СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 699
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Момичета ,от днес резултата е
Резултат :6.860   mU/ml   Ж:пременопауз. небрем.<1; постменоп.< 7; М:<2
То един такъв резултат нито + нито -  Crazy

# 256
  • Italia
Интересното е как уринарния тест показва втора черта при това чхг. Иначе се е покачило...

# 257
Да..и то шуър чек..Бледа..но плътна розова чертичка,а час преди това лентичка за 0.70 ст.пак +

# 258
Да..и то шуър чек..Бледа..но плътна розова чертичка,а час преди това лентичка за 0.70 ст.пак +
Я по добре смени ти лабораторията че тази взе да ми изглежда съмнителна.

# 259
Днес го правих в цибалаб..вчера в клиника по стерилитет.

# 260
Момичета според мен трябва да погледнете референтите стойности и мерните единици. Според мен това не е граничен резултат, ами си е положителен....Инече аз от опит мога да кажа, че при ЧХГ 16.01 тест Шуър чек ми отчита бледа, но видима втора черта..

# 261
Ванеса..дано си права. Hug PraynigМного се надявам всичко да е наред.А каква е разликата в мерните единици.Иначе реф.са под 1 не бременни.

# 262
  • Sofia
Мерните единици навсякъде са еднакви. Малки разлики има само в реф. стойности.

# 263
Мерните единици навсякъде са еднакви. Малки разлики има само в реф. стойности.

Според мен не си права...референтните стойности са еднакви за различните мерни единици...На повечето места са с международните, но има и лаборатории вкл. и тази в клиника Надежда, които работят с някакви други незнам какви и не помня точно формулата за приравняване....

# 264
Хм..интересно.И аз не мога иначе да си обясня как на чхг 6.8 шуър чек...показва.Момичета , аз имам една извънматочна бременност преди години(преди нормалната) и сега изпадам в ужас само като си помисля.Но ме успокоява факта че се е удвоило за 24 ч.,но пък е ниско като цяло.Не знам,ама ще се побъркам от притеснение.

# 265
  • Sofia
Ванеса, на кой ден от овулация го хванахте това 16 ми е интересно, ако можеш да споделиш.

Това за мерните единици не съм го чувала, още повече за Надежда, ако може да ми кажеш къде си чела, че са различни или само си чувала. Тамара така или иначе е пускала теста в лаборатория с международни единици.
По принцип за да се съпоставят изследванията трябва  да се пускат в една лаборатория, предполагам, Тамара, го знаеш. Особено при тези малки стойности сравнението на двата резултата не е много точно.
Дано има яснота скоро и имаш добри новини.

# 266
Да,така е.Направих го в друга точно заради домашните тестове  Sad

# 267
Ами рано ги хванахме около 9ти ден след инвитро бях.... ЧХГ беше 18 след 2 дена беше 16 и тогава си направих и уринарния. Биохимична бременност беше...

# 268
На самия ти резултат от лабораторията какво пише като референтни стойности?

# 269
Резултата е 6.860 mU/ml а реф.ст. е <1 не бременни.

Общи условия

Активация на акаунт