СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 748
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Ох дано не се е моларна бременност, съгласна съм и на шестзнаци, само да ги има. Утре ми е часа в 18:20 но до тогава ще ми се съсипе нервната система.
Не се притеснявай в началото на бремеността  ЧХГ то расте с бързи темпове .
Аз на твое място бих се радвала на такъв резултат  Rolling Eyes
Пиши след като минеш прегледа какво ти казаха .

# 301
Прегледа мина и вече съм доста по- спокойна! В нещата дето ми даде докторката пише: Двойно  контуриран плоден сак. Визуализира се жълтъчен мехур. Вътрематочно пулсиращ ембрион. CRL: 0.75 см.=6.4 г.с. Каза, че всичко е наред, плодният сак бил много добре оформен. И на мен ми показа пулсациите и даже ги чух, но не знам защо не каза с колко удара бие сърцето в минута ( а не се и сетих да попитам) 

# 302
Честито!  bouquet

На мен също не са ми казвали с колко удара бие, няма за какво да се тревожиш.

# 303
  • Sofia
Браво, Лорче. Значи си с по-голяма закъснение, отколкото беше писала, така ли?

# 304
Лорче видяли че няма от какво да се притесняваш.
Лека и безпроблемна до края  preggo smile3504 newsm07

# 305
Momicheta zdaveite molq vi za pomo6t dnes mie 11 den sled transfer na 9 ti den chg be6e 0.251 kazahami che e otricatelen rezultat sled dva dena pak pusnah isledvane dnes mie 0.464 udvoqva se no sa niski stoinosti vyzmojno lie da ima bremennos ?? Sad

# 306
Много е нисичко за 11 ден....по-скороси е отрицателен резултат. но за твое успокоение и ако имаш финансова възможност пусни още еднин кръвен...

# 307
Абсолютно отрицателен резултат си е. Не си давай напразно парите повече.
Как си Ванеска?

# 308
Momicheta zdaveite molq vi za pomo6t dnes mie 11 den sled transfer na 9 ti den chg be6e 0.251 kazahami che e otricatelen rezultat sled dva dena pak pusnah isledvane dnes mie 0.464 udvoqva se no sa niski stoinosti vyzmojno lie da ima bremennos ?? Sad
А какво ти каза докторът ?

# 309
kaza che nqma  Cry

# 310
Абсолютно отрицателен резултат си е. Не си давай напразно парите повече.
Как си Ванеска?

Сигме незнам...В петък ще ходя на преглед пак. Тогава ще съм 6г.с. и 5 дни. Надявам се на чудо и да расте...Иначе съм на терапия като за след инвитро и не мога да преценя за симптоми...

# 311
Mnogo vi blagodarq za byrzite otgovori chudesni ste makar i dane pisha vinagi vi sledq temite radvam se che vi ima  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   uspeh na vsichki   bouquet

# 312
Съжалявам мила.
Дано следващия път успееш Tired

# 313
 Hug Hug blagodarq mila dano vsichki chaka6ti da uspeqt znam kakvo e chakam ot 11 godini  Cry

# 314
Hug Hug blagodarq mila dano vsichki chaka6ti da uspeqt znam kakvo e chakam ot 11 godini  Cry
spoko spoko spokoИ аз чакам вече 11 години ...

Общи условия

Активация на акаунт