СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 765
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
ох,дано.Утре докторката като види резултата ще пиша.Стискайте ми палци,моля ви.

# 331
  • София
Здравейте момичета,
Bambi и аз съм в твоята ситуация почти. Последната М ми беше на 22.01, бебето със сигурност сме го направили на 7.02. Цикълът ми е 26-28 дни, а този месец овулацията е била по-късно. На 21. 02. след като ми закъсня 3 дни си направих тест и той беше с добре видима, но бледа чертичка. На 25 си направих нов тест, този път чертичката беше съвсем малко по-бледа от контролната. Вчера - 8 ден закъснение - отидох на преглед, но не се видя нищо в матката. Според доктора може и да е извънматочна, защото нещо му се видя в тръбата (само с една тръба съм, имам една извънматочна бременност, при която ми отстраниха едната тръба). Днес си пуснах ЧХГ - резултата е 1369. В неделя ще пускам нов тест. Дано да се е удвоило ЧХГ-то! Стискайте ми палци! Толкова го искам това бебче!

# 332
Здравейте момичета,толкова съм щаслива.На мониторчето се видя точица,толкова се бях претеснила и докторката се стресна като видя ЧХГ-то,вика много са видоки тези резултати,а в матката нямаше нищо,ще те видя пак,видя ме и тя се засмя,вика има точица,миналия път нямашеи тя много се зарадва а аз още повече,каза за  всеки случай в сряда сутрин да пусна още едно ЧХГ и следобед да ме види пак.
А на теб GIBANA,пожелавам ти да се случи както при мен сега,бъди спокойна и имай вяра.Моля те пиши какво е станало с теб после.

# 333
Здравейте момичета, цикълът ми 28 дни и след 4 дневно закъснение си направих тест беше положителен, след 6 дневно закъснение отидох на преглед не се виждаше все още нищо. Лекарят ме изпрати вкъщи и каза на преглед другата седмица. Обаче аз отидох и си пуснах кръвен. Първия резултат беше ЧХГ 367.03, а втория след два дни ЧХГ 483.50. Май не е добре нали? Сега какво да предприема да чакам кървене, защото при тези стойности няма да се види и ако е извънматочна според мен? Вие какво мислите? Благодаря ви предварително

# 334
  • София
Консултирай се с док. Много възможности има. Следи за силни болки.
Аз имах също биохимична бременност, която стигна до подобни стойности и после започна да пада.
В една и съща лаборатория ли ги прави?

# 335
Весито да в една и съща лаборатория. Примирих се вече, че няма да се развие нормална бременност явно.😟

# 336
Весито да в една и съща лаборатория. Примирих се вече, че няма да се развие нормална бременност явно.😟

Януари бях с абсолютно същите стойности /виж няколко страници назад/. След две седмици ми дойде и се изчистих. Беше биохимична-нищо не се видя в матката. След това февруари следих овулацията, хванах я, и сега май пак е станала работата-ЧХГ-то за сега е добре, но е рано /другата седмица ще знам/ Мисълта ми беше да не се притесняваш и ако се окаже това, то другия месец смело напред. Пък може и да се оправи ЧХГ-то...Каквото и да е за сега не е страшно. Наистина следи за по-силни болки.

# 337
  • София
Често се случва. Даже някои жени не разбират.
Аз три месеца след случката забременях пак и резултатът е в подписа ми. Simple Smile

# 338
Мерси много момичета за куража. Обаче когато няма усвояване на 48 - 72  часа не развива нормална бременност. Поне така сочи опита на всички претъпели същото. Освен това ми се струва нисичко за 5 г.с, аз от днес съм в 5 седмица. Иначе болки имам като предменструарни, които ту се засилват ту отслабват. Надявам да се изчистя от само себе си и да не се наложат други интервенции.😕

Бизи стискам палци всичко да е наред от тук нататък. 🍀🍀🍀🍀

# 339
  • София
Пиеш ли някакъв прогестеронов препарат?

# 340
Не никакъв препарат не пия. То в случая не виждам и смисъл. Може ли да почна да се чистя като нараства ЧХГ все още?  newsm78

# 341
  • София
Аз почнах, когато чхг беше паднало на 68. Док какво казва?

# 342
Ние тука в дълбоката провинция имаме едно здравеопазване какво да ти кажа. Звънях днес обаче не вдига и вече чак след празниците. Дано не се наложи да ходя до спешното обаче с тези стойности едва ли.

# 343
Здравейте днес пуснах пак ЧХГ и резултата е 596.3. Питането ми е дали е възможно за 5 дни да е достигнало своя пик и сега да е почнало да пада? Аз разбира се ще пусна отново в петък за да потвърдя своята теория. Но кървене и болки няма. Сега какво да предприема незнам. Не мисля, че се развива нормална бременност в този случай нали?

# 344
  • София
Не върви добре, но само док може да каже какво става. Няма как да прокървиш с тази стойност.

Общи условия

Активация на акаунт