СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 690
  • 721
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Няма бременност, отрицателен ти е теста. Съжалявам. Успех с бебеправенето  bouquet

# 241
Здравейте ! С Приятелят ми плануваме бебче.На 12.01 ми беше последния МЦ ,правих тестове за ову и имахме доста опити този месец,не знам поради внушение ли но бях убедена че сме постигналия желания ефект,въпреки че знам че нещата не стават толкова лесно и тогава когато ги очакваме. Правих тестове преди да ми е закъсняло бяха отрицателни(не ме съдете,просто нямах търпение) , вчера реших  че ще правя кръвен,защото той бил най-точен и показва преди да ти закъснее(направих го +-5 дни горе долу от очакваната менструация) резултатът е 0.100 Sad имали някакво вероятност все пак да съм,тази нощ имах и силни болки в корема,може ли точно тогава да е станало имплантирането. Тоест въпроса ми е след имплантирането ли започват стойностите на ЧГХ да нарастват . Благодаря Ви,ако ми бъдете в нужда,защото исках да го изненадам подобаващо за 14 февруари Sad

# 242
  • Sofia
Да, ЧХГ започва да се отделя след имплантирането, но няколко дни след него. Да разбирам, че си правила теста на 10-ти ден от овулацията, така ли. Възможно е да не е отчел наличие на ЧХГ в този случай. А как си очаквала да се хване с уринарен тест, не знам. Следващия път изчакай поне 12 дни след овулация, иначе си причиняваш излишни неприятни емоции.

# 243
Благодаря ти,много за бързия отговор Simple Smile . Да,10 дни след овулацията , защото при някои жени процесът е по-бърз и има малка вероятност да покаже,а другия тест
го направих понеже ми беше останал от теста за ову и пишеше за ранна бременност ... Sad преди 5 години бях бременна и абортирах,защото не бях готова и в 2рия месец тестовете при мен не отчитаха,повечето тестове бяха отр при доста голямо закъснение и само един лекар видя плода ,което чак сега ме заинтригува защо така се е получило

# 244
Здравейте,момичета!
Моля за мнение.Имам закъснение 2 дни(принципно съм с късна овулация 18-19 ден).
Вчера и онзи ден правих тест,уринарен-отрицателен.Тази сутрин отново направих,излезе втора чртичка бледа,но си я имаше.Теста е шуър чек.Веднага направих кръвен тест,резултата е 3,4.Бил граничен и трябвало да се повтори.След ,което една лентичка пак с мноогоо бледа втора чертичка.
Кажете ми каква е тази работа,за първи път виждам ЧХГ 3,4 и уринарни тестове да засичат.Естествено,че повече се доверявам на кръвния(който според мен е отр.,въпреки,че досега винаги е бил 0 или 0,100),но историята е много странна.

# 245
  • Sofia
Наистина е странно.  newsm78 Кръвният резултат не е граничен, а отрицателен. Между 5 и 25 е граничен. Ако ти излезе още един тест положителен, те съветвам да повториш кръвният. Възможно е да е грешка или пък да е 34, а не 3,4  Thinking Едно време една потребителка беше разказвала за варненска лаборатория, която два пъти й изкарва грешен кръвен тест - отрицателен, а накрая се оказа бременна. Това наистина е изключение, но все пак се е случило.

# 246
Ами на мен ми диктуваха резултата по телефона,тъй като теста го направих в клиника по стерилитет,а не в лаборатория,в която мога да си видя резултата онлайн.Казаха ми ,резултата ви е граничен,трябва да се повтори след два дни  Cry Crazy

# 247
Тази сутрин уринарния тест е положителен с доста по-видима чертичка от вчера,бледа,но видима!
На такова ЧХГ 3,4 уринарните да стават все по-положителни.....ще се гръмна !

# 248
Тази сутрин уринарния тест е положителен с доста по-видима чертичка от вчера,бледа,но видима!
На такова ЧХГ 3,4 уринарните да стават все по-положителни.....ще се гръмна !
Ами може би се увеличава  Party
Радвай се за това направи си ново ЧХГ.

# 249
  • Italia
Според мен е невъзможно при ЧХГ 3.4 да излезе втора черта на теста. Шуър чека по принцип засича хормона когато стойноста му е над 20-25. Повтори кръвния тест . Peace

# 250
  • Sofia
Според мен кръвният тест е бил 34. Което си е ниско де, но знае ли човек на кой ден е хванато, все пак овулация засече ли?

# 251
Да..сега съм 3 дни закъснение..,овулацията беше 18-19 ден при 31 дневен цикъл.

# 252
  • Sofia
Не, че в случая има някакво значение, но при овулация на 18-19 ден, цикълът е 32-33 дневен. Лутеалната фаза по правило е точно 14 дни след овулация. Тоест тридневното закъснение как го изчисли - от 31-вия ден, или спрямо овулацията?

# 253
Лутеалната фаза е средно от 12 до 14 дни(норма)..може и до 16(също не е патология).Изчислих го на фона на предните месеци,и датата ,на която ми е идвал цикъла.

# 254
Момичета ,от днес резултата е
Резултат :6.860   mU/ml   Ж:пременопауз. небрем.<1; постменоп.< 7; М:<2

Общи условия

Активация на акаунт