СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 774
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте днес пуснах пак ЧХГ и резултата е 596.3. Питането ми е дали е възможно за 5 дни да е достигнало своя пик и сега да е почнало да пада? Аз разбира се ще пусна отново в петък за да потвърдя своята теория. Но кървене и болки няма. Сега какво да предприема незнам. Не мисля, че се развива нормална бременност в този случай нали?

Аз предния месец, за който споменах по-рано, достигнах 890 ЧХГ и около 2-3 дни след това ми дойде. Това беше при около 2 седмици и малко закъснение. Дойде ми на 22ри януари, а на 12 фвруари засяках овулация и сега пак съм бременна /днес видяхме сакчето, но е първи ден на 5та седмица, така че е рано-дано продължи нормално/ Така че споко-ще ти дойде тия дни и после би трябвало бързо да спане.
Само ако ти се появят силни болки отиди на лекар. Аз ходих за всеки случай д ами гледат тръбите да не е там, но доктора каза, че щом нямам болки значи няма как.
Успех и не се притеснявай-явно нещата се случват, но просто този път не са се харесали съвсем .....
Пиши като има развитие Simple Smile

# 346
Зизу радвам се за теб. Стискам палци от тук нататък всичко да е наред

# 347
  • София
Биохимичните бременности за често явление. Аз имам две зад гърба си. (А може и за някоя да не съм разбрала). Та, всичко ще е наред следващият път!

# 348
Весето само да приключи всичко, макар че ми е мъчно понеже това ми е първата спонтанна бременност след 6 години стерилитет. Имам една успешна, но тя е инвитро и сега си помислих, че чудото е станало. Ще пробваме пак ☺

# 349
  • София
Ще, ще! Колкото и банално да звучи, щом веднъж е станало, пак ще стане!
И на мен ми бешв първата бременност такава.

# 350
Добро утро,момичета.Наистина съм много щаслива.Вчера взех резултата от второто ЧХГ и беше 3777,докторката ме видя,наистина има бебе,видя се и мехурче,изписа ми утрогестан,защото имам жълтеникаво-кафеникаво прицапване,ама не е постоянно и каза да го слагам до като тя каже,а аз на 18 съм на преглед и до тогава си взех 4 опаковки-те са 20 в опаковка,слагат се 3 Х 2 едната опаковка струва почти 15 лв ,бре много скъпобе и фолиева киселина ми изписа.Такаче всичко е на ред на 18 съм на преглед.Чуствам се много щаслива,иде ми да подскачам от радост.Трябва да тръгвам за работа,че ще съм 4 дни без почивка,колежката ми в болнични.Работя в хранителен магазин,вие как се справяте или сте се справяли,бременни и работещи,аз цял ден на крак,стока,стекове,каси,гледам да се въздържам да дигам тежко и повече да сядам,но вечер съм много уморена.Купих си Walkmax маратонки ще видя с тях как ще е.Ас цигарите как се справяте?
Първата ми бременност отрас ги отказах,сега не мога,пуши ми се.Дайте съвет.

# 351
Честито Бамби, за напред всичко да е наред.
За кога си изчисляваш термин? Мисля, че попадаш в ноември, така че заповядай в темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826701.75;topicrefid=20

# 352
ми не съм сигурна,последната ми менструация е на 26 януари,когато правех първото ЧХГ,докторката каза пиши 4седмици,сега пък я чух да казва изтрий това 4 седмици,ама вместо него нищо не написаха

# 353
Здравейте! Аз имах инсеминация на 16-ти февруари. На 03.03 правих уринарен и ми показа бледа втора черта и кръвен пуснах, излезе ЧХГ 250. Днес пак пуснах кръвен - 516. Според вас добре ли са стойностите на ЧХГ?

# 354
Здравейте! Аз имах инсеминация на 16-ти февруари. На 03.03 правих уринарен и ми показа бледа втора черта и кръвен пуснах, излезе ЧХГ 250. Днес пак пуснах кръвен - 516. Според вас добре ли са стойностите на ЧХГ?
Добре е удвоява се.

# 355
  • София
Само, че днеска е 6ти, а не 5ти. Тъй че моят съвет е да повторил след два дни. Не се удвоява на 48 часа, но понякога и на малко повече да се удвоява пак всичко е ок. Просто пусни пак.

# 356
  • Sofia

Според мен не са добре. Thinking

# 357
Здравейте отново, днес бях на преглед и АГ ми каза, че вижда плоден сак в матката даже и сърдечна дейност, която аз не чух. След резултатите на ЧХГ досега силно се озадачих и отидох в друга лаборатория пуснах днес друго изследване. Резултата беше ЧХГ > 10000. Сега ми идва да ги съдя тази лаборатория от предишните изследвания. Това, което ме притесни, е че след това ходих при друг лекар и той видя плоден сак, но без ембрион и без пулсации, а съм вече в 6 г.с. Сега направо не знам при кой лекар да ходя и след тези резултати още съм в шок може да има разлика, но чак такава. Освен това в предишната лаборатория пуснах и там още един ЧХГ се е покачило, но с много малко. Вече не знам какво да правя  newsm78

# 358
  • София
В 6та седмица много рядко се вижда пулс.
А такива високи стойности на чхг вече не са много показателни.

# 359
Весе днешния резултат в предишната лаборатория е ЧХГ 638.30, а в другата над 10000. На мен в 6г.с поне ембрионче са ми виждали. Викат ме на преглед след две седмици дотогова ще изперкам.

Общи условия

Активация на акаунт