснена.Не знам дали има шанс  Sad

# 272
В повечето лаборатории използват IU като мерни единици,а не mU Simple Smile След два дена още един кръвен, за да няма повече съмнения Simple Smile Но и това според мен си е положителен резултат Simple Smile

# 273
До сега като съм правила винаги е бил 0 или 0,100..Че има нещо,има..,но дано да се развие.
Най-странни са уринарните тестове  Grinning

# 274
До сега като съм правила винаги е бил 0 или 0,100..Че има нещо,има..,но дано да се развие.
Най-странни са уринарните тестове  Grinning

Да при IU  за небременни е под 5, не мога да се сетя обаче за формулата по която се пресмяташе...Важното е че и с тези мерни единици е положителен резултата. Сега според мен трябва да го следиш дали расте...

# 275
Някой беше споменал,че няма разлика в мерните единици.Иначе да,според реф.гр....над 1 е +

# 276
Резултата е 6.860 mU/ml а реф.ст. е <1 не бременни.
Удвоява се стискам палци  Praynig
Да се удвоява все повече  Peace

# 277
Момичета,от днес (23 часа след последното тестване),резултата е 9.190 mU/ml

# 278
Момичета,от днес (23 часа след последното тестване),резултата е 9.190 mU/ml

Браво Simple Smile Изглежда расте Simple Smile Колко дена ти е закъснението.

# 279
Ами мила да ти кажа..май имаше объркване с овулацията.Така както изглежда е била късна..и сега може би съм 13-14 дни след евентуално оплождане.Дано всичко е наред.. Simple Smile

# 280
На този етап е важно да се удвоява. Пак казвам не мога да се сетя за формулата с която се приравняваше към IU и съответно не мога да преценя реално какво е количеството на хормона. Бих ти препоръчала след около седмица да отидеш на лекар. Когато вече има ехографска находка кръвните тестове са без значение. Аз в момента съм в същото положение. Имаме ехографска находка и престанах с тестовете. Другата седмица ще ходя да видим дали расте.

# 281
Здравейте, момичета!Писах тук 2-3 страници по-назад. През декември направих биохимична бременност, но след нея продължихме с опитите. ПРМ ми беше на 12.01. По спомен на 28.01 засякох овулация. Трябваше да ми дойде на 8-9.02., но така и не дойде. На 12.02 при тридневно закъснение и 14 дни след овулация (дано правилно съм сметнала) ЧХГ беше 305.5, днес след 48 часа ЧХГ е 698.6. Калкулаторът ми казва, че се увеличава нормално на 40.19ч. Добре ли е според вас тази стойност? Много ме е шубе след случката с биохим. бременност и усещането, че се разболявам от някакъв вирус покрай сина ми. Дано всичко бъде наред. Ще се радвам да изкажете мнение и ви благодаря предварително.

# 282
За мен е чудесен резултат! Дано всичко е наред този път!

# 283
Ванеска, дано тоя тоя е твоя път.

# 284
Ванеска, дано тоя тоя е твоя път.

Сигме, съмнявам се, но...дано...цяло чудо ще е ако стане...
Благодаря за подкрепата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт