СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 761
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
 Hug Hug Hug dai Boje 12 ta godina dasigi gushnem  Praynig  bouquet

# 316
Момичета, както писах преди няколко дни на 12.02 при 3дневно закъснение чхг беше 305,  на 14.02 690. От днес съм на антибиотик заради тежък синузит и реших да пусна чхг да видя как са нещата. Резултатът е 3612. Според калкулатора резултатът е нормален и чхг се удвоява на 1 ден 23 часа и някакви минути. Не знам защо ми се вижда ниско. Много се тревожа най-вече заради болестното ми състояние.

# 317
  • Sofia
Добре ти е резултатът. Трудно е да се смята през толкова голям интервал от време.

# 318
Консултира ли се се лекаря си, че си бременна преди да ти изпише антибиотика?

# 319
Да, консултирах се. Зинат бил от групата антибиотици, която се изписва при бременност.

# 320
Здравейте
Преди време ви занимавах с моето ЧХГ и диагнозата, която си поставих с ваша помощ, /най-вече на desive78/, беше напълно вярна. Имах биохимична бременност. Последно на 20.01. си мерих ЧХГ и беше 860. Гледаха ме на ехограф, но имах едва едва забележима точка,т.е. нищо. два дни по-късно на 22.01. ми дойде силничко за около 6 дни-доста силно си беше и мисля, че се изчистих.
На 11.02. теста за овулация ми беше категорично позитивен. И така..днес е някъде 11 ден след О. и тествах ЧХГ и беше 37...и се чудя-това остатъчно от предното ли е или е ново. Естествено сряда като тествам пак ще се види, но до тогава съм в чуденка. може ли да имам положителен тест за овулация при високо ЧХГ. Или мога да се надявам пак да се случва нещо.
Вие как мислите?
Благодаря

# 321
Според мен в ново. Стойности около 800 би трябвало да са се изчистили за няколко дни.

# 322
  • Sofia
Нямам мнение Thinking Дано е ново Peace

# 323
Направи друго ЧХГ и дано да се удвоява  Praynig

# 324
Здравейте Simple Smile
Минавам да дам бърз отчет. Пуснах пак чхг и излезе 95,11. Преди два дни беше 37 така че май е добре. Пуснах и прогестерон и е 91,56 nmol/L но не съм наясно с него и не знам как да го тъкувам.
Благодаря и хубав ден

# 325
  • Sofia
Браво, Бизи!!!
Прогестеронът ти е над нормата за този срок на цикъла, което се дължи на бременността.  Peace

# 326
  • София
Виж референтните на прогестерна.
Моят на 27 ден от цикъла беше 250.

# 327
Здравейте и аз да се включа:В понеделник трябваше да ми дойде,но все още не ми е дошло,понеделник правих тест за бременност,показа 2 чертички,но втората едвам забележима.Ще кажете:О,твърде е рано.Да знам,че е рано,но миналата година януари месец преживях лапароскопия,защото имах извънматочна бременност,бях правила 2 теста(31.12.2013 и 01.01.2014г) и двата положителни,но и на двата втората чертичка-едвам забележима,после на 02.01.2014 ми дойде,но аз реших да отида на доктор,каза че в матката няма нищо и че,пусна ми ЧХГ,показа бременност,но в матката-нищо,после пак ЧХГ и пак така,изчакахме да видим дали няма да го изхвърля със менструацията,имах съсиреци,свърши ми,но после пак изследвания,пак показваше бременност а в матката нищо и после в боницата-операция,беше в дясната тръба и естествено я махнаха.
Така че за това сега не ми се чака,защото ако има нещо такова пак,да се действа на време.
Вчера бях на преглед-нищо не се вижда в матката,последната ми менструация е била на 26.01.2015,каза че може да е твърде рано и за това да не се вижда,пусна ми ЧХГ,днес рано сутринта го направих.В 16,20 взех резултата,за съжаление докторката си бешет ръгнала за да го види,утре е от 14 на работа,тогава ще иго занеса,но дотогава ще се побъркам,гледам резултата,пише 546.0 и above normal,можете ли да ми кажете какво значи това.
Толкова се притеснявам,знам че пак ще трябва да направя ЧХГ за да се видят стойностите дали се покачват или намаляват,много се надявам,да се окаже че е още рано и да се появи точицата на мониторчето,да не се окаже пак извънматочна,толкова тежко го преживях,не искам отново.
А иначе цял ден ми горчи в устата,гадно ми е и кръста много ме боли.

Ако е извънматочна пак,би следвало да е в лявата тръба,нали?Няма как да е отдясно,след като там няма тръба нали?Ако някоя от  вас е преживявала такова нещо повече от веднъж да сподели.Благодаря ви много,чакам бърз отговор,че до утре ще се побъркам.

# 328
Спокойно, Бамби! Този път всичко ще е наред!

# 329
  • Sofia
Резултатът ти е чудесен, рано е да се види нещо в матката преди 1500 някъде.

Общи условия

Активация на акаунт